2018 legjobb hitelkártyák: Millennials

Home » Credit and Debt » 2018 legjobb hitelkártyák: Millennials

 2018 legjobb hitelkártyák: Millennials

Kevesebb, mint egyharmada Millennials egy hitelkártya, állítja egy 2016 felmérés Bankrate.com . Ez azt jelenti, Millennials kimaradnak valami nagy hitelkártya perk, valamint a lehetőséget, hogy kezdjék építeni a hitel. Millennials egy egyedülálló generáció, nem akármilyen hitelkártya megfeleljen a szeretet az utazási és vasárnap brunches. Itt vannak a legjobb hitelkártyák Millennials.

A legjobb étterem Lovers: Über Visa kártyával Barclays

Az Uber Visa Card, akkor keresni egy $ 100 bónuszt (egyenértékű 10000 pont) fürdőzés után 500 $ vásárlások az első 90 napban.

A bónusz beváltható egy Uber hitel, nyilatkozat hitel, vagy ajándék kártyát.

Az Uber Visa Card meglehetősen vonzó jutalom program. A kártyabirtokosok fog keresni 4 százalék vissza étkező, beleértve Uber eszik; 3 százalék vissza hotel és repülőjegy; 2 százalék vissza az online vásárlások, beleértve Uber és zenei streaming szolgáltatások; és 1 százalék vissza minden mást.

Nincs éves díj, amely kiváló hegyezi a jutalmak hitelkártya, és nincs külföldi tranzakciós díjat a hitelkártya. Ez azt jelenti, vásárlások csinál más pénznemben nem lesz további díjat.

Amellett, hogy a jutalmak és feliratkozási bónuszt kapsz 50 $ hitelt online szolgáltatások elköltése után $ 5,000 vagy több, a hitelkártya egy év alatt. Ezen felül, akkor kap 600 $ mobiltelefon sérülés vagy lopás, amikor a számla rendezésére a hitelkártya. Ez azt jelenti, akkor árokba mobilszolgáltató biztosítási tervet, és pénzt takarít meg.

(Plusz keresni jutalmak fizet telefonszámlát a hitelkártya.)

Váltsa be pontokat Uber kredit, ajándékkártyák, vagy készpénz vissza. Uber hitel rajtnál 500 pont 5 $. Csak az elsődleges kártyatulajdonos válthatja pontokat Uber kredit az alkalmazáson keresztül.

Nincs korlátozva a jutalom lehet keresni, és nem járnak le, amíg a fiókja jó állapota.

Pont lehet átruházni vagy értékesíteni.

Díjszabás : A változó THM akár 15,99 százalékkal, 21,74 százalékkal, illetve 24,74 százalék, attól függően, hogy a hitelképesség. A THM pénzelőlegre van 25,99 százalék. Transzferek egyenlege kerül felszámolásra 3 százalékos díjat és előleget kerül felszámolásra egy 5 százalékos díjat.

Pályázzon a Uber Visa Card kiindulási november 2, 2017.

A legjobb utazási Lovers: Chase Sapphire Reserve

Millennials szeretnek utazni.

A Chase Sapphire Reserve fizet 50.000 bónuszpont fürdőzés után 4000 $ vásárlások az első három hónapban a számla megnyitása. A bónusz értéke $ 750 utazási beváltja a Chase végső jutalmat.

A kártya segítségével a $ 300 éves utazási hitel váltható utazási vásárlások a kártyán.

Kapsz 3 pontot egy dollár az utazás, beleértve a szállást, taxik, és a vonatok; 3 pont per dollár étkezési világszerte; 1 pont egy dollár minden mást.

Pont, amit keresett ér 50 százalékkal többet, ha megváltsa őket az utazási vásárlások Chase végső jutalmat, Chase foglalási rendszerét. Nincsenek blackout dátumokat vagy korlátozásokat, ha lehet beváltani a jutalmakat.

Chase Sapphire Reserve van néhány egyéb juttatások kártyatulajdonosok:

  • Akár 100 $ nevezési díj hitelt Global Entry vagy TSA előzetesen leellenőrizzük
  • Hozzáférés a repülőtéri váró
  • Különleges autót jogosultságokat National Car Rental, Avis, és Silvercar ha könyvet a kártya

A $ 450 évente, a Chase Sapphire Reserve az egyik nagyobb hitelkártya éves díj. Azt is meg kell fizetni 75 $ évente minden jogosult felhasználó. A regisztrációs bónusz és az utazási nyilatkozat hitelt pótolni az éves díj legalább az első két évben. Pénzügyi okok miatt, akkor képesnek kell lennie arra, hogy fizetni az éves díjat a teljes első hónapban, ha elfogadják. Ellenkező esetben, akkor a végén fizet kamatot a díjat.

Árak : A vásárlások és az egyensúly transzfer április mozog 16,9-23,99 százaléka alapján hitelképessége. A készpénz THM 25,99 százalék. Balance transzferek díj és $ 5 vagy 5 százalék, és előleget felszámolásra $ 10 vagy 5 százalék.

Mint minden jutalom hitelkártyák, meg kell fizetnie az egyensúlyt a teljes és ne előleget, így nem fizet kamatok és díjak.

Nincs idegen tranzakciós díj.

Legjobb Nincs éves díj Travel: Blue Delta Skymiles American Express

A Blue Delta Skymiles American Express fizet 10.000 bónusz mérföldet, miután 500 $ jogosult vásárlások az első három hónapban a nyitó a hitelkártya. Elképzelhető, hogy nem jogosult a regisztrációs bónuszt, ha van másik Delta Skymiles hitelkártya.

A kártyabirtokosok keresnek 2 mérföld per dollár vásárlások amerikai étterem, 2 mérföld per dollár Delta vásárlások, és 1 mérföld per dollár minden más támogatható vásárlások. Bizonyos étterem vásárlások nem jogosultak az 2 pont jutalom szint, pl éttermek belsejében szállodák.

Ennek kártyabirtokos, élvezheti a 20 százalékos megtakarítást repülés vásárlások. Megtakarítások a nyilatkozat formáját hitel.

Ha jóváhagyást egy pillanatra számlaszám (a Amex azon képességét, hogy igazolja személyazonosságát), akkor kap egy minimum $ 1,000 hitelkeret használni a Delta.com.

Árak : Nincs éves díj. A vásárlások és az egyensúly transzfer THM 16,74 százalékról 25,74 százalékra. A készpénz április 26,24 százalék. Balance transzferek díj és $ 5 vagy 3 százalékkal előleget a díj és a $ 5 vagy 3 százalék. A külföldi tranzakciós díj 2,7 százalék.

A legjobb vásárlók: Amazon Prime Jutalmak Visa Signature Card

A felmérés ezeréves kiadási szokások azt mutatják, hogy a generáció egy rajongója költeni ruhát. A kedvenc kiskereskedő, Amazon. Ez teszi az Amazon Prime Rewards Visa Signature Card a legjobb választás.

Amikor engedélyezett, kapsz egy 60 $ Amazon.com ajándék kártyát rögtön. Nincs ráfordítás, és nem kell várni 90 napot keresni a bónusz. Mivel a kártya társítva Amazon.com számla, akkor kezdi el használni a hitelkártya azonnal, ha már egyszer elfogadták.

Lebonyolított vásárlások Amazon.com szerezzen 5 százalék, amíg van egy jogosult Amazon Prime tagság és a nyitott Amazon.com fiókot. Ellenkező esetben, az Amazon.com vásárlások keresni 3 százalék vissza. A kártyabirtokosok is kap 2 százalék vissza éttermek, benzinkutak, és gyógyszertáraknak; és 1 százalék vissza minden vásárlásra.

Válthatja jutalmat az Amazon.com vásárlások. Nincs minimális jutalmat szükséges egyensúly beváltani.

További előnye az Amazon.com Prime Jutalmak Visa Signature Card tartalmazza az utazás és gyorssegély, elveszett poggyász visszatérítés, vásárlási védelem, és a kiterjesztett garancia védelem.

Díjszabás : A THM a vásárlások és az egyensúly transzferek 15,24 százalékról 23,24 százalékra. Pénzelőlegre, a THM 25,99 százalék. A díj a mérleg transzferek $ 5 vagy 5 százalék, és a díj előleget $ 10 vagy 5 százalék. Nincs éves díj, és nem idegen tranzakciós díj.

A legjobb Egyszerűség: Citi Double bankkártya

Millennials akik meg akarják tartani, hogy egyszerű és jutalmazzák a vásárlások, jól fog a Citi Double bankkártya. A kártya fizet 1 százalék jutalom minden vásárlásra, majd további 1 százalék fizeti ki a mérleg. Nincs más hitelkártya ad ösztönzést fizet ki a hitelkártya.

Ha véletlenül elfelejti, hogy a bankkártyás fizetés, a Citi lemond az első késedelmi díjat. Ezt követően, akkor kell fizetnie késedelmi díjat akár $ 38. Akkor is van Citi Private Pass, amely különleges hozzáférést esemény jegyek, mint presale jegyekhez. És a Citi Ár vissza, kapsz egy automatikus ármódosítás, ha az ár esik egy elem együtt vásárolt hitelkártya belül az elmúlt 60 napban.

A Citi Double bankkártya van egy bevezető 0 százalék egyenlegátviteli ajánlat 18 hónapig. A promóciós időszak után, a mérleg át THM 14,49 százalékról 24,49 százalékra. Az egyenleg átutalás egy nagy perk, de mivel az átvitel nem keresni jutalmak, a legjobb, ha ezt a kártyát vásárlásra, hogy fizetni a teljes minden hónapban.

Díjszabás : A rendszeres THM 14,49 százalékról 24,49 százalék, a készpénz THM 26,24 százalék.

Jogi nyilatkozat: A hitelkártya feltételek változhatnak. Látogassa meg a hitelkártya-kibocsátó honlapján a legfrissebb jutalmak és árképzés részleteket.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.