Ο Μύθος Μεγάλη Real Estate

Home » Real Estate » Ο Μύθος Μεγάλη Real Estate

Σύμφωνα με την έρευνα, τα αποθέματα Δημιουργήστε υψηλότερη πραγματικές αποδόσεις των ακινήτων

Ο Μύθος Μεγάλη Real Estate

Η αγορά πρώτης κατοικίας είναι ίσως το καλύτερο απόφασης κάποιος μπορεί να κάνει για το οικονομικό μέλλον τους. Ωστόσο, όταν μπει σε δεύτερες κατοικίες, σπίτια διακοπών, ενοικιάσεις ακινήτων, εμπορικά κτίρια και τις πρώτες γη που κατέχεται για ενδεχόμενη ανατίμηση, παίζετε ένα εντελώς νέο παιχνίδι μπάλα. Κι αυτό γιατί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι πραγματικές αποδόσεις (καθαρές από τον πληθωρισμό) που προσφέρονται από κοινές μετοχές έχει συνθλιβεί εκείνα που είναι διαθέσιμα από την κυριότητα των ακινήτων.

Ναι. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το δικαίωμα. Οι Αμερικανοί έχουν γίνει τόσο ενθουσιασμένη με την κυριότητα των ακινήτων που συχνά δεν συνειδητοποιούν ενός ακινήτου αυξάνεται σε τιμή από $ 500.000 έως $ 580.000 μέσα σε πέντε χρόνια, μετά την υποστήριξη από την έξοδο τόκου μετά από φόρους για την υποθήκη, πρόσθετη ασφάλιση, έξοδα τίτλος, κ.λπ. ., δεν τηρεί καν ρυθμό με τον πληθωρισμό! Αυτό $ 80.000 κέρδος δεν πρόκειται να αγοράσετε κάποια περισσότερα αγαθά και υπηρεσίες? το ίδιο ποσό των χάμπουργκερ, πισίνες, σετ επίπλων, πιάνα με ουρά, αυτοκίνητα, πένες, πουλόβερ κασμίρ, ή οτιδήποτε άλλο είναι ότι μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε. Υποθέτοντας ένα πλήρες στεγαστικών δανείων στο 6,25%, στη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, θα έχουν πληρώσει $ 151.401 στο ακαθάριστο ενδιαφέροντος, ή περίπου $ 93.870 μετά από τις κατάλληλες φορολογικές εκπτώσεις (και ότι αναλαμβάνει είστε στην κορυφή παρένθεση, η πιο ευνοϊκή περίπτωση.) Υπόλοιπο στεγαστικών δανείων σας θα είχε μειωθεί σε περίπου $ 466.700, δίνοντάς σας καθαρή θέση των $ 113.300 ($ 580.000 αγοραία αξία -. $ 466.700 υποθήκη = $ 113.300 μετοχές) κατά την περίοδο αυτή, θα είχατε κέλυφος από $ 184.715 στις πληρωμές.

Factoring στη φροντίδα περιουσίας, ασφάλιση, και άλλα έξοδα, το ακαθάριστο δαπάνες σας out-of-τσέπη θα ήταν τουλάχιστον $ 200.000.

Αυτό θα πρέπει να απεικονίζουν μια θεμελιώδη αρχή όλοι οι επενδυτές θα πρέπει να θυμάστε: Η ακίνητη περιουσία είναι συχνά ένας τρόπος για να κρατήσει τα χρήματα που θα είχαν διαφορετικά καταβάλλεται ενοίκιο βάρος, αλλά δεν πρόκειται να δημιουργήσει πιθανόν αρκετά υψηλά ποσοστά της επιστροφής προς την ένωση ουσιαστικά τον πλούτο σας.

Υπάρχουν, βέβαια, ειδικές λειτουργίες που μπορούν και δημιουργούν υψηλές αποδόσεις με μόχλευση βάση, όπως εργολάβοι με χαμηλό κόστος βάση την αγορά, rehabbing και πώληση κατοικιών, οι σχεδιαστές του ξενοδοχείου δημιουργώντας ένα συναρπαστικό προορισμό σε ένα ζεστό τμήμα της πόλης (πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή την περίπτωση, η δημιουργία πλούτου δεν προέρχεται από την ακίνητη περιουσία, αλλά από την επιχείρηση – ή κοινών μετοχών – που δημιουργείται μέσα από δραστηριότητες του ξενοδοχείου), ή μονάδες αποθήκευσης σε μια πόλη χωρίς άλλες συγκρίσιμες ιδιότητες (αν και, και πάλι, ο πραγματικός πλούτος δεν προέρχεται από την ακίνητη περιουσία, αλλά από την επιχείρηση που δημιουργείται!)

Τι προκάλεσε αυτή η μεγάλη μύθος ακινήτων για την ανάπτυξη; Γιατί εξαπατήθηκαν από αυτό; Συνεχίστε την ανάγνωση για ιδέες, απαντήσεις και πρακτικές πληροφορίες μπορείτε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε.

1. Για πολλούς επενδυτές, Real Estate είναι πιο απτή από ό, τι αποθέματα

Ο μέσος επενδυτής ίσως δεν δούμε απόθεμα του ως ένα κλάσμα του πραγματικού, καλή τη πίστει επιχείρηση που έχει τις εγκαταστάσεις, τους εργαζόμενους, και ελπίζει κανείς, τα κέρδη. Αντ ‘αυτού, το βλέπουν σαν ένα κομμάτι χαρτί που wiggles γύρω σε ένα γράφημα. Χωρίς έννοια των υποκείμενων κέρδη ιδιοκτήτη και την απόδοση κερδών, είναι κατανοητό γιατί μπορεί πανικός όταν οι μετοχές της Home Depot ή Wal-Mart πέφτει από $ 70 έως $. 33

Μακαρίως αγνοεί ότι η τιμή είναι υψίστης σημασίας – δηλαδή, αυτό που πληρώνετε είναι ο τελικός καθοριστικός παράγοντας της απόδοσης της επένδυσής σας – σκέφτονται μετοχές ως περισσότερο από ένα λαχείο από την ιδιοκτησία, το άνοιγμα της Wall Street Journal και ελπίζοντας να δούμε κάποια ανοδική κίνηση.

Μπορείτε να περπατήσετε σε ένα ενοικίαση? εκτελέσετε τα χέρια σας κατά μήκος των τοίχων, ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα φώτα, κόψει το χορτοτάπητα, και χαιρετώ νέους ενοικιαστές σας. Με μετοχών κρεβάτι, Μπανιέρα, και πέρα ​​κάθεται στο λογαριασμό χρηματιστηριακές σας, μπορεί να μην φαίνεται τόσο πραγματικό. Ακόμη και οι επιταγές του μερίσματος που κανονικά θα αποσταλεί στο σπίτι σας, των επιχειρήσεων, ή τράπεζα, συχνά πλέον ηλεκτρονικά κατατεθεί στο λογαριασμό σας ή αυτόματα επανεπενδύονται. Αν και στατιστικά μακροπρόθεσμα θα είναι πιο πιθανό να χτίσει καθαρή αξία σας μέσα από αυτό το είδος της ιδιοκτησίας, δεν αισθάνονται τόσο πραγματικό όσο περιουσίας.

2. Real Estate δεν διαθέτει Ημερήσια Εισηγμένες Αγοραία Αξία

Ακίνητης περιουσίας, από την άλλη πλευρά, μπορεί να προσφέρει πολύ χαμηλότερα μετά φόρων, επιστρέφει μετά τον πληθωρισμό, αλλά απαλλάσσει όσους δεν έχουν ιδέα τι κάνουν από το να δει χρηματιστηριακή αξία της αγοράς κάθε μέρα. Μπορούν να συνεχίσω, κρατώντας την περιουσία τους και την είσπραξη των εσόδων από μισθώματα, εντελώς ανίδεοι για το γεγονός ότι κάθε φορά που τα επιτόκια κινούνται, η πραγματική αξία των συμμετοχών τους επηρεάζεται, όπως μετοχές και ομόλογα. Αυτό το λάθος απευθυνόταν όταν Benjamin Graham δίδαξε τους επενδυτές ότι η αγορά είναι εκεί για να τους υπηρετούν, δεν τους διδάσκουν. Είπε ότι να πάρει συναισθηματική για τις κινήσεις των τιμών ισοδυναμεί με επιτρέποντας στον εαυτό σας την ψυχική και συναισθηματική αγωνία πάνω από τα λάθη των άλλων ανθρώπων στην κρίση. Η Coca-Cola μπορεί να διαπραγματεύεται στα $ 50 ανά μετοχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμή είναι λογική ή λογική, ούτε σημαίνει αν πλήρωσε $ 60 και έχει μια απώλεια χαρτί $ 10 ανά μετοχή, που έκανε μια κακή επένδυση. Αντ ‘αυτού, ο επενδυτής θα πρέπει να συγκρίνει την απόδοση κερδών, το αναμενόμενο ρυθμό ανάπτυξης, και την τρέχουσα φορολογική νομοθεσία, σε όλες τις άλλες ευκαιρίες που τους παρέχονται, την κατανομή των πόρων τους με εκείνη που προσφέρει τα καλύτερα, επιστρέφει τον κίνδυνο αυτό. Real estate δεν αποτελεί εξαίρεση. Η τιμή είναι αυτό που πληρώνετε? αξία είναι αυτό που παίρνετε.

3. Μπερδεμένη Αυτό που είναι κοντά με αυτό που είναι πολύτιμη

Ψυχολόγοι καιρό μας είπαν ότι υπερεκτιμούν τη σημασία του τι είναι κοντά και εύκολα στο χέρι, σε σύγκριση με αυτό που είναι πολύ μακριά. Αυτό μπορεί, εν μέρει, να εξηγήσει γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να εξαπατήσει σχετικά σύζυγό τους, καταχρώνται από ένα εταιρικό όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων, ή, ως ένας ηγέτης της επιχείρησης φαίνεται, έναν πλούσιο άνδρα με $ 100 εκατομμύρια σε επενδυτικούς λογαριασμούς του, μπορεί να αισθανθεί διαιτητή θυμό για την απώλεια $ 250, γιατί άφησε τα χρήματα πάνω στο κομοδίνο σε ένα ξενοδοχείο.

Η αρχή αυτή μπορεί να εξηγήσει γιατί μερικοί άνθρωποι αισθάνονται πιο πλούσια από την κατοχή $ 100 εισόδημα από ενοίκια που εμφανίζεται στο γραμματοκιβώτιό τους κάθε μέρα έναντι $ 250 από τα κέρδη «look-through» που δημιουργείται από κοινά αποθέματα τους. Μπορεί επίσης να εξηγήσει γιατί πολλοί επενδυτές προτιμούν τα μερίσματα σε μετρητά για να μοιραστείτε εξαγορές, ακόμη και αν οι τελευταίοι είναι περισσότερο φόρο αποδοτικών και όλοι οι άλλοι παράγοντες παραμένουν σταθεροί, να οδηγήσει σε περισσότερο πλούτο που δημιουργήθηκε για λογαριασμό τους.

Αυτό είναι συχνά ενισχύονται από την ίδια την ανθρώπινη ανάγκη για έλεγχο. Σε αντίθεση με Worldcom ή Enron, μια λογιστική απάτη από τους ανθρώπους τους οποίους δεν έχετε συναντήσει ποτέ δεν μπορεί να κάνει το εμπορικό κτίριο θα μισθώσει για τους ενοικιαστές εξαφανιστεί εν μία νυκτί. Εκτός από μια πυρκαγιά ή άλλες φυσικές καταστροφές, που συχνά καλύπτεται από ασφαλιστικό, εσείς δεν πρόκειται ξαφνικά να ξυπνήσει και να βρει ότι η ακίνητη περιουσία σας έχουν εξαφανιστεί ή ότι έχει κλείσει επειδή συμεριφορά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς . Για πολλούς, αυτό παρέχει ένα επίπεδο συναισθηματικής άνεσης.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.