Τι Αύξηση επιτοκίων Μέσα για το χαρτοφυλάκιό σας

Home » Finance » Τι Αύξηση επιτοκίων Μέσα για το χαρτοφυλάκιό σας

Πως της Αγοράς αλλαγή του κλίματος επηρεάζει Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου σας

Τι Αύξηση επιτοκίων Μέσα για το χαρτοφυλάκιό σας

Τα επιτόκια βρίσκονται σε άνοδο. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια οικονομική είδηση. Θα μπορούσε να έχει πραγματικό αντίκτυπο στις επενδύσεις χαρτοφυλακίου σας.

Τα επιτόκια έχουν αυξηθεί ένα πλήρες 1 τοις εκατό κατά τα τελευταία 5 μήνες από τότε που το χτύπημα όλων των εποχών χαμηλά του Ιουλίου. Μεγάλο μέρος αυτής της αύξησης υπαγορεύθηκε από την εκλογή του Donald Trump, καθώς οι αγορές εξέφρασε την πεποίθηση ότι η προτεινόμενη οικονομική πολιτική Trump θα τονώσει τόσο την οικονομική ανάπτυξη και τον πληθωρισμό.

Υπάρχει επίσης μια ευρέως διαδεδομένη αίσθηση ότι αυτά τα αυξανόμενα επιτόκια θα οδηγήσει σε μια αγορά αρκούδα για τα ομόλογα. Οτι έχει νόημα. Όταν τα ποσοστά αυξάνονται για μια εκτεταμένη μείωση των τιμών περίοδο των ομολόγων, καθώς οι δύο κινούνται σε ένα μοτίβο τραμπάλα. Η μακροχρόνια ομόλογα, εκείνα με 10-30 το χρόνο λήξης είναι πιο βαριά από τις μεταβολές των επιτοκίων από τα βραχυπρόθεσμα ομόλογα με διάρκεια 1-3 ετών.

Τι να κάνετε όταν τα επιτόκια Go Up

Big gyrations ποσοστό, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ισορροπία στο χαρτοφυλάκιό σας. Και, όπως σε τεντωμένο σχοινί περπάτημα, η ισορροπία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία στην επένδυση. Έτσι, ό, τι κινείται πρέπει να κάνετε τώρα που τα επιτόκια παρασύρεται προς τα πάνω;

μεταβολές των επιτοκίων είναι εμφανώς δύσκολο να προβλεφθούν. Αλλά φαίνεται πιθανό ότι τα επιτόκια θα παρασύρει υψηλότερα κατά τους προσεχείς μήνες, καθώς η αισιοδοξία διογκώνεται πάνω ατού και τις πολιτικές υπέρ της ανάπτυξης του. Αυτή η ανοδική τάση περαιτέρω τροφοδοτείται τώρα που η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αύξησε τα βασικά επιτόκια της Fed ταμεία της.

Αλλά κοιτάξτε για τα επιτόκια στην συνέχεια σταθεροποιείται, καθώς οι επενδυτές συνειδητοποιούν δεν υπάρχει ένα διαρθρωτικό πρόβλημα του πληθωρισμού όμως, όπως σε πραγματικό GPD και η αύξηση των μισθών είναι απλά πάρα πολύ χαμηλή για να κρατήσει την οδήγηση των τιμών. Σε πιο μακροπρόθεσμη, μπορούμε να δούμε μια αργή ανοδική προοδεύει αργά καθώς η οικονομική ανάπτυξη περιορίζεται από την αργή αύξηση του πληθυσμού και του χρέους που εξακολουθεί να περιορίζει την ικανότητα πολλών οικογενειών να κάνουν μεγάλες αγορές.

Φυσικά, έρχεται ένα σημείο πάντα τις κυκλικές διακυμάνσεις της οικονομίας μας, όταν τα υψηλότερα επιτόκια γίνει ένα κακό πράγμα. Κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει αυτό ακριβώς το επίπεδο, αλλά και πολλοί οικονομολόγοι το βάλετε στην περιοχή 3 τοις εκατό, 3,5 τοις εκατό. Από εκεί και πέρα, οι πληθωριστικές πιέσεις σύρετε προς τα κάτω τα κέρδη των επιχειρήσεων αρκετή για να προκαλέσει μια ύφεση και, ναι, στείλτε επιτόκια χαμηλότερα.

Σε μια περίοδο ανόδου των επιτοκίων, τα ομόλογα θα υποστούν. Ως απόδειξη, Νοέμβριος ήταν ο χειρότερος μήνας για τα ομόλογα σε 12 χρόνια! Αλλά να που σε μια προοπτική. Ο δείκτης συσσωμάτωμα ομολόγου μειώθηκε 2,4 τοις εκατό. Τα αποθέματα είναι πολύ πιο ασταθείς. χειρότερη μηνιαία απόδοση του S & P μετά από 12 χρόνια ήταν 16,9 τοις εκατό διαφάνεια, τον Οκτώβριο του 2008. Το χειρότερο μέχρι στιγμής το 2016; Κάτω από το 5 τοις εκατό τον Ιανουάριο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κατέχουν ομόλογα: Για συνεπή εισόδημα και στον περιορισμό της αστάθειας του χαρτοφυλακίου. Σε περιόδους αβεβαιότητας, όπως η τρέχουσα μεταβατική περίοδο μετά τις εκλογές, ομόλογα κερδίζουν πραγματικά συντήρησή τους.

Τα αποθέματα, αντίθετα, θα επωφεληθούν γενικά από την αύξηση των επιτοκίων, καθώς δείχνουν ισχυρότερη οικονομική ανάπτυξη. Κυκλική βιομηχανίες όπως τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι βιομηχανικές επιχειρήσεις και οι πάροχοι ενέργειας θα κάνουμε κάτι καλύτερο, ενώ η σκουριά – REITs, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, των βασικών καταναλωτικών αγαθών, τις τηλεπικοινωνίες – τομείς της χρηματιστηριακής αγοράς κατά πάσα πιθανότητα θα βουτιά.

Η κατώτατη γραμμή

Η απάντηση για το πώς θα πρέπει να επενδύουν στο σημερινό κλίμα είναι πολύ Ζεν. Θα πρέπει να επενδύσει με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει πάντα να επενδύουν. Αυτό σημαίνει τη δημιουργία ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου που αποτελείται από μετοχές ποιότητα και τα ομόλογα που θα πληρώνετε εισοδήματος μέσα από τα σκαμπανεβάσματα των αγορών και του κόσμου. Για να δανειστώ μια γραμμή από την ταινία Benjamin Button , ποτέ δεν ξέρεις τι έρχεται για μας. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι προσεγμένη και τη διαχείριση των χαρτοφυλακίων μας να περιορίσουμε το μειονέκτημα και να αυξήσει το δυναμικό ανάποδα, καθώς η αγορά πηγαίνει για την απρόβλεπτη δραστηριότητά της. Η διαφοροποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό – ανεξάρτητα από το πού κατευθύνονται τα ποσοστά.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.