Трябва да си купя My Life Insurance чрез работа?

Home » Insurance » Трябва да си купя My Life Insurance чрез работа?

Трябва да си купя My Life Insurance чрез работа?

Много работодатели предлагат основна застраховка живот на своите служители, като част от пакета за доходи на наети лица. Макар да варира, тази застраховка живот обикновено е определена сума, или еквивалента на една година заплата и се предлагат на много ниска цена или дори безплатно. Въпреки, че може да бъде достатъчно покритие, ако сте единствен, без издръжка, много компании предлагат възможността за закупуване на допълнителен политика. По-долу, всичко, което трябва да знаете за получаване на застраховка живот чрез работодателя си, така че можете да решите дали това е най-добрият вариант за вас.

Недостатъците на закупуване Животозастраховане чрез вашата работа

При излизане застраховка живот чрез вашия работодател може да изглежда като най-удобният вариант, това не е без своите недостатъци. Ако ви се налага да загубите работата си, вие ще загубите застраховка живот покритие. Вие също може да има разлика в покритието, ако ви се налага да напуснете работата си и да започне нов.

Друго нещо е да се помисли дали стандартната застраховка живот на вашата фирма е достатъчно голяма, ако имате съпруг и други зависими лица. Ако не, може да се наложи да закупите допълнителен политика от външен обект.

Предимства на Първи Животозастраховане Чрез работата си

Ако имате съществуващо заболяване като диабет, може да е по-трудно да се класират за традиционен застрахователна полица термин живот. Ако това е така, то би било от полза за вас да получи застраховка живот чрез работодателя си, тъй като това е обикновено по-лесно да получи одобрение от вашия работодател, отколкото външен доставчик.

Друго голямо предимство за получаване на застраховка живот чрез работодателя си е удобство. Например, може би знаете, което трябва да получи застраховка живот, но просто все още не са придобили около него. Работни спонсорирани планове са чудесно решение за това. Последно, разходите за животозастрахователна полица закупена чрез работодателя си често е много по-евтино, и много от тях са свободни.

Определяне на покритие, което трябва

Поставянето просто, трябва да се купуват достатъчно застраховка живот за покриване на задълженията си, като погребални разходи, медицински сметки, както и бъдещите разходи за живот за всички лица на издръжка. За тези, които имат семейства и други лица на издръжка, на добро правило е да има мандат живот политика на около осем пъти годишния доход. В този случай, животозастрахователна полица, получен чрез вашия работодател трябва да се счита за допълнителен политика към друга по-голяма политика.

Освен това, като се увеличат разходите си за заплати и за живот, вашата застраховка живот покритие трябва, както добре. Въпреки това, след като сте се увенчаха с успех дома си и да поставят децата си в колеж, може да се вземе решение за намаляване на сумата за политика.

От друга страна, когато си млад, ако сте неомъжена, или да не издръжка, може да изберете да не извършват животозастраховане изобщо, докато не създаде семейство. Ако направите това, уверете се, че имате достатъчно заделени за покриване на разходите си за погребение, така че не е в тежест на вашите приятели и семейство.

Избор на живот застрахователна полица

Ако решите да не се получи застраховка живот чрез работодателя си, или ако търсите за допълнителен политика на върха на което вече се предлага на работното си място, не забравяйте да пазаруват няколко различни политики, за да получите най-добрата налична процент.

Имайте предвид, че животозастрахователните доставчици правят оценка на риска, когато ви застрахова и може да бъде отхвърлен за сериозни здравословни проблеми или зарежда по-висок процент, ако те смятат, че рискът е по-голям.

Срок живот предлага най-ниските цени и осигурява покритие за определен период от време, като 10, 20, или 30 години. Срок на застраховката живот няма парична стойност, а вашите бенефициенти да получават само на изплащане, ако сте умрели по време на този термин. След като срокът изтече, вие ще имате възможност да подновите политика, често при по-висока скорост. Можете също така да конвертирате вашите термин живот застрахователна полица в едно цяло политика.

Цели животозастрахователни полици също се натрупват безмитни дивиденти, известни още като парична стойност на тази политика. Можете също така да заемат срещу размера на полицата. Премията също остава същата, въпреки че е по-скъпо от политиката термин живот.

И накрая, не забравяйте: няма извинение за липса на застраховка живот, ако имате издръжка, така че започнете да приемате стъпките днес, за да се предпазите.