Пазаруване за Животозастраховане Цитати

Home » Insurance » Пазаруване за Животозастраховане Цитати

Намирането Велики Животозастраховане Цитати може да ви спести хиляди!

Пазаруване за Животозастраховане Цитати

Така че, сте решили да пазарувате на животозастрахователни кавички. Искате ли да спестите няколко хиляди долара за следващата си живот застрахователна полица? Е, мисля за това колко дълго сте платили за застраховка живот и колко от един цитат разлика застраховка живот на $ 5 на месец ще направи над 30-годишна политика на застраховка термин живот. Сега вземете тази цифра ($ 1800) и мисли за това как много по-, че би било, ако е трябвало да се инвестира.

Това наистина добавя!

Много хора не осъзнават колко малко увеличение в животозастраховането премия да добавите в течение на животозастрахователна полица а. Какво се случва често, когато човек е около пазаруването за животозастрахователните кавички е, че те не се притеснява да се притеснявате за само $ 5 на месец разлика, но както можете да видите от по-горе, че си струва да вземете най-ниските си котировки в животозастраховането.

Сега, че знаете да се обърне внимание на всеки долар, когато пазарувате за вашите животозастрахователни кавички, нека да разгледаме няколко начина да пазаруват за най-добрите животозастрахователни кавичките така че можете да започнете да спестявате хиляди за следващата си застрахователна полица живот!

1. Определете вашите нужди:

Първо, вие ще искате да получите добра представа за това колко много имате нужда от застраховка. Ако не сте отделили време за проучване на вашите нужди тогава няма да бъде в състояние да вземат информирано решение, когато застрахователният агент или фирма, които са придобиване на вашите застрахователни кавички от достъп до вашите животозастрахователни нужди.

2. Изберете Your Life Insurance:

Срок или цял живот? Това са двата основни вида застраховки и се различават по това как те работят. Проучете тези избори, така че отново, можете да вземете информирано решение при придобиване на вашите животозастрахователни кавички.

3. Online магазин и местно ниво за здравна застраховка Best Цитати:

Не си мислете, онлайн винаги е най-добрата сделка.

Тя може да бъде удобен, но и като удобство на местен представител може да бъде полезно. Когато определя къде да си животозастрахователни кавички, отделете време, за да се свържете с много компании. Разбира се цената на долната линия не трябва да бъде определящ фактор в избора си, но с помощта на разходите за застраховки живот кавички е добро място да започнете да се сравняват. Бъдете готови за медицински въпроси и медицински преглед и не се притеснявай … само защото една компания може да ви се отрече, че не означава, друга компания няма. Също така, уверете се, че знаете, финансовата стабилност на избраните фирми за сравнение.

4. Проверете за допълнителни отстъпки:

След като сте намерили шепа компании, които имат подобни застрахователни нисък жизнен кавички, сега е време да се бръкнат по-дълбоко и да сравните техните специфични животозастрахователни продукти. Едно добро сравнение област е да се направи оценка на различните допълнителни спестявания функции, предлагани от всяка компания. Те включват отстъпки за автоматични проекти, организация членства, и множество застрахователни пакети от същата компания (живот и инвалидност).

5. Да разбирам застрахователна полица на живота:

И разбира се, при пазаруване за вашата застраховка живот цитат и сравняване на фирми, вие ще искате да сте сигурни, че сравняваме ябълки с ябълки.

Например, някои животозастрахователни компании може да ви даде 3-месечен цитат цена, а някои може да ви даде 6-месечен цитат цена. Други области, за да търсите в сравняване животозастрахователни полици, еднакво са: фиксирани премии (премия остава същото време на политиката), връщане на премия (премия ви ще бъдат върнати в края на полицата, ако не се използва), гарантирани възобновяеми политики (щете да бъде в състояние да поднови политиката, след като е изтекъл), както и изключенията (обезщетения, които не са включени в комплекта). Също така, да са наясно с “свободен поглед” време. Това е времето, в което можете да промените решението си, след придобиване на политиката, обикновено някъде в рамките на 10 дни.

Купихте Достъпни Животозастраховане политика на, сега какво?

Поддържане на моята застраховка живот? Да! Това е чудесно, че сте намерили на достъпна животозастрахователна полица, но закупуване на достъпни животозастрахователна полица е само първата стъпка в е притежател на отговорен живот застрахователна полица.

Ако искате да получите най-доброто от застрахователната си полица живот и искате да защитите вашите близки както трябва, има стъпки, които трябва да направите, за да се уверете, че вашата застраховка живот остава актуална и безопасна.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.