Колко трябва да запазите да се пенсионират с 40?

Home » Retirement » Колко трябва да запазите да се пенсионират с 40?

Ранно пенсиониране възможност за скромен Savers и екстремни урбанистите

 Колко трябва да запазите да се пенсионират с 40?

Въпреки ранното пенсиониране може да изглежда като доста пресилено идея за повечето от нас, това е реална възможност, ако сте готови да поставите вашето пътуване към финансова независимост на високи релси на скоростта.

Като цяло, доверието пенсиониране продължава да бъде ниска с почти половината от всички домакинства в САЩ са изложени на риск да не се налага достатъчно пари при пенсиониране. За екстремни спестители с амбициозни цели за постигане на финансова независимост от 40 г. общата липса на пенсиониране готовност в тази страна не оказва влияние върху желанието си да оспорват общоприетото мнение.

Ранното пенсиониране е мечта на много хора биха искали да се постигне. Но реалността е, че преходът към ранно пенсиониране създава някои предизвикателства финансово планиране. Първото предизвикателство е опитвам да разбера колко пари наистина ще трябва да са запазени, след като стигнете Ден 1 на финансова независимост. Отговорът: Това зависи от начина, по който се определят пенсиониране.

Ранно пенсиониране: Колко Savings е достатъчно?

Общ принцип за повечето пенсионни спестители е да се стреми да замени около 80 на сто от дохода преди пенсиониране. Тази цел заместване на дохода е целева сума настроена да поддържа същото комфортната си начин на живот по време на пенсиониране. Пенсионни показатели като този могат да работят за по-голямата част от работниците, които планират по-традиционен пенсиониране начална дата в своите 60-те години. Въпреки това, традиционните критерии за спестяване за пенсиониране са по-малко ефективни, ако планирате за ранно пенсиониране. Това е така, защото ранните пенсионери са вероятно вече се използват за изискваща много по-малко от 100% от дохода за покриване на разходите за живот.

Други предизвикателства включват осъзнаването, че източниците на доходи за пенсиониране, като например социално осигуряване няма да бъдат достъпни до 62 най-рано. Когато ранните пенсионери имат право на социално осигуряване на реалните ползи вероятно ще бъдат намалени поради съкратен история на работа. Това е така, защото социално-осигурителни обезщетения се основават на средната индексирани месечни доходи по време на 35-те години, в които сте спечелили най-облагаем доход.

Всякакви ранно пенсиониране години с нула или ограничени доходи ще намали очакваната месечна помощ.

Повечето бъдещи ранните пенсионери гледат осигурителен като допълнително предимство. Нека си го кажем, ако имате възможност да агресивно спести достатъчно за пенсиониране и желанието да премине в финансова независимост през 40-те си най-вероятно няма да се разчитат единствено на социално осигуряване, ако изобщо. Способността да се отдалечи от работната сила на вашите думи (или поне да имат свободата да се пенсионират, когато сте готови да) обикновено изисква комбинация от следните съставки: над средните спестявания към приходи съотношения, скромен живот, както и премахване на проблемни дълг.

Ето някои допълнителни съвети за начини да се позиционират за ранно пенсиониране:

Запазване на колкото е възможно повече от 401 (к), IRAs и облагаемите инвестиции. Ключът към постигане на ранно пенсиониране обикновено е центрирано около агресивно спестяване толкова пари, колкото е възможно. Това може да звучи като няма мозък и повечето финансови плановици вече предполагат, постигане на максимална икономия. Но вие също искате да се съсредоточи върху спасяването на правилните места или местоположението на активите. Принос до максималното възможно в 401 (к) планове сумата, индивидуални пенсионни сметки, сметки и брокерски помага създават усещане за данък диверсификация.

Като цяло, пенсионни сметки, като например 401 (к) или ИРА имат 10 на сто ранно оттегляне наказание за дистрибуции преди възраст 59 ½. Специални правила за данъчно облагане, като например вътрешни приходи Код 72 (т) могат да помогнат за предотвратяването на тези санкции. Но началото на пенсионерите в крайна сметка трябва да се взема под внимание данъчни последици, свързани с, където те ще генерират доходи след пенсиониране.

Поддържане на разходите за издръжка, които не съответстват на нивото на доходите. Когато сте избрали да живеят и да си начин на живот ще имат силно влияние върху способността Ви да запазите. Това е така, защото без големи количества излишни средства тези пенсионни сънища ще останат мечти. Вашите дневни разходи в рамките на работното си години също трябва да са подходящи за желаната пенсионирането си начин на живот. Минимализъм и скромен живот понятия остават популярни през нарастваща група от хора, които се интересуват повече от натрупване на значими житейски опит, а не неща.

Ако можете да постигнете важните цели в живота като същевременно ще изисква по-малко парче от приходите си по всяка вероятност вече да се използва за по-нисък процент на заместване на дохода в пенсионна възраст, като се поддържа една и съща удобния си начин на живот.

Елиминирайте висок потребителски интерес дълг и поддържането на ниско съотношение дълг към доход. По-ниските дългови облигации в пенсионна помощ освободят доходи за основни нужди и разходи в начина на живот. Повечето ранни пенсионери имат обща връзка да стане без дългове преди тяхното пенсиониране преход. Дресиране на дългови облигации за реални активи, като основно жилище или под наем недвижими имоти са изключение, докато месечните плащания по дълга са ниски. А 20% или по-ниска дълг към доход съотношение е препоръчителна насока, ако планирате да се пенсионират в своите 40-те години.

Ако спестяване на поне половината от доходите си не е потенциален бариера за вашите планове финансова независимост, има и други неща, за да разгледа. От една страна, Medicare допустимост не риташ до 65-годишна възраст Това означава, че ще трябва да се помисли за алтернативни начини за получаване на достъпни здравни застраховки.

Най-просто изчисление: Умножете желаната от вас “ранно пенсиониране” доход от 25

Колко пенсиониране спестявания ще наистина имате нужда за пенсиониране? Вземете планираните годишни разходи по време на пенсиониране и да се размножават тази сума на броя 25. Това ще ви помогне да изчислите колко ще трябва да достигне до началото на вашата цел пенсиониране. Целта от пенсионните спестявания предполага, че можете оттегляне 4% от инвестициите си всяка година, без значителен риск от изчерпване на пари.

Ето кратък пример за 4% насоката за отнемане в действие. Да приемем, че вашата цел доход след пенсиониране е да генерира $ 40 000 на приходите от инвестиции на година. За да постигнем тази цел, ще трябва да спаси около $ 1 милион в желаната от вас възраст на пенсиониране. Сега нека да разгледаме един 25-годишен спечелил $ 50000 годишно с възможност да спести половината от доходите си за 15 години. Ако приемем, че средно агресивен 7% средна годишна възвращаемост на инвестициите, вложени $ 25 000 на година ще нарасне до малко над $ 628 000.

Правилото за 4 Процент дава насоки за това колко бихте могли да си оттегли годишно, щом се пенсионира. В предишния пример, началото на пенсионер ще очакваме като малко над $ 25 000 в годишния доход с помощта на оценка стадион.

Важно е да се отбележи, че правилото за 4% оттегляне е по-скоро, отколкото насока гаранция. Последно академично изследване оспорва 4% правило за теглене на устойчиви пенсиониране на профила. По-ниски цени на отнемане са показали, че за увеличаване на ставките на вероятностите, които гнездят яйце за пенсиониране няма да има в цялата си пенсиониране години. Реалността за ранни пенсионери с дълъг период на оттегляне е, че бъдещето е несигурно и е важно да се запази известна гъвкавост при създаването на план за доходи след пенсиониране.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.