2018 Best Credit Cards voor Millennials

Home » Credit and Debt » 2018 Best Credit Cards voor Millennials

 2018 Best Credit Cards voor Millennials

Minder dan een derde van de Millennials hebben een credit card, volgens een 2016 onderzoek van Bankrate.com . Dat betekent dat Millennials mist op een aantal grote credit card perks, evenals de kans om te beginnen met het opbouwen van hun krediet. Millennials zijn een unieke generatie, niet zomaar een credit card zullen hun liefde voor reizen en zondag brunches aan te passen. Hier zijn de beste credit cards voor Millennials.

Het beste voor Restaurant Lovers: Uber Visa Card Uitgegeven door Barclays

Met de Uber Visa Card, krijg je een bonus van $ 100 (equivalent tot 10.000 punten) verdienen na het besteden van $ 500 op de aankopen binnen de eerste 90 dagen.

De bonus is ingewisseld voor een Uber krediet, verklaring krediet of cadeaubonnen.

De Uber Visa Card heeft een vrij aantrekkelijk beloningen programma. Kaarthouders zullen verdienen 4 procent terug op te eten, met inbegrip van Uber met beperkt budget; 3 procent terug op hotel en vlucht; 2 procent terug op online aankopen, met inbegrip van Uber en muziek streaming diensten; en 1 procent terug op al het andere.

Er is geen jaarlijkse vergoeding, die een uitstekende extraatje voor een creditcard beloningen, en er is geen vreemde transactiekosten voor de creditcard. Dat betekent dat aankopen die u in andere valuta’s worden niet in rekening worden gebracht een extra vergoeding.

In aanvulling op de beloningen en meld je aan bonus, dan heb je een tegoed van $ 50 te krijgen voor online services nadat u $ 5.000 of meer op uw credit card in een jaar. Op de top van dat, ontvangt u $ 600 voor mobiele schade telefoon of diefstal wanneer u uw factuur betalen met uw creditcard. Dat betekent dat u kunt uw mobiele telefoon vervoerder verzekering plan sloot en geld besparen.

(Plus beloningen te verdienen door het betalen van uw telefoonrekening met uw creditcard.)

Ruil uw punten voor Uber credits, cadeaubonnen of geld terug. Uber credit beginnen bij 500 punten voor $ 5. Alleen de primaire kaarthouder kan punten inwisselen voor Uber credits via de app.

Er is geen limiet in de beloningen die je kunt verdienen en ze niet zo lang als u uw account te houden met een goede reputatie vervallen.

Punten kunnen worden overgedragen of verkocht.

Pricing : De variabele april is ofwel 15,99 procent, 21,74 procent of 24,74 procent, afhankelijk van uw kredietwaardigheid. Het JKP voor cash voorschotten is 25,99 procent. Balance transfers betalen een 3 procent vergoeding en cash voorschotten betalen 5 procent vergoeding.

Meld je aan voor de Uber Visa Card beginnen 2 november 2017.

Beste for Travel Lovers: Chase Sapphire Reserve

Millennials houden van reizen.

The Chase Sapphire Reserve betaalt 50.000 bonuspunten na een verblijf van $ 4.000 op de aankopen in de eerste drie maanden van het openen van een rekening. De bonus is een waarde van $ 750 in reizen als je te verlossen door middel van Chase Ultimate Rewards.

Kaarthouders ontvangen $ 300 jaarlijkse reiskrediet ingewisseld voor reizen aankopen op de kaart.

U zult 3 punten verdienen per dollar over reizen, waaronder hotels, taxi’s en treinen; 3 punten per dollar op een diner in de wereld; en 1 punt per dollar op alles anders.

Points je hebt verdiend 50 procent meer als je ze inwisselen voor reizen aankopen via Chase Ultimate Rewards, Chase booking tool waard. Er zijn geen black-out data of beperkingen op wanneer u uw beloning kan verlossen.

Chase Sapphire Reserve heeft een paar andere extraatjes voor kaarthouders:

  • Tot $ 100 aanvraagkosten krediet voor Global Entry of TSA CONTROLE VOORAF
  • Toegang tot luchthavenlounges
  • Speciale huurauto privileges National Car Rental, Avis en Silvercar wanneer u boekt met uw kaart

Bij $ 450 per jaar, de Chase Sapphire Reserve heeft een van de hogere credit card jaarlijkse vergoedingen. Je hebt ook tot $ 75 per jaar betalen voor elke geautoriseerde gebruiker. De signup bonus en de reis verklaringskrediet make-up voor de jaarlijkse vergoeding voor ten minste de eerste twee jaar. Om financiële redenen, moet je in staat zijn om de jaarlijkse vergoeding volledig te betalen de eerste maand als je bent goedgekeurd. Anders zul je uiteindelijk betaalt rente op de vergoeding.

Pricing : De aankopen en het evenwicht overdracht april varieert 16,9-23,99 procent op basis van kredietwaardigheid. Het kasvoorschot april is 25,99 procent. Balance transfers betalen een vergoeding van $ 5 of 5 procent en contante voorschotten betalen $ 10 of 5 procent.

Zoals met alle beloningen credit cards, moet u uw saldo volledig te betalen en te voorkomen dat cash voorschotten, zodat u geen extra rente en kosten betaalt.

Er is geen buitenlandse transactie kosten.

Best geen jaarlijkse vergoeding Travel: Blue Delta SkyMiles American Express

The Blue Delta SkyMiles American Express betaalt 10.000 bonus mijlen na het maken van $ 500 in aanmerking komende aankopen binnen de eerste drie maanden van het openen van uw credit card. Merk op dat u niet in aanmerking voor het inschrijf bonus kan zijn als u een andere Delta SkyMiles creditcard bezitten.

Kaarthouders verdienen 2 mijl per dollar op de aankopen bij US restaurants, 2 mijl per dollar op Delta aankopen, en 1 mijl per dollar voor alle andere in aanmerking komende aankopen. Bepaalde restaurant aankopen komen niet in aanmerking voor de 2 punt beloning tier, bijvoorbeeld restaurants binnenkant van hotels.

Als een kaarthouder, zult u genieten van 20 procent korting op in-flight aankopen. Besparingen in de vorm van een verklaring krediet.

Als u in aanmerking voor een instant rekeningnummer (gebaseerd op het vermogen van Amex om uw identiteit te verifiëren), dan heb je een minimum van $ 1.000 lijn van het krediet te gebruiken op Delta.com ontvangen.

Pricing : Er is geen jaarlijkse vergoeding. De inkopen en saldo overdracht april is 16,74 procent naar 25,74 procent. Het kasvoorschot april 26,24 procent. Balance transfers betalen een vergoeding van $ 5 of 3 procent en cash voorschotten betalen een vergoeding van $ 5 of 3 procent. De buitenlandse transactie kosten 2,7 procent.

Het beste voor Shoppers: Amazon Prime Rewards Visa Signature Card

Een overzicht van duizendjarige bestedingspatroon toont aan dat de generatie is een fan van geld te besteden aan kleding. Hun favoriete retailer, Amazon. Dat maakt de Amazon Prime Rewards Visa Signature Card een goede keuze.

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, dan heb je een $ 60 Amazon.com gift card krijgen meteen. Er is geen bestedingsbedrag en je hoeft niet te wachten 90 dagen om de bonus te verdienen. Aangezien uw kaart is gekoppeld aan uw Amazon.com account, kunt u beginnen met uw creditcard onmiddellijk als je eenmaal bent goedgekeurd.

Aankopen bij Amazon.com te verdienen 5 procent, zolang je een in aanmerking komende Amazon Prime lidmaatschap en een open Amazon.com account. Anders Amazon.com aankopen verdienen 3 procent terug. Kaarthouders krijgen ook 2 procent terug in restaurants, benzinestations en drogisterijen; en 1 procent terug op alle aankopen.

U kunt beloningen op Amazon.com aankopen te verlossen. Er is geen minimum beloningen balans noodzakelijk is voor te verlossen.

Andere voordelen van de Amazon.com Prime Rewards Visa Handtekening Card onder andere reizen en noodhulp, verloren bagage vergoeding, aankoop bescherming en uitgebreide garantie bescherming.

Pricing : Het JKP voor aankopen en het evenwicht overschrijvingen is 15,24 procent naar 23,24 procent. Voor contante voorschotten, het JKP is 25,99 procent. De vergoeding voor het evenwicht transfers is $ 5 of 5 procent en de vergoeding voor contante voorschotten is $ 10 of 5 procent. Er is geen jaarlijkse vergoeding en geen buitenlandse transactie kosten.

Het beste voor Eenvoud: Citi Double Cash Card

Millennials die willen het simpel en worden beloond voor hun aankopen te houden, zal goed doen met de Citi Double Cash Card. De kaart betaalt 1 procent beloningen op alle aankopen en vervolgens nog eens 1 procent als u betalen uit uw saldo. Geen enkele andere credit card geeft een stimulans voor de aflossing van uw creditcard.

Als u per ongeluk vergeten om een ​​credit card betaling te doen, zal Citi afzien van de eerste late betaling. Daarna kon je in rekening worden gebracht een late vergoeding van maximaal $ 38. Je hebt ook Citi Private Pass, die een speciale toegang tot tickets voor evenementen, zoals voorverkoop concerttickets geeft. En met Citi Prijs Rewind, zult u een automatische prijsaanpassing krijgen als de prijs druppels op een item dat u met uw credit card gekocht in de afgelopen 60 dagen.

De Citi Double Cash Card een inleidende 0 procent evenwicht overdracht aanbod voor 18 maanden heeft. Na de actieperiode, het saldo overdracht april is 14,49 procent naar 24,49 procent. Het evenwicht overdracht is een groot voordeel, maar omdat de overdracht niet beloningen zullen verdienen, is het best om deze kaart voor aankopen die u betaalt elke maand volledig te gebruiken.

Pricing : De reguliere april is 14,49 procent tot 24,49 procent en het kasvoorschot april is 26,24 procent.

Disclaimer: Credit card termen zijn aan verandering onderhevig. Bezoek de website van de creditcardmaatschappij voor de meest up-to-date beloningen en prijsstelling details.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.