Οι γυναίκες Καλύτερη επενδυτές από τους άνδρες;

Home » Finance » Οι γυναίκες Καλύτερη επενδυτές από τους άνδρες;

Η απάντηση? Το φύλο δεν έχει σημασία. Είναι όλα για να πάρει τις βασικές αρχές Δεξιά

Οι γυναίκες Καλύτερη επενδυτές από τους άνδρες;

Είναι η παλιά οικονομική «μάχη των φύλων» ερώτηση. Ποιοι είναι οι καλύτερες και οι επενδυτές οι άνδρες ή οι γυναίκες; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί από εμάς έχουν bantered ερώτηση σχετικά με τους φίλους και τους συναδέλφους αυτό, και ίσως είναι ακόμα και πυροδότησε μια έντονη συζήτηση ή δύο στο σπίτι σας.

Έχουν υπάρξει σημαντικός αριθμός άρθρων και μελετών που δημοσιεύθηκαν που σκάβω βαθιά σε αυτό το θέμα σε αναζήτηση της απάντησης. Εδώ είναι αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον.

 Μια σειρά από εκθέσεις μας λένε ότι οι άνδρες είναι κατά κύριο λόγο στη θέση του οδηγού, όταν πρόκειται για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων για το νοικοκυριό τους. Για παράδειγμα, ένας  CNN Money άρθρο με τίτλο Rich άνδρες εξακολουθούν να ελέγχουν τις επενδύσεις των νοικοκυριών αποφάσεις παραθέτει μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από μας εμπιστεύονται, ιδιωτικό κατανομή του πλούτου της Bank of America. Η έρευνα μερικών 650 ενήλικες με 3 εκατομμύρια $ ή περισσότερο investable περιουσιακών στοιχείων έδειξε ότι «Σχεδόν τα τρία τέταρτα των πλούσιων ανδρών λένε ότι είναι καλύτερα προσόντα για να κάνει τις επενδυτικές αποφάσεις από το σύζυγό τους. Αυτό συγκρίνεται με μόλις 18% των πλούσιων γυναικών που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά.»

Αλλά εδώ είναι η άλλη πλευρά. Ενώ μπορεί να είναι ότι οι άνδρες πιστεύουν ότι είναι πιο προσόντα για να κάνει τις επενδυτικές αποφάσεις, η συντριπτική πλειοψηφία των ερευνών που δημοσιεύτηκαν μας λέει ότι οι γυναίκες είναι πραγματικά τα καλύτερα επενδυτές. Μια τέτοια μελέτη αναφέρεται στο άρθρο USA Today, Οι γυναίκες είναι συνήθως καλύτερη επενδυτές από ό, τι οι άνδρες .

 LPL Financial πραγματοποίησε μια εθνική έρευνα η οποία έδειξε ότι οι γυναίκες τείνουν να κάνουν καλύτερα τους επενδυτές, διότι η έρευνα επενδύσεων σε βάθος πριν από τη λήψη αποφάσεων χαρτοφυλακίου και είναι πιο ασθενής, ενώ οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς σε ερεθίσματα της αγοράς. Σε αυτό το ίδιο άρθρο, Νέλλη Oster, σκηνοθέτης και επενδυτικής στρατηγικής στην Blackrock, λέει ότι «οι γυναίκες έχουν την τάση να επικεντρωθεί σε πιο μακροπρόθεσμες, μη-νομισματικά στόχους.

  Αντί απλώς βλέπουν τα χρήματα ως μέσο για να αγοράσουν κάτι, θεωρούν τα χρήματα για να εκπροσωπεί την ανεξαρτησία και την ασφάλεια.»Oster σημειώνει επίσης ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσει την κατεύθυνση των επενδύσεων, ενώ οι άνδρες είναι πιο πιθανό να λαμβάνουν αποφάσεις μόνοι τους χωρίς να ζητούν επαγγελματικές συμβουλές ή καθοδήγηση.

Προσωπικά, έχω δει πολλά από αυτά που οι μελέτες δείχνουν παίζουν έξω στον πραγματικό κόσμο. Οι γυναίκες συνήθως ψάχνουν για μακροχρόνια ασφάλεια και θέλουν να προστατεύσουν ό, τι έχουν. Είναι λίγο πιο ενήμεροι συναισθήματα και τους φόβους για το τι συμβαίνει στην αγορά, η οποία τους δίνει παύση πριν από την πραγματοποίηση εξάνθημα ή γρήγορη απόφαση που θα μπορούσε να τους κοστίσει ακριβά σε κάποιο σημείο κάτω από το δρόμο τους. Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, είναι ως επί το πλείστον επικεντρώθηκε στις αυξανόμενες αποδόσεις. Εγγενώς, οι άνδρες είναι μεγαλύτεροι κτήτορες κινδύνου, το οποίο δεν είναι κακό πράγμα, αλλά μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο στην άλλη πλευρά.

Ωστόσο, με ότι είπε, αν ήταν να με ρωτήσεις σημείο κενό ποιος είναι ο καλύτερος επενδυτής, η απάντησή μου είναι ότι αυτό εξαρτάται από την «αγορά» και αυτό είναι κάτι που οι επενδυτές οι ίδιοι δεν μπορούν να ελέγξουν. Μακροπρόθεσμα, αυτός που κερδίζει δεν έχει τίποτα να κάνει με το φύλο. Ο επενδυτής που κερδίζει είναι αυτός που μπορεί να γνωρίζουν και να ελέγχουν τα συναισθήματά τους.

  Η πραγματικότητα είναι ότι η επένδυση είναι απλό, δεν είναι μόνο εύκολο. Το πραγματικό κλειδί για την επιτυχία δεν είναι για την εύρεση του σωστού υλικού ή το χτύπημα της λαχειοφόρου αγοράς. Είναι για να πάρει τις βασικές αρχές από την πρώτη στιγμή.

Τέσσερις Βασικές αρχές της Επένδυση 

Η ισορροπία είναι πάντα φίλος σας.   Είναι σημαντικό να διαθέσει περιουσιακά σας στοιχεία σε ένα συνδυασμό των επενδύσεων κουβάδες. Αυτές οι κάδοι αντιπροσωπεύουν μετρητά, το εισόδημα (ομόλογα), την ανάπτυξη (αποθέματα), και εναλλακτικές λύσεις (επενδύσεις που δεν τακτοποιημένα ταιριάζει στο απόθεμα ή ομολόγων κάδο), όπως αποθέματα MLP, τα αποθέματα ενέργειας δικαιωμάτων Εμπιστοσύνη, οι επενδύσεις σε χρυσό που σχετίζονται με, και προνομιούχες μετοχές.

Στοχεύστε πραγματική τους στόχους σας.   Το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία για τον προγραμματισμό επενδύσεων είναι η δική σας προσωπικούς στόχους και τους στόχους. Για παράδειγμα, αν θέλετε $ 3000 μηνιαίως κατά τη συνταξιοδότηση στην κορυφή της κοινωνικής ασφάλισης, τότε γνωρίζετε ότι χρειάζεται κοντά στα $ 750.000 εξοικονόμηση για να κάνει άνετα το κόλπο.

Κρατήστε το κόστος χαμηλά.   ETFs είναι πλέον σε χαμηλότερη τιμή επιλογή για να αγοράσω ένα καλάθι του μεταξύ 30 έως 3.000 μετοχές. Τιμή συνήθως στο ένα τέταρτο του ενός τοις εκατό το χρόνο, έναντι ενός πλήρους τοις εκατό το χρόνο (συν) για την ενεργή διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων θα κάνει μια μεγάλη διαφορά την πάροδο του χρόνου.

Υπομονή.  Πολύ λίγοι άνθρωποι παίρνουν ποτέ πλούσιοι εν μία νυκτί. Οι περισσότεροι πλούσιοι άνθρωποι έχουν πάρει πλούσια αργά, μεθοδικά και με σκληρή δουλειά. Αυτή είναι μια φόρμουλα που εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι σήμερα.

συμπέρασμα

Αυτή η συζήτηση θα οργιστεί για τα επόμενα χρόνια. Στο τέλος της ημέρας, το φύλο δεν κάνει πραγματικά τη διαφορά. Οι καλύτεροι επενδυτές θα είναι αυτοί που παίρνουν τις βασικές αρχές κάτω από την αρχή.

Αποκάλυψη: Οι πληροφορίες που παρέχονται σε σας ως πόρο μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Αυτό παρουσιάζεται χωρίς εξέταση των επενδυτικών στόχων, της ανοχής κινδύνου ή οικονομική κατάσταση κάθε συγκεκριμένου επενδυτή και ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για όλους τους επενδυτές. Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν είναι ενδεικτικές των μελλοντικών αποτελεσμάτων. Η επένδυση περιλαμβάνει κινδύνων, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απώλειας του αρχικού κεφαλαίου. Οι πληροφορίες αυτές δεν προορίζεται, και δεν θα πρέπει να αποτελούν μια πρωταρχική βάση για οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση που μπορείτε να κάνετε. Να συμβουλεύεστε πάντα το δικό σας νομικό, φορολογικό και επενδυτικό σύμβουλο πριν κάνετε οποιαδήποτε / φόρος / ακινήτων / σκέψεις ή αποφάσεις επενδύσεων οικονομικό σχεδιασμό.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.