Γιατί μειονότητες πληρώνουν περισσότερα για ασφάλεια αυτοκινήτου;

Home » Insurance » Γιατί μειονότητες πληρώνουν περισσότερα για ασφάλεια αυτοκινήτου;

 Γιατί μειονότητες πληρώνουν περισσότερα για ασφάλεια αυτοκινήτου;

Ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων υπάρχουν εδώ και αιώνες. Στις δεκαετίες δεδομένου ότι το Κίνημα για τα Δικαιώματα Πολιτικής ξεκίνησε, τα πράγματα έχουν σίγουρα πάρει καλύτερα για τις μειονοτικές ομάδες και τους ανθρώπους του χρώματος με πολλούς τρόπους. Αλλά διάκριση εξακολουθεί να υφίσταται, ακόμη και σε μέρη, που ποτέ δεν περιμένατε. Ακόμη και το 2018, Μαύρο Αμερικανοί πληρώνουν πολύ περισσότερα από ό, τι λευκών Αμερικανών για κάτι που απαιτείται από το νόμο σε σχεδόν κάθε κατάσταση: ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Είναι λυπηρό, αλλά είναι αλήθεια. Τα τελευταία χρόνια, ΗΠΑ γειτονιές έχουν γίνει πιο φυλετικά διαχωρισμένα . Αφροαμερικανοί που ζουν σε κατ ‘εξοχήν οι μαύρες γειτονιές πληρώνουν ένα τίμημα ως αποτέλεσμα, κυριολεκτικά: Μια πρωτοποριακή μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Καταναλωτών της Αμερικής το 2015 διαπίστωσε ότι οι καλοί οδηγοί που ζουν στην αφρικανική αμερικανική γειτονιές χρεώνονται πολύ περισσότερο από ό, τι οι οδηγοί που ζουν σε λευκό κοινότητες-πολύ περισσότερο. Οι οδηγοί που ζουν σε αυτές τις κοινότητες είναι κατά μέσο όρο εισηγμένες ασφαλίστρων που είναι 70 τοις εκατό πιο ακριβά από ό, τι τα ασφάλιστρα για τους οδηγούς που ζουν σε λευκό κοινότητες, κατά μέσο όρο $ 438 δολάρια το χρόνο περισσότερο.

Είναι αυτό γιατί αφροαμερικάνων Κοινοτήτων είναι πιο επικίνδυνοι;

Αντίθετα με τη δημοφιλή (και ρατσιστική;) την πίστη, το φυλετικό makeup της γειτονιάς από μόνη της δεν σε όλα καθορίζουν πόσο έγκλημα υπάρχει σε μια γειτονιά. Ναι, κάτω γειτονιές εισόδημα είναι συχνά πιο πιθανό να έχουν μεγαλύτερη εγκληματικότητα.

Αλλά όταν εσείς έχετε τον έλεγχο για το εισόδημα και την πυκνότητα του πληθυσμού, λευκό και μαύρο γειτονιές έχουν ουσιαστικά τα ίδια ποσοστά εγκληματικότητας . Η παραπάνω μελέτη διαπίστωσε ότι ακόμα και κατά τη λογιστική των πυκνότητα του πληθυσμού και του εισοδήματος, οι οδηγοί που ζουν σε μαύρο γειτονιές χρεώνονται πολύ περισσότερο.

Είναι αυτό γιατί οι Αφροαμερικανοί είναι συχνά πιο φτωχές από τα λευκά;

Είναι αλήθεια ότι το ποσοστό φτώχειας μεταξύ των αφρικανικών Αμερικανών είναι περισσότερο από το διπλάσιο το ποσοστό φτώχειας για το White Αμερικανούς .

Αλλά αυτό δεν εξηγεί τα ευρήματα σε όλη κυρίως επειδή πλουσιότερες αφρικανικές Αμερικανοί είναι πιθανό να πληρώσουν ακόμα περισσότερο μιας τιμής για τη ζωή σε μαύρο γειτονιές από τις φτωχότερες αφρικανικές Αμερικανοί: η έκθεση διαπίστωσε ότι ανώτερη μεσαία μαύρων εισοδημάτων που ζουν σε μαύρο γειτονιές που καταβάλλονται ένα πλήρες 194 τοις εκατό περισσότερο για την ασφάλιση του αυτοκινήτου κατά μέσο όρο από ό, τι τα άτομα άνω μεσαίου εισοδήματος ζουν σε λευκό γειτονιές, μια διαφορά των $ 1.396!

Αυτό είναι απαίσιο! Τι Do Ασφαλιστικές Εταιρείες έχουν να πουν για τον εαυτό τους;

Σε γενικές γραμμές, η ασφαλιστική βιομηχανία έχει ποτέ παραδεχθεί ότι οι μαύροι Αμερικανοί πληρώνουν περισσότερα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, είναι συχνά εντελώς αμυντικά … και προσβλητικό. Το 2014, η Εθνική Ένωση των Αμοιβαίων Ασφαλιστικές Εταιρείες απέστειλε επιστολή στο Γραφείο Ασφάλισης Ομοσπονδιακού που εννοηθεί μαύροι Αμερικανοί μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν περισσότερα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, επειδή … περιμένετε … ξοδεύουν χρήματα για τα κατοικίδια ζώα, τα παιχνίδια, το αλκοόλ, τον καπνό τους και συσκευή ελέγχου, όπως κανονικούς ανθρώπους, συχνά:

»… τα δεδομένα δείχνουν ότι τα νοικοκυριά στις δύο χαμηλότερες πεμπτημόρια πέρασε σχεδόν τόσο πολύ για τα αλκοολούχα ποτά και τα προϊόντα καπνού σε συνδυασμό και για την ασφάλιση αυτοκινήτων, και ότι ξόδεψαν περισσότερα για ήχου και εικόνας (A / V) εξοπλισμό και υπηρεσίες από ό, τι για την ασφάλιση αυτοκινήτων. ..we θα υποστηρίζουν ότι το ποσοστό του εισοδήματος των νοικοκυριών δαπανάται από μειοψηφία των καταναλωτών για την ασφάλιση αυτοκινήτων φαίνεται να είναι εύλογη σε σχέση με το ποσοστό του εισοδήματος που δαπανάται για μη βασικών αγαθών «, η ομαδική ασφάλιση έγραψε.

Περιλαμβάνονται στο μη ουσιωδών λίστα ήταν τα κατοικίδια ζώα και τα παιχνίδια.

Με άλλα λόγια, οι ασφαλιστικές εταιρείες φαίνεται να πιστεύουν ότι είναι εντάξει για να φορτίσετε το μαύρο Αμερικανοί περισσότερα για την ασφάλιση αυτοκινήτων για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το γεγονός ότι οι μαύροι Αμερικανοί ξοδεύουν χρήματα για άλλα πράγματα.

Σε απάντηση προς την προαναφερθείσα μελέτη, J. Robert Hunter, του διευθυντή του οργανισμού Ασφάλισης, δήλωσε :

«Οι διαφορές των τιμών των κρατικών εντολή ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων που αναφέρονται στους οδηγούς στο κυρίως Αφρο-αμερικανικές κοινότητες είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς αναλογιστικά και μοιάζουν άδικες διακρίσεις.»

Αυτό ακούγεται πολύ κακό, αλλά αυτό είναι μόνο ένα Μελέτη. Είναι άλλα αποδεικτικά στοιχεία για αυτό το πρόβλημα υπάρχει;

Δυστυχώς, ναι. Μια ανάλυση που κυκλοφόρησε το 2017 από τις εκθέσεις των καταναλωτών και ProPublica διαπίστωσε ότι στην Καλιφόρνια, Ιλινόις, Μιζούρι και το Τέξας, τα ασφάλιστρα είναι ακόμη υψηλότερο στις γειτονιές των μειονοτήτων γενικότερα, όχι μόνο αφροαμερικάνων αυτά.

Rachel Goodman, ένας δικηγόρος του προσωπικού στο πρόγραμμα φυλετικής δικαιοσύνης της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών, με την προϋπόθεση μια σκληρή υπενθύμιση ότι τα ευρήματα αυτά ταιριάζουν σε ένα μεγαλύτερο, συστημικό πρόβλημα στη χώρα μας: «Τα αποτελέσματα αυτά ταιριάζουν σε ένα μοτίβο που βλέπουμε πολύ συχνά-φυλετικές διαφορές φέρεται να προκύπτουν από διαφορές στον κίνδυνο, αλλά η δικαιολογία καταρρέει όταν τρυπάνι κάτω στα δεδομένα «, είπε.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.