Колко наем да се зарежда Наематели

Home » Real Estate » Колко наем да се зарежда Наематели

5 съвета за да настроите правилната цена

Колко наем да се зарежда Наематели

Ценообразуване наем правилно ще ви помогне да се привлекат наематели, когато имате свободно работно място в своя имот. Тя може да бъде трудно да се реши колко да се зарежда, защото искате да направите възможно най-много пари, но вие също не искате цената да бъде толкова висока, че да поддържа бъдещите наематели от обажда. Научете пет съвета, които могат да ви помогнат да решите колко да се зарежда.

1. Удобства помогне да се определи с десния наем

Не задавайте стандартна цена за всички една спални, или да зададете стандартна разлика в цената между една спални и две спални.

Освен ако блоковете са абсолютно същите, тази стратегия ще ви боли в края на краищата. Трябва да се зарежда малко по-различни наемите въз основа на начина желателно устройството е.

Задайте наем въз основа на:

  • Преглед – Апартаменти с изглед към градината са по-желани от тези, с оглед на паркинга.
  • Updates -Units с актуализираните уреди, дървени подове или други удобства са по-желани от тези, които нямат.
  • Квадратен метър – А 1000 квадратни фута една спалня е по-желана от 700 квадратни фута една спалня.
  • Разпределение – Железопътна стил апартаменти са по-малко желани от други оформления.
  • Етаж ниво – по-високите етажи са по-желани. Изключение е на разходка нагоре, където след третия етаж, ще трябва да започнем да се намалят цените, защото хората няма да искат да отидат нагоре и надолу, всички по стълбите.
  • Един допълнителен килер, балкон или прозорец прави единица по-желателно.

Например:

Вие имате къща с две единици с една спалня под наем.

Една единица е на нивото на земята, а другият блок се намира на втория етаж. Единиците са идентични с изключение на факта, че те са на различни етажи и устройството на втория етаж разполага с допълнително помещение за съхранение.

Може да си мислите, че задаването на един и същ наемната цена и за двете устройства би имало смисъл, но това не е така.

Бъдещите наематели, които виждат и двете устройства ще скочи на втория етаж блок с допълнително килера, защото те мислят, че получават повече за парите си. Зареждането допълнителни пет до десет долара на месец за втория етаж единица би било разумно.

2. Конкуренция помага да се определи колко наем да се зарежда

Вижте местни вестници и онлайн реклами, за апартаменти във вашия район, които са подобни на вашите. Това ще ви даде представа за Ще наема във вашия район. Правете това в продължение на няколко седмици. Следете което апартаменти стават под наем бързо, което апартаменти са намалили наемите им и кои от тях са изброени в продължение на много седмици.

Ако видите няколко наемодатели на вашия пазар, които предлагат под наем стимули за привличане на наематели, като например безплатна телевизия, това може да означава, че вашата област е прекалено наситен с наеми и не може да бъде в състояние да се наема сте се надявали.

Може дори да искате да отидете вижте някои от апартаментите в лице и да ги сравни с вашето устройство. Попитайте собственика на земята, ако има голям интерес към имота. Вие също трябва да говоря с брокерите или други наемодатели във вашия район, за да видите какво мислят справедлива цена за вашия единица е. След като са се запознали с тези фактори, което да коригирате вашия под наем.

3. Право наема Привлича Наематели

Има ли някой да дойде да разгледа вашия имот? Ако не, цената на наемите ви може да е виновен. Ако вашият наем е твърде висока, или твърде ниско, бъдещите наематели ще избягат веднага.

Въпреки, че хората често се равняват на по-висока цена, със статут, ако вашия апартамент не разполага с мястото или удобства, за да направите резервно копие на по-висока цена маркер, потенциални наематели няма да имат желание да видят вашия имот. Ако си под наем е на цена е твърде ниска за района, вярвате или не, хората няма да дойдат, защото те могат да мислят, нещо не е наред с вашия имот. За да успее като наемодател, ще трябва да намерите перфектната точка за цена.

4. Определя търсенето на пазара Точно под наем

Вие не само ще определи еднократна цена за отдаване под наем и след това забравят за него. Постоянно трябва да обърне внимание на пазара и регулиране на наема на базата на търсенето.

Например, когато икономиката е лошо, търсенето на наеми може да отиде, защото хората вече не могат да си позволят домовете си и са принудени да наемат вместо. Лошата икономика също може да доведе до по-голямо търсене на по-малки, по-евтини апартаменти, защото хората трябва да направи съкращения. Друг пример е, през лятото, търсенето на по-големи апартаменти може да бъде по-голям, тъй като семействата се опитват да се движат преди началото на учебната година.

Основното правило е, когато има по-голямо търсене за вашия конкретен елемент, можете да зареждате по-висок наем. Когато има по-малко търсене, може да се наложи да се намали наема за привличане на наематели.

5. Право наема води до печалби

Всеки има различна цел, когато притежаването на собственост. Независимо от желанието си, дясната наемът трябва най-малкото да бъде достатъчно, за да покрие всички разходи си за имота. Наемът трябва да обхваща:

  • Вашият ипотека плащане PITI (ако имате такъв),
  • Поддръжка и ремонт на имота и
  • Незаетост разходи.
  • В допълнение към това, наемодателите могат да бъдат в състояние да сложи средно нула до шест процента от наема в джоба им всеки месец като печалба.

Имайте предвид, че много от собствениците на имоти, особено тези с големи ипотеки или строителни заеми, не виждат реална печалба, докато те продават имотите или докато те са били собственици на имот в дългосрочен план. Независимо от това, ако уредът не е Печелите ли по някакъв начин всеки месец (разплащателната си ипотека, жъне данъчни облекчения, се слагат пари директно в джоба си), че не сте задали правилния наема, или още по-лошо, че имате прекалено инвестира в собствеността.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.