Κάνοντας δύσκολες επιλογές για το χρέος σπουδαστών

Home » Uncategorized » Κάνοντας δύσκολες επιλογές για το χρέος σπουδαστών

Γιατί είναι τόσο υψηλό και μπορεί να είναι Ελεγχόμενη;

Κάνοντας δύσκολες επιλογές για το χρέος σπουδαστών

Το φοιτητικό χρέος είναι ένα καυτό θέμα αυτές τις μέρες. Ο Πρόεδρος Ομπάμα έκανε είδηση μιλάμε γι ‘αυτό, οι προεδρικοί υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στο τους «εκδρομές κούτσουρο» και ένας δημοσιογράφος κατέλαβε πρόσφατα την προσοχή όταν έγραψε ότι σκόπιμα να αντεπεξέλθουν στις φοιτητικά δάνεια του . Τα επεισόδια αυτά δημιουργούν μέσα μαζικής ενημέρωσης «buzz», αλλά στην πραγματικότητα δεν πιάσουμε τους λόγους πίσω από το χρέος, και να μιλήσουμε για το τι μπορεί να γίνει για την καταπολέμησή της.

Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η τάξη κολέγιο του 2015 αποφοίτησε με μέσο όρο το χρέος των $ 35,000.

Μήπως αυτό φαίνεται σαν πάρα πολύ χρέος να αποκτήσουν γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ζωής; Ίσως να φαίνεται σαν ένα ανυπέρβλητες ποσό σε κάποιον που μόλις αποφοιτήσει και δεν έχει ακόμη προσγειώθηκε ένα υψηλό επίπεδο μισθών δουλειά ή να βρεθεί μια μακροπρόθεσμη καριέρα. Από την άλλη πλευρά όμως, η μέση τιμή ενός νέου αυτοκινήτου είναι περίπου $ 33.000. Πολλοί άνθρωποι ευτυχώς αναλάβουν αυτό το χρέος σε υψηλότερα επιτόκια, με μικρότερες προθεσμίες αποπληρωμής, για μια αγορά που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Μπορεί επίσης να είναι κατατοπιστική για να δούμε εάν αυτό το χρέος είναι δημιουργία. Μερικά από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια τα οποία έχουν υψηλότερο κόστος μπορεί να έχουν υψηλότερο κληροδοτήματα που θα τους επιτρέψουν να είναι πιο γενναιόδωροι με την οικονομική τους ενίσχυση. Ένα μεγάλο μέρος του χρέους που βασανίζεται από τους φοιτητές που πληρώνουν βαρύ κόστος για να φοιτήσουν σε ιδιωτικά για κερδοσκοπικά ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ και το Πανεπιστήμιο DeVry, αντί του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή την κυβέρνηση που υποστηρίζεται από ιδρύματα.

Τι μπορεί να κάνει τους γονείς και τους μαθητές τους κάνει να ελέγχουν το δικό τους επίπεδο του χρέους; Η απάντηση μπορεί να απαιτήσει μερικές σκληρές επιλογές:

  • Εξοικονομήστε περισσότερα χρήματα νωρίτερα : Οικογένειες που δεν έχετε αποθηκεύσει τα χρήματα τακτικά για να θέσει προς τις δαπάνες κολλεγίων είναι πίσω από την μπάλα οκτώ από την αρχή. Τα χρήματα που δανείστηκε για τους φοιτητές που εισέρχονται κολέγιο δεδουλευμένοι τόκοι για τέσσερα χρόνια. Εξοικονόμηση θα πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο το παιδί γεννιέται και να συνεχίσει μέχρι το πέρασμα των χρόνων το κολέγιο. Προϋπολογισμός ποσό που πρέπει να αναιρέσει κάθε μήνα, ακριβώς όπως κάνετε και για κάθε άλλη δαπάνη των νοικοκυριών.
  • Έχουν σαφείς προσδοκίες χρήματα : Πολύ συχνά οι γονείς δεν επικοινωνούν με τα παιδιά τους σχετικά με τις προσδοκίες τα χρήματα. Συμμετοχή του παιδιού σας από την ηλικία αυτός ή αυτή είναι σε θέση να κατανοήσουν τα χρήματα, έτσι ώστε να μπορούν να εργαστούν προς την αντίπαλη εστία σαν μια οικογένεια. Εκπαιδεύστε το παιδί σας συχνά για την πίστη και την κατάρτιση του προϋπολογισμού, και να εξηγήσει πώς ένα μεγάλο μέρος των εξόδων κολέγιο αυτός ή αυτή θα πρέπει να αναμένεται να πληρώσουν.
  • Εξετάστε το κολέγιο προσεκτικά : «κτύπημα για το buck σας» Επιλέξτε ένα κολέγιο όπου μπορείτε να πάρετε το πιο Πάρτε σκληρό αριθμούς σχετικά με το πώς αποφοιτήσουν πολλές εισερχόμενες πρωτοετών φοιτητών σε τέσσερα χρόνια, πόσα παίρνουν θέσεις εργασίας, και ποια είναι τα αρχικά τους μισθούς τους. Το καλύτερο κολέγιο είναι αυτή που δίνει στο παιδί σας τα ικανότητές αυτός ή αυτή θα πρέπει να γίνει μια επιτυχία.
  • Ελαχιστοποίηση του χρέους : Μην δανειστεί το μέγιστο διαθέσιμο ποσό. Θα μπείτε στον πειρασμό να δαπανήσει τα χρήματα μόνο και μόνο επειδή είναι εκεί. Κοιτάξτε προσεκτικά το κόστος του κολεγίου, να αναπτύξει έναν προϋπολογισμό με το παιδί σας, και μόνο δανειστεί ό, τι χρειάζεται. Το ίδιο ισχύει και για το χρέος πιστωτικών καρτών. Μόνο δώσετε στο παιδί σας προπληρωμένες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που έχετε φορτώσει με το συγκεκριμένο ποσό των χρημάτων που απαιτούνται για την κάλυψη των συμφωνημένων προϋπολογισμού.
  • Μάθετε σχετικά με τις επιλογές αποπληρωμής : Πολλές επιλογές αποπληρωμής του δανείου σπουδαστών, όπως η αναβολή, ανεκτικότητα, τη σταθεροποίηση δανείου, ή σχέδια με βάση το εισόδημα είναι διαθέσιμες. Επιλέξτε αυτό που έχει περισσότερο νόημα για την ατομική σας κατάσταση.

Πηγαίνοντας στο κολέγιο είναι για την εκμάθηση για τη λήψη αποφάσεων. Ξεκινήστε τώρα με την εκμάθηση πώς να κάνει πιο καλά ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τα φοιτητικά δάνεια.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.