2018 Cele mai bune carduri de credit pentru Millennials

Home » Credit and Debt » 2018 Cele mai bune carduri de credit pentru Millennials

 2018 Cele mai bune carduri de credit pentru Millennials

Mai puțin de o treime din Millennials au un card de credit, potrivit unui studiu 2016 de la Bankrate.com . Asta înseamnă că lipsesc Millennials pe unele avantaje mari de card de credit, precum și șansa de a începe construirea lor de credit. Sunt o generație Millennials unică, nu doar orice card de credit se va potrivi cu dragostea lor pentru brunch de călătorie și duminică. Aici sunt cele mai bune carduri de credit pentru Millennials.

Cel mai bun pentru iubitorii de restaurant: Uber Visa, card emis de Barclays

Cu Visa Card Uber, vei câștiga un bonus de 100 $ (echivalentul a 10.000 de puncte), după ce a petrecut 500 $ pe achiziții în primele 90 de zile.

Bonusul poate fi valorificat pentru un credit de Uber, de credit declarație sau carduri cadou.

Visa Card uber are un program de recompense destul de atractiv. Posesorii de carduri vor câștiga 4 procente din nou pe mese, inclusiv Uber Eats; înapoi la hotel și biletul de avion 3 la sută; 2 la sută din nou pe achiziții online, inclusiv servicii Uber și muzică de streaming; si 1 la suta din nou pe orice altceva.

Nu există nici o taxă anuală, care este un cadou excelent pentru un card de credit recompense, și nu există nici o taxă de tranzacție străină pentru cardul de credit. Asta înseamnă că achizițiile pe care le face în alte valute nu se va percepe o taxă suplimentară.

În plus față de recompensele și semn bonus, vei primi un credit de 50 $ pentru serviciile online după ce cheltui 5.000 $ sau mai mult pe cartea de credit într-un an. Pe deasupra, vei primi 600 $ pentru deteriorarea telefonului mobil sau furt atunci când plata facturii cu cardul de credit. Asta înseamnă că ar putea șanț planul de asigurare operatorul de telefon mobil și de a economisi bani.

(Plus câștiga recompense prin plata facturii telefonice cu cardul de credit.)

Valorificați punctele pentru credite Uber, carduri cadou, sau înapoi în numerar. Start de credit Uber la 500 de puncte pentru 5 $. Numai titularul cardului principal poate răscumpăra puncte pentru credite Uber prin intermediul aplicației.

Nu există nici o limită în recompense puteți câștiga și nu expiră, atâta timp cât vă păstrați contul într-o stare bună.

Punctele pot fi transferate sau vândute.

Prețuri : Variabila DAE este fie 15,99 la sută, 21,74 la sută, sau 24.74 la sută, în funcție de solvabilitatea dvs.. DAE pentru avansuri în numerar este de 25,99 la sută. Balanța transferurilor se percepe o taxă de 3 la sută , iar avansurile în numerar se percepe o taxă de 5 procente.

Aplica pentru cardul Uber Visa, incepand 02 noiembrie 2017.

Cel mai bun pentru iubitorii de călătorie: Chase Sapphire Reserve

Millennials le place să călătorească.

Chase Sapphire Reserve plătește 50.000 de puncte bonus după ce a petrecut 4.000 $ pe achiziții în primele trei luni ale deschiderii contului. Bonusul este în valoare de $ 750 de călătorie atunci când valorificați prin recompense Chase Ultimate.

Posesorii de carduri primi $ 300 de credit anual de călătorie rambursabile pentru achizițiile de călătorie efectuate pe card.

Vei câștiga 3 puncte pentru fiecare dolar pe călătorie, inclusiv hoteluri, taxiuri, și trenuri; 3 puncte pentru fiecare dolar pe mese la nivel mondial; și 1 punct pentru fiecare dolar pe orice altceva.

Punctele le-ați obținut sunt în valoare de 50 la suta mai mult atunci când le valorificați pentru achizițiile de călătorie prin recompense Chase Ultimate, instrument de rezervare Chase. Nu există date black-out sau restricții atunci când puteți răscumpăra recompense.

Chase Sapphire Reserve are alte câteva avantaje pentru deținătorii de carduri:

  • Până la 100 $ credit de taxa de cerere pentru Global de intrare sau de TSA Precheck
  • Accesul la saloane de aeroport
  • Speciale de închiriere auto privilegii Național Închirieri mașini, Avis, și Silvercar când rezervați cu cardul dvs.

La 450 $ pe an, Chase Sapphire Reserve are una dintre taxele anuale de card de credit mai mare. Va trebui, de asemenea, să plătească $ 75 pe an pentru fiecare utilizator autorizat. Bonusul de înscriere și de credit declarația de călătorie pentru a compensa taxa anuală pentru cel puțin primii doi ani. Din motive financiare, trebuie să fie în măsură să plătească taxa anuală integral prima lună dacă sunteți aprobat. În caz contrar, vei sfârși prin a plăti dobândă la taxa.

Tarifarea : cumpărările și echilibru de transfer variază aprilie 16.9-23.99 procente în funcție de solvabilitatea. Cash avans aprilie este de 25,99 la sută. Balanța transferurilor se percepe o taxă de 5 $ sau 5 la sută în numerar și avansurile plătesc 10 $ sau 5 la sută.

Ca și în cazul tuturor cardurilor de credit recompense, ar trebui să plătească soldul în întregime și pentru a evita avansurile în numerar, astfel încât să nu plătești dobânzi și taxe suplimentare.

Nu există nici o taxă de tranzacție externă.

Cel mai bun nr călătorie taxă anuală: Albastru Delta SkyMiles American Express

Blue Delta SkyMiles American Express plătește 10.000 de mile bonus după efectuarea de 500 $ în achiziții eligibile în primele trei luni de la deschiderea cardului de credit. Rețineți că este posibil să nu fie eligibil pentru bonusul de înscriere, dacă dețineți un alt card de credit Delta SkyMiles.

Posesorii de carduri câștiga 2 mile pe dolar pe achiziții de la restaurante din SUA, 2 mile pe dolar pe piețe Delta, și 1 mile pe dolar pe toate celelalte achiziții eligibile. Anumite piețe restaurant nu se pot califica pentru 2 puncte recompensa nivel, de exemplu, restaurante din interiorul hotelurilor.

Ca un titular de card, vă veți bucura de 20 de economii la sută la achizițiile în timpul zborului. Economiile realizate sub forma unui credit de declarație.

Dacă sunteți aprobat pentru un număr de cont instant (în funcție de capacitatea Amex de a verifica identitatea), vei primi 1000 $ linie minimă de credit pentru a utiliza la Delta.com.

Prețuri : Nu există nici o taxă anuală. Achizițiile și soldul transferul aprilie este de 16,74 la sută la 25.74 la sută. Avansul de numerar aprilie 26.24 la sută. Balanța transferurilor se percepe o taxă de 5 $ sau 3 la sută , iar avansurile în numerar se percepe o taxă de 5 $ sau 3 la sută. Taxa de tranzacție străină 2,7 la sută.

Cel mai bun pentru cumpărători: Amazon Prime Recompense Semnătura Card Visa

Un studiu al obiceiurilor de cheltuieli milenare arată că generația este un fan de a cheltui bani pe haine. Retailerul lor preferat, Amazon. Asta face ca Amazon Prime Recompense Visa Card Semnătură o alegere excelentă.

Când s-a aprobat, veți primi un $ 60 la Amazon.com card cadou imediat. Nu există nicio cerință de cheltuieli și nu trebuie să aștepte 90 de zile pentru a câștiga bonusul. Deoarece cardul dvs. este asociat cu contul dvs. Amazon.com, puteți începe să utilizați cardul de credit imediat după ce a aprobat.

Achizițiile efectuate pe Amazon.com câștiga 5 procente, atâta timp cât aveți un Amazon Prime de membru eligibil și un cont deschis Amazon.com. În caz contrar, achizițiile Amazon.com câștiga 3 la sută înapoi. Posesorii de carduri primi, de asemenea, 2 la sută din nou la restaurante, benzinarii si farmacii; si 1 la suta din nou pe toate achizițiile.

Puteți valorifica recompense pe achizițiile Amazon.com. Nu există nici un echilibru recompense minime necesare pentru a valorifica.

Alte beneficii ale Amazon.com Prime Rewards Signature Card Visa includ călătorie și asistență de urgență, a pierdut rambursarea bagajelor, protecție de cumpărare, precum și o protecție extinsă de garanție.

Prețuri : DAE pentru achiziții și transferuri de echilibru este de 15,24 la sută la 23,24 la sută. Pentru avansuri în numerar, DAE este de 25,99 la sută. Taxa pentru transferurile de sold este de 5 $ sau 5 la sută , iar taxa pentru avansuri în numerar este de 10 $ sau 5 la sută. Nu există nici o taxă anuală și nici o taxă de tranzacție externă.

Cel mai bun pentru Simplitate: Citi Dubla Cash Card

Millennials care doresc să-l păstrați simplu și să fie recompensați pentru achizițiile lor, vor face bine cu dublu card de debit Citi. Cardul plătește 1 la sută recompense pe toate achizițiile și apoi un alt 1 la sută, în timp ce achita soldul. Nici un alt card de credit oferă un stimulent pentru plata de pe cartea de credit.

Dacă uitați din greșeală pentru a face o plată prin card de credit, Citi va renunța la prima taxă de întârziere. După aceea, ați putea fi percepută o taxă de întârziere de până la 38 $. Veți avea, de asemenea, Citi Private Pass, care oferă acces la bilete de evenimente, cum ar fi bilete la concerte presale. Și, cu Citi Price Rewind, veți obține o ajustare automată de preț în cazul în care prețul scade pe un element ați achiziționat cu cardul de credit în ultimele 60 de zile.

Cardul Cash Citi dublu are o ofertă de transfer de la 0 la suta sold introductivă timp de 18 luni. După perioada promoțională, transferul de echilibru DAE este de 14,49 la sută la 24.49 la sută. Transferul soldului este un cadou mare, dar din moment ce transferul nu va câștiga recompense, cel mai bine este să utilizați acest card pentru achiziții pe care le plătești în întregime în fiecare lună.

Preturi : Regulate DAE este de 14,49 la sută la 24,49 la sută , iar avansul de numerar aprilie este de 26,24 la sută.

Disclaimer: Conditii de card de credit sunt supuse schimbării. Vizitati site-ul emitentul cardului de credit pentru cele mai multe recompense de până la data și detalii de stabilire a prețurilor.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.