Θα Συνταξιοδότηση σχέδιο του Warren Buffett λειτουργήσει για σας;

Home » Investing » Θα Συνταξιοδότηση σχέδιο του Warren Buffett λειτουργήσει για σας;

 Θα Συνταξιοδότηση σχέδιο του Warren Buffett λειτουργήσει για σας;

Δεν είναι δύσκολο να βρούμε ανθρώπους έτοιμους να μοιράζουμε συμβουλές χρήματα, αλλά αν ο Warren Buffett προσφέρονται κάποιες συμβουλές συνταξιοδότησης, θα μπορείτε να ακούσετε; Με καθαρή αξία πάνω από 90 δισεκατομμύρια $, οι συμβουλές του θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο βάρος από ό, τι τα περισσότερα, αλλά θα λειτουργήσει για σας;

90/10 Στρατηγική του Buffett

Σε 2014 επιστολή του προς τους μετόχους του, ο Buffett είπε το εξής:

Η συμβουλή μου προς τον διαχειριστή, δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή: Βάλτε 10% των μετρητών σε κρατικά ομόλογα βραχυπρόθεσμης και 90% σε ένα πολύ χαμηλό κόστος S & P 500 κεφάλαιο δεικτών. (Προτείνω Vanguard του [απόθεμα Ο χρόνος-σύμβολο = VFINX].) Πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα της εμπιστοσύνης από την πολιτική αυτή θα είναι ανώτερες από εκείνες που επιτυγχάνονται από τους περισσότερους επενδυτές, εάν τα συνταξιοδοτικά ταμεία, ιδρύματα, ή άτομα, που χρησιμοποιούν οι διαχειριστές υψηλής αμοιβής .

 

Ας αναλυθεί. Κατ ‘αρχάς, ένα ταμείο δείκτης είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο ή Exchange διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που ακολουθεί την απόδοση κάποιου δείκτη. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Buffett προτείνει μία κεφάλαιο δεικτών που παρακολουθεί την απόδοση του S & P 500. Όταν ο S & P 500 αυξάνεται, το ίδιο κάνει και το κεφάλαιο δεικτών. Προτείνει να επενδύουν το 90 τοις εκατό των χρημάτων σας σε ένα ταμείο χρηματιστηριακό δείκτη που βασίζεται.

Buffett προτείνει το άλλο 10 τοις εκατό θα βραχυπρόθεσμη ταμείο κρατικών ομολόγων. Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι συνιστούμε τη χρήση ομολογιακών αμοιβαίων κεφαλαίων για την ασφάλεια και τη συνέπεια των εσόδων. Εάν οι συνολικές χρηματοοικονομικές αγορές χτύπησε μια δύσκολη περίοδο, τα ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια συχνά δεν θα υποφέρουν όσο κεφάλαια αποθεμάτων.

Αποφύγετε Τέλη Ταμείο

Τέλος, ο Buffett επισημαίνει, «χαμηλού κόστους». Η επένδυση δεν είναι δωρεάν. Εάν έχετε ένα οικονομικό σύμβουλο, θα συχνά σας χρεώσει μια αμοιβή και αν έχετε επενδύσει σε αμοιβαία κεφάλαια, ETFs, ή κάποια άλλα επενδυτικά προϊόντα αυτά που έρχονται με τα τέλη. Μερικοί καταναλωτές θεωρούν τους εαυτούς τους χτύπησε με διπλά τέλη που πληρώνουν οικονομικές αμοιβές συμβούλων και των κεφαλαίων.

Τέλη προσθέσετε γρήγορα. Σκεφτείτε ένα 25-year-old ο οποίος έχει ένα λογαριασμό συνταξιοδότησης με την ισορροπία $ 25.000. Προσθέτουν $ 10.000 εκάστη χρόνο και να κερδίσουν ένα ποσοστό 7 τοις εκατό της επιστροφής και θα συνταξιοδοτηθεί σε 40 χρόνια. Αν αυτό το άτομο πληρώνει 1 τοις εκατό των τελών, θα τους κοστίσει περίπου $ 600.000 αμοιβές πάνω από 40 χρόνια.

Η επένδυση σε χαμηλότερα κεφάλαια κόστους, όπως Buffett περιγράφει, θα μπορούσε να σώσει αυτό το πρόσωπο περισσότερα από $ 200.000 τέλη επιτρέποντάς του / της να αποσυρθεί σχεδόν $ 340,000 πλουσιότερος.

Σε αντίθεση με τη συμβατική σοφία

συνταξιοδοτικό πρόγραμμα του Buffett δεν θα λάβει λαμπερό συστάσεις από μέρους της οικονομικής συμβουλεύει κοινότητα. Η συμβατική σοφία λέει να διαφοροποιήσει τη χρήση ενός μείγματος των μετοχών, των ομολόγων και των διεθνών κεφαλαίων. Τα χαρτοφυλάκια Συνταξιοδότηση συχνά γεμάτο με ένα μείγμα των κεφαλαίων, πολύ περισσότερο από 2, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μιας περιοχής της υποτονική αγορά.

Πολλοί χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι θα λάβει, επίσης, το θέμα με στάθμιση του Buffett. Θα υποστηρίζουν ότι ειδικά για τους πελάτες αργότερα στη ζωή, τη στρατηγική του δίνει πολύ βάρος στην επικίνδυνη κεφάλαια αποθεμάτων με βάση όπου 1 ύφεση θα μπορούσε να εξαλείψει συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ένα πολύ γνωστό κανόνας λέει να επενδύσει ένα ποσοστό του χαρτοφυλακίου σας σε ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια ίσα με την ηλικία σας. Αν είστε 50 ετών, επενδύουν το 50 τοις εκατό σε ομόλογα ή ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια. Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι γενικά συμφωνούν ότι είναι πολύ συντηρητική και υπερβολικά απλοϊκό, αλλά θα έλεγα ότι η συμβουλή του Buffett είναι πολύ επικίνδυνο.

Τέλος, θα πιθανό υποστηρίζουν ότι όταν είσαι αξίας 90 δις $, επενδυτική στρατηγική σας είναι διαφορετική από ό, τι κάποιος που έχει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες συνολικά εξοικονόμηση κατ ‘ανώτατο όριο.

Τι πρέπει να κάνεις?

Δεν μπορείτε να ελέγξετε με τις επενδυτικές αγορές θα κάνουμε στο μέλλον, αλλά μπορείτε να ελέγξετε τα τέλη που πληρώνετε.

Οι υψηλότερες αμοιβές σπάνια είναι ίσο με την καλύτερη απόδοση, ώστε όταν επιλέγετε τα κεφάλαια για σας 401 (k) ή άλλο ταμείο συνταξιοδότησης, να επιλέξουν τα κεφάλαια δεικτών με χαμηλές αμοιβές. Εάν χρησιμοποιείτε έναν οικονομικό σύμβουλο, ρωτήστε τους για τις αμοιβές τους. Εάν οι συνολικές αμοιβές είναι πολύ πάνω από το 1 τοις εκατό, ίσως να πληρώνουν πάρα πολύ, αλλά, όπως πάντα, να αξιολογήσει αυτό που λαμβάνετε για τα τέλη που πληρώνετε.

Σε γενικές γραμμές, το πιο πολύπλοκο σας οικονομική κατάσταση, τόσο περισσότερο νόημα να πληρώνουν υψηλότερες αμοιβές. Νωρίς στη ζωή, όταν έχεις ένα σχετικά χαμηλό υπόλοιπο, robo-σύμβουλοι θα μπορούσε να αξίζει να εξεταστεί.

Δεύτερον, δεν εμπίπτουν για την ιδέα που μπορείτε να νικήσει την αγορά. Η έρευνα δείχνει ότι με τον καιρό, η απόδοσή σας θα αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του συνόλου της αγοράς. Πληρώνοντας υψηλές αμοιβές για τις επενδύσεις τους επαγγελματίες που προσπαθούν να νικήσει την αγορά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πληρώσει μακριά.

Είναι για απλότητα

επένδυση διατριβή του Buffett ήταν πάντα για απλότητα. Δημιουργήστε μια στρατηγική που είναι χαμηλού κόστους, εύκολο να καταλάβει, και με βάση αυτά δεκαετίες μελέτες δείχνουν να είναι αληθινό. Είναι καλύτερα να βρείτε ένα οικονομικό σύμβουλο που εμπιστεύεστε και να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο για εσάς, αλλά το σχέδιο αποχώρησης του Buffett ήταν η επιτυχής Playbook συνταξιοδότησης για να μην τον εαυτό του μόνο, αλλά και πολλοί άλλοι εδώ και χρόνια.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.