Πόσο θα έπρεπε να αποχωρήσει από Λογαριασμοί Συνταξιοδότηση σας;

Home » Retirement » Πόσο θα έπρεπε να αποχωρήσει από Λογαριασμοί Συνταξιοδότηση σας;

 Πόσο θα έπρεπε να αποχωρήσει από Λογαριασμοί Συνταξιοδότηση σας;

Από το 1994, όταν ο William P. Bengen δημοσίευσε την έρευνά του δείχνει ότι ένας συνταξιούχος θα μπορούσε να αποσύρει περίπου το 4% του χαρτοφυλακίου συνταξιοδότησή του, ρυθμίστε το χρόνο για τον πληθωρισμό, και εξακολουθεί να είναι λογικά σίγουρο ότι θα έχαναν τα χρήματά του, αυτή η κατευθυντήρια γραμμή έχει γίνει κάπως από ένα βιομηχανικό πρότυπο, όπως το ασφαλές ποσοστό απόσυρσης συνταξιοδότησης. Αλλά, όπως και κάθε άλλο κανόνα του αντίχειρα, ορισμένα προβλήματα παρουσιάζονται όταν η καθοδήγηση κοίταξε προσεκτικά.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις τρέχουσες απόψεις σχετικά με την ασφαλή λογαριασμό συνταξιοδότησης ποσοστό απόσυρσης.

Ασφαλής Απόσυρση Τιμές: Περισσότερα από ένας κανόνας;

Όπως Michael Kitces από κοινού με τον οικονομικό σύμβουλο της κοινότητας στην επίλυση του Paradox – Είναι το Safe Ποσοστό Απόσυρσης μερικές φορές πολύ ασφαλές; (Μάιος, 2008), ένα σενάριο στο οποίο δύο ζευγάρια με τα ίδια χαρτοφυλάκια αποσυρθεί ένα χρόνο εκτός μπορεί να οδηγήσει σε έκπληξη και κάπως παράλογο αποτελέσματα ανάλογα με το τι συμβαίνει στην αγορά τα αντίστοιχα έτη τα ζευγάρια συνταξιοδοτηθούν. Εάν η αγορά ήταν να αυξηθεί ή να μειωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του έτους, όταν ένα ζευγάρι αποσύρεται, αλλά από την άλλη δεν έχει, κάθε ζευγάρι θα μπορεί να ενημερωθεί για αρκετά διαφορετικά ποσά ασφαλή αποχώρηση για το υπόλοιπο της ζωής τους με βάση τον κανόνα 4% που εισήγαγε Bengen, ακόμη και αν συγκριτικά, οι ενημέρωσε ποσά απόσυρσης είναι αντιφατικές. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι το ίδιο χαρτοφυλάκιο εκκίνησης.

Σύμφωνα με τον κανόνα 4%, μόνο ο χρόνος από την ημερομηνία συνταξιοδότησής τους και την αξία του λογαριασμού του ζευγαριού κατά τη στιγμή της συνταξιοδότησης υπαγορεύει τη δραματική διαφορά στην προτεινόμενη βιώσιμη βιοτικό επίπεδο. Με κανένα άλλο εκτιμήσεις που γίνονται, ο κανόνας 4% μόνο απλά δεν παρέχει μια σκληρή και γρήγορη απάντηση που έχει ένα βιώσιμο επίπεδο του συνταξιοδοτικού εισοδήματος.

Είναι όμως ένα σημείο εκκίνησης. Σκεφτείτε ένα ζευγάρι, για παράδειγμα, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε λίγο πριν από την αγορά αρκούδων της οικονομικής κρίσης του 2008. Σύμφωνα με τον κανόνα 4%, θα πρέπει λογικά να είναι σε θέση να αποσύρει το ίδιο ποσό που αποσύρθηκαν το προηγούμενο έτος, προσαρμοσμένο για τον πληθωρισμό. Αλλά είναι αυτή η ποσότητα απόσυρση ακόμη βιώσιμη μετά το χτύπημα του χαρτοφυλακίου τους πήρε το 2008; Το ερώτημα είναι απλώς δεν απαντηθεί μόνο από τον κανόνα 4%.

Έτσι τι είναι μια ασφαλής συνταξιοδότηση Απόσυρση Ποσό;

Δεν είστε σίγουροι για λύση χωρίς κίνδυνο σε ασφαλή ρυθμό απόσυρσης υπάρχει. Κάθε πρόταση έχει είτε τον κίνδυνο που ξοδεύετε πάρα πολύ πάρα πολύ γρήγορα και να τρέξει έξω ή ότι θα περάσετε πολύ λίγο και, αργά στη ζωή, να γίνει απογοητευμένος που δεν περνούν περισσότερο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης. Μια εναλλακτική πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε τον κανόνα 4% ως σημείο εκκίνησης, να λαμβάνει υπόψη της ορισμένα βασικά στοιχεία που μπορεί να σας καθοδηγήσει για να περνούν περισσότερο ή λιγότερο σε οποιοδήποτε έτος κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησής σας, όπως τα εξής:

  • Η υγεία σας μπορεί να μειωθεί καθώς γερνάτε. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ξοδεύουν περισσότερο στην αρχή της συνταξιοδότησης σε αντικείμενα όπως τα ταξίδια και διακοπές με τη γνώση ότι ο προϋπολογισμός του ταξιδιού σας νωρίς συνταξιοδότηση μπορεί πολύ καλά να πρέπει να ανακατανεμηθούν στον προϋπολογισμό της υγειονομικής περίθαλψης σας αργότερα κατά τη συνταξιοδότησή τους.
  • Η αγορά μπορεί να λάβει μια σοβαρή ύφεση λίγο μετά τη συνταξιοδότησή σας.  Εάν αυτό συμβεί σε σας, όπως έπραξε για τους συνταξιούχους λίγο πριν από το 2008, να εξετάσει ραγδαία τις δαπάνες τους κατά τα πρώτα χρόνια για να δώσουν τις επενδύσεις σας την ευκαιρία να επανέλθει παρά την πραγματοποίηση ζημιών σας με την πώληση σε ένα σχετικά χαμηλό σημείο.
  • Μπορείτε να ζουν περισσότερο ζωντανή προσδόκιμο σας.  Σήμερα, πολλοί συνταξιούχοι που ζουν καλά σε ενενήντα τους και άλλοι πρέπει να αναλάβει το επιπλέον βάρος της μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μαζί με άλλους δολοφόνους του προϋπολογισμού, όπως μακροχρόνια φροντίδα. Για να αντισταθμίσει τον κίνδυνο επιβιώνουν τα περιουσιακά σας στοιχεία, να εξετάσει την καταπολέμηση της δυνατότητας με την αγορά μιας άμεσης προσόδου ή προσόδου μακροζωία για να εξασφαλιστεί ότι είστε καλυμμένοι. Μακριά ασφάλιση μακροχρόνιας φροντίδας είναι επίσης αξίζει να εξεταστεί.

Συνταξιοδότηση Απόσυρση ποσοστά δεν είναι σίγουρο

Ακόμη και με αυτή περιορισμένες πληροφορίες, που πιθανόν να δείτε γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να δώσει ακριβείς οδηγίες για το πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να περάσουν σε ένα συγκεκριμένο έτος κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης.

Υπάρχουν απλά πάρα πολλές άγνωστες μεταβλητές. Ωστόσο, καθώς οι άνθρωποι ποθούν απλούστευσης από την ολοένα και πιο περίπλοκη έννοια της συνταξιοδότησης, κανόνες του αντίχειρα μπορεί να είναι χρήσιμη. Προσωπικά, θα προσπαθήσει να ξεκινήσει στις 4% την πρώτη ημέρα, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μια δέσμη των μεταβλητών, πολλές από τις οποίες δεν μπορώ να ελέγξω, που μπορεί να αλλάξει την τελική αναλογία δαπανών μου από χρόνο σε χρόνο. Επαναξιολογεί χαρτοφυλακίου και τον προϋπολογισμό μου θα είναι απλά μέρος της εξίσωσης κάθε χρόνο.

Η κατώτατη γραμμή

Ο καθορισμός ενός ασφαλούς συνταξιοδοτικού εισοδήματος με βάση την αξία του χαρτοφυλακίου σας είναι απλά δεν είναι τόσο απλό όσο ρυθμός μία αποχώρηση. Όμως, η στενή παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου και τις δαπάνες σας, ενδεχομένως με την αρμόδια οικονομικός σύμβουλος στο πλευρό σας, μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση να περάσουν άνετα με τα στοιχεία που πραγματικά επιθυμείτε με το χρονοδιάγραμμα που έχει νόημα δοθεί γενική σας στόχους για τη συνταξιοδότηση. Ίσως η πιο σημαντική στρατηγική σχεδιασμού του συνταξιοδοτικού εισοδήματος για να πάρετε είναι να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο προτού αρχίσετε να αξιοποιούν τις επενδύσεις συνταξιοδότησή σας.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.