Мит Голямата Real Estate

Home » Real Estate » Мит Голямата Real Estate

Според изследвания, Запаси генерира по-високи реални възвращаемост от недвижими имоти

Мит Голямата Real Estate

Закупуването на първичния пребиваване е може би най-доброто решение единствен някой може да направи за финансовото си бъдеще. Въпреки това, когато се приберете в вторите жилища, ваканционни къщи, имоти под наем, търговски сгради, както и сурова земя, държани за потенциален признателност, която играете цяла нова игра с топка. Причината е, че с течение на дълги периоди от време, истинските връща (изчистени от инфлацията), предлагани от общите запаси е натрошени тези, предоставени от собствеността на недвижими имоти.

Да. Вие четете това право. Американците са станали толкова очаровани със собствеността на недвижими имоти, че те често не осъзнават имот ръст на цената от $ 500 000 до $ 580 000 в рамките на пет години, след като архивиране на разходите за лихви след облагане с данъци на ипотека, допълнителна застраховка, разходи заглавие и т.н. ., дори и да не върви в крак с инфлацията! Това $ 80 000 печалба няма да си купите повече стоки и услуги; същото количество хамбургери, басейни, мебели комплекти, рояли, коли, писалки, кашмирени пуловери, или каквото друго е това, че може да искате да придобие. Ако приемем, пълна ипотека при 6,25%, през тези пет години, може би платил $ 151 401 в брутния интерес, или приблизително 93 870 $, след като съответните данъчни облекчения (и това предполага, че сте в топ скоби, като най-добрия случай.) Вашият ипотека баланс щеше да бъде намален до около $ 466 700, което ви дава собствения капитал на $ 113 300 ($ 580 000 пазарна стойност -. $ 466 700 ипотека = $ 113 300 на собствения капитал) през това време, може би са отделили $ 184 715 в плащанията.

Факторинг в грижи имущество, застраховки и други разходи, вашите брутни разходи от джоба биха били най-малко $ 200 000.

Това би трябвало да илюстрира основен принцип всички инвеститори трябва да се помни: Недвижими имоти често е начин да се държат парите, които би трябвало да плати по друг начин в наем сметка, но тя няма да може да генерира достатъчно високи нива на възвръщаемост до съединение значително богатство ви.

Има, разбира се, специални операции, които могат и да генерират висока възвръщаемост на базата на ливъридж като изпълнители с ниска цена основа на покупка е, rehabbing и продават къщи, хотелски дизайнери създават вълнуваща дестинация в гореща част на града (това трябва да се отбележи, че в този случай, създаването на богатство идва не от недвижими имоти, но от бизнеса – или обикновени акции – това е създадена през хотелски условия) или единици за съхранение в един град, без други равностойни имоти (въпреки че, отново, истинското богатство идва не от недвижими имоти, но от бизнеса, който е създаден!)

На какво се дължи тази голяма мит недвижими имоти да се развива? Защо сме измамени от него? Продължи да четеш за прозрения, отговори и практическа информация може да сте в състояние да използват.

1. За да много инвеститори, недвижимите имоти е по-осезаемо, отколкото Запаси

Средната инвеститор вероятно не гледа на неговия или нейния състав като част от един истински, добросъвестно, че има съоръжения, служители и, да се надяваме, печалби. Вместо това, те го видите като лист хартия, който се раздвижи вчера на диаграма. При липсата на концепция за приходите основните собственици и добива на печалба, това е разбираемо защо те могат да паника, когато акциите на Home Depot или Wal-Mart пада от $ 70 до $ 33.

Блажено неведение, че цената е от първостепенно значение – това е, това, което плащате е крайната определящ фактор за възвръщаемостта на инвестициите си – те мислят за акции, като повече от билет за лотарията, отколкото собственост, отваряйки The Wall Street Journal и се надява да видите някои възходящо движение.

Можете да се разходите в имот под наем; тичам ръцете си покрай стените, включване и изключване на осветлението, косят и поздрави новите си наематели. С акции на легло, баня, и след това седнали в брокерска сметка, тя не може да изглежда като истински. Дори и проверките на дивидент, които обикновено ще бъдат изпратени до вашия дом, бизнес, или банка, често са сега депозирани по електронен път в профила си или автоматично реинвестирана. Въпреки че статистически в дългосрочен план е по-вероятно да изгради своя нетна стойност чрез тази форма на собственост, той не се чувства толкова реални, колкото собственост.

2. недвижими имоти не са на дневен определена стойност на пазара

Недвижими имоти, от друга страна, може да предложи много по-ниски след облагане с данъци, декларации за след инфлацията, но това не щади тези, които не разполагат с улики за това, което правят виждат котирана пазарна стойност всеки ден. Те могат да отидат на, държейки тяхното имущество и събирането на приходи от наем, напълно невежи на факта, че всеки път, когато лихвените проценти се движат, истинската стойност на техните акции се влияе, точно като акции и облигации. Тази грешка е било адресирано когато Бенджамин Греъм преподава инвеститорите, че пазарът е там, за да им служат, а не да ги инструктира. Той каза, че все емоционален за движения в цените е равносилно си позволите психическо и емоционално страдание върху грешките на другите хора в съда. Coca-Cola може да се търгува на $ 50 на акция, но това не означава, че цената е рационален и логичен, нито означава, ако сте платили $ 60 и да има загуба на хартия от $ 10 за акция, че сте направили лоша инвестиция. Вместо това, инвеститорът трябва да сравните доходността на доходи, очаквания темп на растеж, както и действащото данъчно законодателство, за всички други възможности, с които разполагат, в който си разпределят ресурси за този, който предлага най-добрите, с корекция за риска се връща. Недвижими имоти не е изключение. Цената е това, което плащате; стойност не е това, което получаваш.

3. Объркването Това, което е близо с това, което е ценно

Психолозите отдавна ни казаха, че надценяваме значението на това, което е близо и лесно под ръка, в сравнение с това, което е далеч. Това може отчасти да обясни защо толкова много хора очевидно изневеряват на своя съпруг, да присвои от фирмен конгломерат, или като един бизнес лидер е показано, богат човек с $ 100 милиона в своите инвестиционни сметки могат да се чувстват горчиво ядосан за загуба на $ 250, защото той остави парите на нощното шкафче в хотел.

Този принцип може да обясни защо някои хора се чувстват по-богати от наличието $ 100 на доход от наем, който се показва в пощенската си кутия всеки ден в сравнение с $ 250 на “Виж-чрез” приходи, генерирани от своите акции. Тя може също да обясни защо много инвеститори предпочитат парични дивиденти на обратно изкупуване на акции, въпреки че последните са по-ефективни и данък, при равни други условия, води до повече богатство, създадена от тяхно име.

Това често се засилват от самото човешката потребност от контрол. За разлика от Worldcom или Enron, счетоводна измама от хора, на които никога не съм срещал не може да направи търговската сграда ви наеме на наемателите да изчезнат за една нощ. Други от пожар или друго природно бедствие, което често се покрива от застраховки, вие няма да се внезапно се събуди и да откриете, че стопанства недвижими имоти са изчезнали, или че те се затвори, защото те се отмятат Комисията по ценните книжа и фондовите борси , За много хора, това осигурява ниво на емоционален комфорт.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.