2018 Best πιστωτικές κάρτες για Millennials

Home » Credit and Debt » 2018 Best πιστωτικές κάρτες για Millennials

 2018 Best πιστωτικές κάρτες για Millennials

Λιγότερο από το ένα τρίτο των Millennials έχουν μια πιστωτική κάρτα, σύμφωνα με μια έρευνα του 2016 από Bankrate.com . Αυτό σημαίνει ότι οι Millennials λείπει σε κάποια μεγάλη προνόμια πιστωτικών καρτών, καθώς και την ευκαιρία να αρχίσει η δημιουργία πιστωτικών τους. Millennials είναι μια μοναδική γενιά, δεν είναι ένα οποιοδήποτε πιστωτική κάρτα θα ταιριάξει την αγάπη τους για brunches τα ταξίδια και την Κυριακή. Εδώ είναι οι καλύτερες πιστωτικές κάρτες για χιλιετίας.

Το καλύτερο για τους λάτρεις Restaurant: Uber Visa κάρτα που εκδίδεται από την Barclays

Με την κάρτα Uber Visa, θα κερδίσετε $ 100 bonus (που ισοδυναμεί με 10.000 μονάδες) μετά από τις δαπάνες $ 500 για να αγορές εντός των πρώτων 90 ημερών.

Το επίδομα είναι εξαγοράσιμες για μια πιστωτική Uber, δήλωση πιστωτικών ή κάρτες δώρων.

Η κάρτα Visa Uber έχει ένα αρκετά ελκυστικό πρόγραμμα ανταμοιβών. Οι κάτοχοι κάρτας θα κερδίσει 4 τοις εκατό και πάλι στο φαγητό, όπως Uber τιμές? 3 τοις εκατό πίσω στο ξενοδοχείο και αεροπορικά εισιτήρια? 2 τοις εκατό πίσω σε απευθείας σύνδεση αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Uber και streaming μουσικής υπηρεσιών? και 1 τοις εκατό πίσω σε οτιδήποτε άλλο.

Δεν υπάρχει καμία ετήσια αμοιβή, η οποία είναι ένα εξαιρετικό προνόμιο για μια πιστωτική κάρτα ανταμείβει, και δεν υπάρχει ξένη χρέωση συναλλαγής για την πιστωτική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι οι αγορές που κάνετε σε άλλα νομίσματα δεν θα χρεωθεί με επιπλέον χρέωση.

Πέρα από τις ανταμοιβές και μπόνους εγγραφής, θα λάβετε μια πίστωση $ 50 για online υπηρεσίες μετά να δαπανήσει $ 5.000 ή περισσότερο για την πιστωτική σας κάρτα σε ένα χρόνο. Συν τοις άλλοις, θα λάβετε $ 600 για το κινητό τηλέφωνο ζημία ή κλοπή όταν πληρώνετε το λογαριασμό σας με την πιστωτική σας κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σκάψετε τηλέφωνο ασφαλιστικό σχέδιο μεταφοράς κυττάρων σας και να εξοικονομήσετε χρήματα.

(Plus κερδίζουν ανταμοιβές με την πληρωμή του λογαριασμού του κινητού σας με την πιστωτική σας κάρτα.)

Εξαργυρώστε τους πόντους σας για πιστώσεις Uber, κάρτες δώρων, ή επιστροφή μετρητών. Uber πιστωτική ξεκινούν από 500 πόντους για $ 5. Μόνο ο κύριος κάτοχος της κάρτας μπορεί να εξαργυρώσετε τους πόντους για τις πιστώσεις Uber μέσω του app.

Δεν υπάρχει όριο στις ανταμοιβές που μπορείτε να κερδίσετε και δεν έχουν ημερομηνία λήξης, αρκεί να διατηρήσετε το λογαριασμό σας σε καλή κατάσταση.

Τα σημεία μπορούν να μεταφερθούν ή να πωληθούν.

Τιμολόγηση : Η μεταβλητή ΣΕΠΕ είτε 15,99 τοις εκατό, 21.74 τοις εκατό ή 24,74 τοις εκατό, ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα σας. Το ΣΕΠΕ για αναλήψεις μετρητών είναι 25,99 τοις εκατό. Οι μεταφορές υπολοίπου καταβάλει αντίτιμο 3 τοις εκατό και οι προκαταβολές σε μετρητά επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση 5 τοις εκατό.

Εφαρμογή για την κάρτα Uber Visa ξεκινώντας δεύτερης Νοέμβρη 2017.

Το καλύτερο για Ταξίδια Lovers: Chase Sapphire Reserve

Millennials αγαπούν να ταξιδεύουν.

Ο Chase Sapphire Τράπεζα πληρώνει 50.000 πόντους μπόνους μετά από τις δαπάνες $ 4.000 στις αγορές κατά τους τρεις πρώτους μήνες από το άνοιγμα του λογαριασμού. Το μπόνους είναι αξίας $ 750 στο ταξιδιωτικό όταν εξαργυρώσετε μέσω Chase Ultimate Rewards.

Οι κάτοχοι καρτών λάβουν $ 300 ετήσιο ταξίδι πιστωτική εξαγοράσιμες για ταξίδια αγορές που γίνονται στην κάρτα.

Θα κερδίζετε 3 πόντους ανά δολάριο για τα ταξίδια, όπως ξενοδοχεία, ταξί, και τα τρένα? 3 πόντους ανά δολάριο για φαγητό σε όλο τον κόσμο? και 1 πόντο ανά δολάριο για οτιδήποτε άλλο.

Πόντοι που έχετε κερδίσει αξίζουν 50 τοις εκατό περισσότερο όταν τους εξαργυρώσετε για αγορές ταξίδια μέσω του εργαλείου κρατήσεων Chase του Chase Ultimate Rewards,. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες συσκότισης ή περιορισμούς σχετικά με το πότε μπορείτε να εξαργυρώσετε ανταμοιβές σας.

Chase Sapphire Reserve έχει μερικά άλλα προνόμια για τους κατόχους καρτών:

  • Έως και $ 100 αίτηση πίστωσης τέλους για την Παγκόσμια Έναρξη ή TSA προελέγχεται
  • Η πρόσβαση σε αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων
  • Ειδικά προνόμια ενοικίασης αυτοκινήτων η National Car Rental, Avis, και Silvercar, όταν το βιβλίο με την κάρτα σας

Στα $ 450 ανά έτος, η Chase Sapphire Reserve έχει ένα από τα υψηλότερα ετήσια τέλη πιστωτικών καρτών. Θα πρέπει επίσης να πληρώσει $ 75 ανά έτος για κάθε εξουσιοδοτημένο χρήστη. Το μπόνους εγγραφής και η δήλωση πιστωτικών ταξίδια αποτελούν για το ετήσιο τέλος για τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια. Για οικονομικούς λόγους, θα πρέπει να είναι σε θέση να καταβάλλει την ετήσια συνδρομή στο ακέραιο τον πρώτο μήνα εάν εγκριθεί. Διαφορετικά, θα καταλήξετε να πληρώνουν τόκους για το τέλος.

Τιμολόγηση : Η αγορά και η ισορροπία μεταφορά Απρίλιο κυμαίνεται 16,9 έως 23,99 τοις εκατό με βάση την πιστοληπτική ικανότητα. Η προκαταβολή σε μετρητά ΣΕΠΕ 25,99 τοις εκατό. Οι μεταφορές υπολοίπου καταβάλει αντίτιμο $ 5 ή 5 τοις εκατό και τα μετρητά προκαταβολές χρεώνονται $ 10 ή 5 τοις εκατό.

Όπως συμβαίνει με όλες τις ανταμοιβές πιστωτικές κάρτες, θα πρέπει να πληρώσετε την ισορροπία σας πλήρως και να αποφύγει προκαταβολές σε μετρητά, έτσι ώστε να μην πληρώνετε επιπλέον τόκους και προμήθειες.

Δεν υπάρχει καμία ξένη τέλος συναλλαγής.

Καλύτερα Δεν Ετήσια Travel Χρέωση: Μπλε Delta SkyMiles της American Express

Το Blue Delta SkyMiles της American Express πληρώνει 10.000 μπόνους μίλια μετά την πραγματοποίηση $ 500 σε επιλέξιμες αγορές μέσα στους πρώτους τρεις μήνες της λειτουργίας της πιστωτικής σας κάρτας. Σημειώστε ότι δεν μπορούν να είναι επιλέξιμες για το μπόνους εγγραφής, αν έχετε στην κατοχή σας μια άλλη πιστωτική κάρτα Delta SkyMiles.

Οι κάτοχοι κάρτας κερδίστε 2 μίλια ανά δολάριο στις αγορές στα εστιατόρια των ΗΠΑ, 2 μίλια ανά δολάριο στις αγορές Δέλτα, και 1 μιλίων ανά δολάριο σε όλες τις άλλες επιλέξιμες αγορές. Ορισμένες αγορές εστιατόριο δεν μπορούν να είναι επιλέξιμες για το βραβείο tier 2 σημείο, π.χ. εστιατόρια εντός του ξενοδοχείου.

Ως κάτοχος της κάρτας, θα απολαύσετε το 20 τοις εκατό εξοικονόμηση στις αγορές κατά την πτήση. Εξοικονόμηση γίνει με τη μορφή μιας δήλωσης πίστωσης.

Αν εγκριθεί για έναν αριθμό άμεσων λογαριασμού (με βάση την ικανότητα Amex για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας), θα λάβετε ένα ελάχιστο $ 1.000 γραμμή πίστωσης για χρήση σε Delta.com.

Τιμολόγηση : Δεν υπάρχει ετήσια αμοιβή. Η αγορά και η ισορροπία μεταφορά ΣΕΠΕ 16,74 τοις εκατό σε 25,74 τοις εκατό. Η προκαταβολή σε μετρητά Απρίλιος 26,24 τοις εκατό. Οι μεταφορές υπολοίπου καταβάλει αντίτιμο $ 5 ή 3 τοις εκατό και αναλήψεις μετρητών χρεώνονται μια αμοιβή των $ 5 ή 3 τοις εκατό. Το τέλος ξένων συναλλαγών 2,7 τοις εκατό.

Το καλύτερο για αγοραστές: Amazon Prime κάρτα ανταμοιβών Υπογραφή Visa

Μια έρευνα της χιλιετούς συνήθειες των δαπανών δείχνει ότι η γενιά είναι οπαδός της δαπανώνται χρήματα για ρούχα. Το αγαπημένο τους λιανοπωλητή, το Amazon. Αυτό κάνει το Amazon Prime Rewards Visa Υπογραφή Κάρτα μια μεγάλη επιλογή.

Όταν εγκριθεί, θα λάβετε $ 60 Amazon.com κάρτα δώρο αμέσως. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση δαπανών και δεν χρειάζεται να περιμένουν 90 ημέρες για να κερδίσετε το μπόνους. Δεδομένου ότι η κάρτα σας είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας Amazon.com, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα σας αμέσως μόλις εγκριθούν.

Αγορές που έγιναν στο Amazon.com κερδίστε 5 τοις εκατό εφ ‘όσον έχετε μια επιλέξιμων μελών Amazon Prime και ένα ανοικτό λογαριασμό Amazon.com. Σε αντίθετη περίπτωση, οι αγορές Amazon.com κερδίσει 3 τοις εκατό πίσω. Οι κάτοχοι καρτών λαμβάνουν επίσης 2 τοις εκατό πίσω σε εστιατόρια, βενζινάδικα, φαρμακεία και? και 1 τοις εκατό πίσω σε όλες τις αγορές.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε ανταμοιβές για τις αγορές Amazon.com. Δεν υπάρχει ελάχιστη ανταμοιβή ισορροπία είναι αναγκαία για εξαργύρωση.

Άλλα οφέλη της Amazon.com Πρωθυπουργού Rewards Visa Card Υπογραφή περιλαμβάνουν ταξίδια και η βοήθεια έκτακτης ανάγκης, έχασε την επιστροφή των αποσκευών, την προστασία των αγορών και εκτεταμένη προστασία εγγύησης.

Τιμολόγηση : Το ΣΕΠΕ για τις αγορές και τις μεταφορές ισορροπίας είναι 15,24 τοις εκατό σε 23,24 τοις εκατό. Για αναλήψεις μετρητών, το ΣΕΠΕ είναι 25,99 τοις εκατό. Το τέλος για τις μεταφορές υπολοίπου είναι $ 5 ή 5 τοις εκατό και η αμοιβή για τις αναλήψεις μετρητών είναι $ 10 ή 5 τοις εκατό. Δεν υπάρχει καμία ετήσια αμοιβή και ακυρωτικά ξένων συναλλαγών.

Το καλύτερο για Απλότητα: Citi Διπλή κάρτα μετρητών

Millennials που θέλουν να κρατήσουν το απλό και να ανταμείβονται για τις αγορές τους, θα τα πάει καλά με την Citi διπλό Card Cash. Η κάρτα πληρώνει 1 τοις εκατό ανταμοιβές σε όλες τις αγορές και, στη συνέχεια, ένα άλλο 1 τοις εκατό, όπως σας την αποπληρωμή του υπολοίπου. Δεν υπάρχει άλλη πιστωτική κάρτα δίνει ένα κίνητρο για την εξόφληση της πιστωτικής σας κάρτας.

Αν κατά λάθος παραλείψετε να κάνετε μια πληρωμή με πιστωτική κάρτα, η Citi θα παραιτηθεί από την πρώτη καθυστερημένη χρέωση. Μετά από αυτό, θα μπορούσε να χρεωθεί μια πρόσφατη αμοιβή του μέχρι και $ 38. Θα έχετε επίσης τη Citi Private Pass, το οποίο δίνει ιδιαίτερη πρόσβαση στα εισιτήρια εκδηλώσεων, όπως η προπώληση εισιτηρίων για συναυλίες. Και, με τη Citi Τιμή Rewind, θα λάβετε μια αυτόματη αναπροσαρμογή των τιμών όταν η τιμή πέφτει σε ένα στοιχείο που έχετε αγοράσει με την πιστωτική σας κάρτα εντός των τελευταίων 60 ημερών.

Η Citi Διπλή κάρτα ανάληψης έχει ένα εισαγωγικό 0 τοις εκατό προσφορά μεταφοράς υπολοίπου για 18 μήνες. Μετά την περίοδο της προσφοράς, η μεταφορά υπολοίπου ΣΕΠΕ 14.49 τοις εκατό σε 24,49 τοις εκατό. Η μεταφορά υπολοίπου είναι ένα μεγάλο προνόμιο, αλλά δεδομένου ότι η μεταφορά δεν θα κερδίσουν τις ανταμοιβές, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάρτα για τις αγορές που θα πληρώσει στο ακέραιο κάθε μήνα.

Τιμολόγηση : Η τακτική ΣΕΠΕ 14.49 τοις εκατό σε 24,49 τοις εκατό και η εκ των προτέρων μετρητά ΣΕΠΕ 26,24 τοις εκατό.

Αποποίηση: όροι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε αλλαγές. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εκδότη της πιστωτικής κάρτας για την πιο ενημερωμένο ανταμοιβές και τα στοιχεία τιμολόγησης.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.