Αγορές για Ασφάλειες Ζωής Αποσπάσματα

Home » Insurance » Αγορές για Ασφάλειες Ζωής Αποσπάσματα

Η εύρεση Μεγάλη αποσπάσματα ασφαλείας ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να σώσει χιλιάδες!

Αγορές για Ασφάλειες Ζωής Αποσπάσματα

Έτσι, έχετε αποφασίσει να ψωνίσει γύρω για την ασφάλιση ζωής εισαγωγικά. Θέλετε να σώσει μερικές χιλιάδες δολάρια για την επόμενη ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας; Λοιπόν, σκεφτείτε πόσο καιρό θα πληρώνουν για την ασφάλιση ζωής και πόσο ένα απόσπασμα ασφαλείας ζωής διαφορά των $ 5 ανά μήνα θα κάνει πάνω από 30 ετών ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής όρου. Τώρα πάρτε αυτό το ποσό ($ 1800) και σκεφτείτε πόσο περισσότερο ότι θα ήταν αν θα έπρεπε να επενδύσει.

Είναι πραγματικά προσθέτει επάνω!

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο μικρή αύξηση στις ασφάλειες ζωής πριμοδότηση μπορεί να προσθέσει μέχρι και κατά τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής. Αυτό που συμβαίνει συχνά όταν κάποιος είναι ψώνια γύρω για την ασφάλιση ζωής εισαγωγικά είναι ότι δεν μπαίνουν στον κόπο να ανησυχείτε για μια απλή $ 5 το μήνα διαφορά, αλλά όπως μπορείτε να δείτε από ψηλά, πληρώνει για να πάρει το χαμηλότερο από τα αποσπάσματα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας.

Τώρα που ξέρετε να δώσουν προσοχή σε κάθε δολάριο κατά την αγορά για ασφάλιση ζωής εισαγωγικά σας, ας δούμε μερικούς τρόπους για να κάνουν έρευνα αγοράς για τα καλύτερα αποσπάσματα ασφαλείας ζωής, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση χιλιάδες στο επόμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας!

1. Προσδιορίστε τις ανάγκες σας:

Πρώτα θα θελήσετε να πάρετε μια καλή ιδέα για το πόσο ασφάλισης που χρειάζεστε. Αν δεν έχετε πάρει το χρόνο να ερευνήσετε τις ανάγκες σας, τότε δεν θα είναι σε θέση να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση, όταν ο ασφαλιστικός πράκτορας ή εταιρεία που αποκτούν ασφαλιστικά αποσπάσματα σας από προσβάσεις ασφάλισης ζωής ανάγκες σας.

2. Διαλέξτε Ασφάλειες Ζωής σας:

Όρος ή Ισόβια; Αυτά είναι τα δύο βασικά είδη ασφάλισης και διαφέρουν ως προς τον τρόπο λειτουργίας τους. Έρευνα αυτές τις επιλογές, έτσι και πάλι, μπορείτε να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση κατά την απόκτηση αποσπάσματα ασφαλείας ζωής σας.

3. Online κατάστημα και τοπικό επίπεδο για την καλύτερη Ασφάλειες Ζωής Αποσπάσματα:

Μην υποθέσετε σε απευθείας σύνδεση είναι πάντα η καλύτερη διαπραγμάτευση.

Μπορεί να είναι βολικό, αλλά και με την ευκολία ενός τοπικού παράγοντα μπορεί να είναι χρήσιμη. Κατά τον προσδιορισμό πού να πάρει τα αποσπάσματα ασφαλείας ζωής σας να πάρετε το χρόνο για να επικοινωνήσετε με πολλές εταιρείες. Φυσικά, η κατώτατη τιμή γραμμή δεν πρέπει να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή σας, αλλά χρησιμοποιώντας το κόστος των ασφαλειών ζωής εισαγωγικά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη σύγκριση. Να είστε προετοιμασμένοι για ιατρικά θέματα και ιατρικές εξετάσεις και να μην ανησυχείτε … μόνο και μόνο επειδή μια εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί αυτό δεν σημαίνει ότι μια άλλη εταιρεία θα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την οικονομική ευρωστία των επιλεγμένων εταιρειών για να συγκρίνετε.

4. Ελέγξτε για έξτρα εκπτώσεις:

Μόλις βρείτε μια χούφτα των εταιρειών που έχουν παρόμοια ασφάλιση μικρή διάρκεια ζωής εισαγωγικά, τώρα ήρθε η ώρα να σκάψει βαθύτερα και να συγκρίνετε συγκεκριμένα προϊόντα ασφάλισης ζωής τους. Μια καλή περιοχή σύγκρισης είναι να αξιολογήσει τις διάφορες πρόσθετες λειτουργίες εξοικονόμηση που προσφέρει η κάθε εταιρεία. Αυτές περιλαμβάνουν εκπτώσεις για αυτόματη σχέδια, μέλους οργάνωσης, και πολλά πακέτα ασφάλισης από ίδια εταιρεία (ζωής και ανικανότητας).

5. Κατανόηση της Ασφαλιστήριο Ζωής:

Και φυσικά, όταν ψώνια για την ασφάλιση ζωής παραθέτω σας και συγκρίνοντας τις εταιρείες, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε συγκρίνοντας τα μήλα με τα μήλα.

Για παράδειγμα, ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες ζωής μπορεί να σας δώσει μια τιμή απόσπασμα 3 μηνών και μερικοί μπορεί να σας δώσει μια τιμή απόσπασμα 6 μηνών. Άλλοι τομείς που ψάχνουν σε σύγκριση ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής εξίσου είναι οι εξής: σταθερού ασφαλίστρου (premium παραμένει η ίδια σε όλη την πολιτική), την επιστροφή των ασφαλίστρων (ασφάλιστρα σας θα επιστραφεί στο τέλος της πολιτικής, αν αχρησιμοποίητο), εγγυημένη ανανεώσιμες πολιτικές (που θα να είναι σε θέση να ανανεώσουν την πολιτική μετά τη λήξη), και τις εξαιρέσεις (οφέλη τα οποία δεν περιλαμβάνονται). Επίσης, να γνωρίζουν την «ελεύθερη ματιά» χρόνο. Αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία μπορείτε να αλλάξετε γνώμη μετά την απόκτηση της πολιτικής, συνήθως κάπου μέσα σε 10 ημέρες.

Αγοράσατε ένα Ασφαλιστήριο Προσιτό Ζωής, τώρα τι;

Διατηρήστε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής μου; Ναί! Είναι μεγάλη που βρήκατε ένα προσιτό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, αλλά την αγορά προσιτή ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας είναι μόνο το πρώτο βήμα για τη δημιουργία υπεύθυνων κάτοχος ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής.

Αν θέλετε να πάρετε την πιο έξω από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας και θέλετε να προστατεύσει τους αγαπημένους σας, όπως θα έπρεπε, υπάρχουν βήματα που πρέπει να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας παραμένει παρούσα και ασφαλή.