Πώς να αφαιρέσει το όνομά σας από ένα συνυπέγραψε Δανείου

Home » Credit and Debt » Πώς να αφαιρέσει το όνομά σας από ένα συνυπέγραψε Δανείου

Πώς να αφαιρέσει το όνομά σας από ένα συνυπέγραψε Δανείου

Αν διαβάζετε αυτό, είστε πιθανώς αντιμετωπίζετε τη λύπη cosigners’. Έχετε καταλάβει ότι η συνυπογραφή ότι η πιστωτική κάρτα ή δάνειο για το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν ήταν μια καλή ιδέα και θέλετε να καταργήσετε το όνομά σας από το χρέος. Αφαίρεση όνομά σας από ένα συνυπέγραψε δάνειο δεν θα είναι εύκολο, για ορισμένα χρέη δεν μπορεί ακόμη να είναι δυνατή.

Συνυπογράφουν ένα δάνειο ή πιστωτική κάρτα λέει ουσιαστικά την τράπεζα που είστε διατεθειμένοι να κάνουν τις πληρωμές εάν ο άλλος δεν το κάνει.

Συνυπογράφουν σημαίνει, επίσης, η τράπεζα μπορεί να σας ακολουθήσει για την πληρωμή, ακόμη και αν το άλλο άτομο αρχεία πτώχευσης ή αποβιώσει πριν από την καταβολή της οφειλής.

Κατά γενικό κανόνα, η τράπεζα δεν θα αφαιρέσει το όνομά σας από συνυπέγραψε χρέους, εκτός αν το άλλο άτομο έχει αποδείξει ότι μπορεί να χειριστεί το δάνειο από μόνα τους. Σκεφτείτε το: ποτέ δεν θα έχουν κληθεί να cosign αν ο άλλος οφειλέτης είχε δείξει αυτήν την δυνατότητα από την αρχή. Ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Η τράπεζα θα θέλουν σίγουρα η απόδειξη.

Αφαίρεση όνομά σας Από συνυπέγραψε Δανείου

Πάρτε μια απελευθέρωση cosigner . Μερικά δάνεια έχουν ένα πρόγραμμα που θα απελευθερώσει την υποχρέωση του cosigner μετά έχουν γίνει ένα ορισμένο αριθμό διαδοχικών έγκαιρες πληρωμές. Δύο χρόνια έγκαιρες πληρωμές φαίνεται να είναι ο κανόνας. Διαβάστε μέσα από τα έγγραφα του δανείου σας για να δείτε αν υπάρχει κάποιο είδος του προγράμματος που σχετίζονται με το δάνειό σας. Ή, καλέστε το δανειστή και να ρωτήσω αν κάτι τέτοιο ισχύει για το δάνειό σας.

Αναχρηματοδοτήσει ή να εδραιώσει . Μια άλλη επιλογή είναι να έχουμε το άλλο οφειλέτη αναχρηματοδοτήσει το δάνειο στο όνομά τους. Για να είναι επιλέξιμο για την αναχρηματοδότηση, ο δανειολήπτης πρέπει να έχει μια καλή πιστωτική ιστορία και αρκετό εισόδημα για να κάνει τις μηνιαίες πληρωμές του νέου δανείου. Ενοποίηση είναι κοινά με τα φοιτητικά δάνεια. Αν ο δανειολήπτης πληροί τις προϋποθέσεις, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δάνειο εξυγίανσης για να εξοφλήσει το δάνειο που συνυπέγραψε.

Το αρχικό συνυπέγραψε δάνειο θα εξακολουθούν να αναφέρονται στην πιστωτική έκθεσή σας, αλλά θα πρέπει να αναφέρει ο λογαριασμός έχει κλείσει και καταβάλλεται στο ακέραιο. Πληρωμές – και μη πληρωμές – για το δάνειο εξυγίανσης δεν θα σας επηρεάσει αν το όνομά σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα για το δάνειο.

Πωλήσει το περιουσιακό στοιχείο και να εξοφλήσει το δάνειο . Αν έχετε συνυπογράψει σε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο δανείου και το άλλο άτομο δεν κάνει τις πληρωμές ανάλογα με τις ανάγκες, μπορεί να είστε σε θέση να πωλήσει το περιουσιακό στοιχείο (το αυτοκίνητο ή το σπίτι) και να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την αποπληρωμή του δανείου. Το όνομά σας πρέπει να είναι στον τίτλο για να πωλήσει το ακίνητο σε κάποιον άλλο.

Αφαιρέστε όνομά σας από μια πιστωτική κάρτα

Ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας μπορεί να πρόθυμα αφαιρέσει το όνομά σας από την πιστωτική κάρτα, αν δεν υπάρχει ισορροπία στην κάρτα. Ωστόσο, αν υπάρχει μια ισορροπία, θα πρέπει να το πληρώσει μακριά για να μπορέσετε να κάνετε αυτά τα είδη των αλλαγών στο λογαριασμό.

Μεταφορά της ισορροπίας . Ο άλλος οφειλέτης μπορεί να είναι σε θέση να μεταφέρει το υπόλοιπο σε μια πιστωτική κάρτα που είναι μόνο το όνομά τους. Μόλις το υπόλοιπο μεταφέρεται, κλείστε την πιστωτική κάρτα, ώστε μελλοντικά οι δαπάνες δεν μπορούν να γίνουν στο λογαριασμό. Για να διατηρήσετε τις μελλοντικές επιβαρύνσεις από το να γίνει, μπορείτε να ζητήσετε από τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας για να προσθέσετε ένα σχόλιο στο σύστημα, αναφέροντας ότι ο λογαριασμός της πιστωτικής κάρτας δεν πρέπει να ξανανοίξει.

Πληρώστε μακριά την ισορροπία τον εαυτό σας . Δεν θα είναι διασκεδαστικό να πληρώνουν μια ισορροπία πιστωτικών καρτών που δεν έκανε και δεν επωφελούνται από. Ωστόσο, πληρώνοντας το υπόλοιπο είναι καλύτερη από την καταστροφή αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας σας και να έχουν συλλέκτες χρέους θα συνεχίσει. Μπορείτε να κλείσετε ακόμα και τον λογαριασμό ή να τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας παγώσει το πιστωτικό όριο και έτσι δεν μελλοντικών επιβαρύνσεων μπορεί να γίνει στην κάρτα, ειδικά όταν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από το υπόλοιπο.

Αφαιρέστε το όνομά σας από ένα Πλαστά Δανείου

Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει σφυρηλατήσει την υπογραφή σας σε ένα δάνειο, σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Δεν θέλετε να ευθύνεται για μια απόφαση που δεν έκανε ποτέ, αλλά μπορείτε επίσης να θέλετε να αποφύγετε το αγαπημένο σας πρόσωπο να συλληφθεί για πλαστογραφία και απάτη – κάτι που θα μπορούσε να συμβεί αν σφυρίξει για να πάρετε τον εαυτό σας από το γάντζο.

Ο δανειστής κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αφαιρέσει το όνομά σας από ένα πλαστό δανείου, εκτός και αν αναφέρετε την πλαστογραφία στην αστυνομία ή να τους δώσει μια υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση όπου ο πλαστογράφος παραδέχεται ότι το αδίκημα.

Και οι δύο βάλετε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε κίνδυνο της νομικής δράσης. Εάν δεν μπορείτε να αφήσετε το δανειστή τεχνογνωσία της πλαστογραφίας αμέσως μετά μπορείτε να μάθετε, η σιωπή σας θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως αναγνώριση. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για το δάνειο.

Θα μπορούσε να προσπαθήσει να πάρει μία από τις δράσεις που προαναφέραμε: έχει το πρόσωπο αναχρηματοδότηση ή την παγίωση του δανείου ή μεταφέρει το υπόλοιπο αν είναι μια πιστωτική κάρτα. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ρύθμιση με αυτό το άτομο για να τους εξοφλήσει το δάνειο μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, νωρίτερα παρά αργότερα. Μπορεί να έχετε το πλαστογράφος υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση την εισαγωγή προς την πλαστογραφία μόνο στην περίπτωση που δεν εξοφλήσει το δάνειο και στη συνέχεια να προσπαθήσει να ισχυριστεί ότι κάνατε cosign.

Εσχατη λύση

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε το δανειστή για να καταργήσετε το όνομά σας από συνυπέγραψε υπόλοιπο του δανείου ή της πιστωτικής κάρτας, η καλλίτερη επιλογή σας είναι να τουλάχιστον να τηρούν τις ελάχιστες πληρωμές έως ότου το υπόλοιπο εξοφλείται ή μέχρι την άλλη οφειλέτης μπορεί να πάρει το λογαριασμό τους το δικό του όνομα. Συνυπογραφή δεν μπορεί να γίνει ένα θέμα, εκτός αν το άλλο άτομο δεν συμβαδίζουν με τις πληρωμές, έτσι ώστε να πάρετε στη συνήθεια του ελέγχου της κατάστασης πληρωμής, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες που οδηγούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, και η ημερομηνία μετά . Μην περιμένετε πάρα πολύ καιρό, γιατί καθυστερημένες πληρωμές πάει στην πιστωτική έκθεσή σας μετά από 30 ημέρες.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.