2018 najboljše kreditne kartice za Millennials

Home » Credit and Debt » 2018 najboljše kreditne kartice za Millennials

 2018 najboljše kreditne kartice za Millennials

Manj kot ena tretjina Millennials imeti kreditno kartico, v skladu z 2016 raziskavo iz Bankrate.com . To pomeni, Millennials manjka na nekaterih velikih kreditnih kartic perks, kot tudi priložnost, da začnete graditi svoj kredit. Millennials so edinstven generacije, ne samo bo vsaka kreditna kartica ustreza svojo ljubezen do potovanj in nedeljo malic. Tukaj so najboljše kreditne kartice za Millennials.

Najboljše za restavracije Lovers: Uber Visa Card Izdano Z Barclays

Z Uber Visa kartico, boste zaslužili 100 $ bonusa (kar ustreza 10.000 točk), po porabi $ 500 za nakupe v prvih 90 dneh.

Bonus je unovčljiv za uber kredit, izjavo kredit ali darilne kartice.

Uber Visa kartica ima precej privlačno nagradno program. Imetniki kartice bodo zaslužili 4 odstotke nazaj jedilnico, vključno z uber poje; 3 odstotke nazaj na hotel in letalske vozovnice; 2 odstotka nazaj na spletnih nakupih, vključno Uber in glasbene pretakanje storitev; in 1 odstotek nazaj na vse ostalo.

Ni letna pristojbina, ki je odlična perk za nagrade kreditno kartico, in tam je provizija ni tuj posel za kreditno kartico. To pomeni, nakupi, ki jih naredite v drugih valutah, ne bo treba plačati dodatno pristojbino.

Poleg nagrad in se prijavite bonus, boste dobili $ 50 kreditov za spletne storitve, ko ste porabili 5.000 $ ali več na vaši kreditni kartici v enem letu. Na vrhu, da boste prejeli 600 $ za mobilni poškodbe telefona ali kraje, ko boste plačali svoj račun s kreditno kartico. To pomeni, da lahko jarku načrt zavarovanja vaš mobilni telefon operaterja in prihranite denar.

(Plus zaslužijo nagrade, ki jih plačuje svoj telefonski račun s kreditno kartico.)

Unovčijo svoje točke za Uber krediti, darilnih kartic ali gotovine hrbtu. Uber kreditno start na 500 točk za 5 $. Samo primarni imetnik kartice lahko unovčijo točke za Uber kredite preko aplikacije.

Ni meja za nagrade lahko zaslužili in ne preneha, dokler bo vaš račun v dobrem stanju.

Točke je mogoče prenesti ali prodati.

Oblikovanje cen : Spremenljivka april je ali 15,99 odstotka, 21,74 odstotka ali 24,74 odstotka, kar je odvisno od kreditne sposobnosti. APR gotovinska predplačila je 25,99 odstotka. Nakazilo sredstev se zaračuna pristojbino za 3 odstotke in predujmi se zaračuna provizijo 5 odstotkov.

Prijavite se za karte uber Visa, ki se začne 2. november 2017.

Najboljše za Travel Lovers: Chase Sapphire Reserve

Millennials radi potujejo.

Lov Sapphire Reserve plača 50.000 bonus točk po porabi $ 4.000 za nakupe v prvih treh mesecih po odprtju računa. Bonus je vredno $ 750 na potovanjih, ko unovčite skozi Chase Ultimate nagrade.

Imetniki kartic prejeli 300 $ letno potovanje kredit zamenjati za nakupe potovanja, ki na kartici.

Boste zaslužili 3 točke na dolar na potovanjih, vključno s hoteli, taksiji in vlaki; 3 točke na dolar na večerjo po vsem svetu; in 1 točka na dolar na vse ostalo.

Točke, ki ste jih zaslužili so vredni 50 odstotkov več, ko jih bo odkupil za nakupe potovanja skozi Chase Ultimate nagrade, Chase orodje rezervacije. Ni mrk datumi ali omejitve, če lahko unovčijo svoje nagrade.

Chase Sapphire Reserve ima nekaj drugih perks za imetnike kartic:

  • Do $ 100 pristojbina kredit aplikacij za globalno vstopa ali TSA Precheck
  • Dostop do letaliških salonih
  • Posebne privilegije najem avtomobilov National Car Rental, Avis in Silvercar, ko si rezervirajte s kartico

Na 450 $ na leto je Chase Sapphire Reserve ima enega višjih letnih pristojbin kreditnih kartic. Prav tako boste morali plačati 75 $ na leto za vsakega pooblaščenega uporabnika. Bonus za prijavo in potovanja izjava kredit nadoknaditi letne pristojbine za vsaj v prvih dveh letih. Zaradi finančnih razlogov, morate biti sposobni plačati letno pristojbino v celoti v prvem mesecu, če je odobril. V nasprotnem primeru boste na koncu plačate obresti na pristojbine.

Cen : The nakupi in ravnotežje prenos april giblje od 16,9 do 23,99 odstotka na podlagi kreditne sposobnosti. Denarni predujem april je 25,99 odstotka. Nakazilo sredstev se zaračuna v višini 5 $ ali 5 odstotkov in denarni predujmi se zaračuna 10 $ ali 5 odstotkov.

Kot pri vseh nagrad kreditnimi karticami, bi morali plačati svoje ravnotežje v celoti in se izognili denarni predujmi tako da vam ne plačuje dodatne obresti in pristojbin.

Tam je provizija ni tuje transakcije.

Najbolj Brez letne pristojbine Travel: Blue Delta Skymiles American Express

Modra Delta Skymiles American Express plačuje 10.000 bonus milj, potem ko $ 500 upravičenih nakupih v prvih treh mesecih od odprtja vaše kreditne kartice. Upoštevajte, da morda ne bi bili upravičeni do dodatka za prijavo, če imate drugo kartico Delta Skymiles.

Imetniki kartic zaslužil 2 milj na dolar za nakupe v restavracijah v ZDA, 2 milj na dolar za nakupe Delta in 1 miljo na dolar na vseh drugih upravičenih nakupih. Nekateri nakupi restavracija morda ne izpolnjuje pogojev za 2 točki nagrajevanja liste za, na primer restavracije znotraj hotelov.

Kot imetnik kartice, boste uživali 20 odstotkov prihranka ob nakupih v letu. Prihranki v obliki izjava kredita.

Če vam je odobreno za takojšnje številko računa (glede na zmožnosti Amex, da preveri svojo identiteto), boste prejeli minimalno 1.000 $ kreditno linijo za uporabo na Delta.com.

Cen : Ni letna pristojbina. Nakupov in stanje prenosa april je 16,74 odstotka na 25,74 odstotka. Denarni predujem april 26,24 odstotka. Nakazilo sredstev se zaračuna v višini 5 $ ali 3 odstotke in denarni predujmi se zaračuna v višini 5 $ ali 3 odstotke. Provizija tuje transakcije 2,7 odstotka.

Najboljše za Shoppers: Amazon Prime Nagrade Visa Podpis kartice

Raziskava tisočletno potrošniških navad je pokazala, da je generacija ljubitelj porabe denarja za obleko. Njihov najljubši trgovec Amazon. To omogoča Amazon Prime Nagrade Visa Podpis kartica odlična izbira.

Ko odobrena, boste dobili $ 60 Amazon.com darilno kartico takoj. Ni zahteva porabe in vam ni treba čakati 90 dni, da zaslužiti bonus. Ker je kartica povezana z računom Amazon.com, lahko začnete s kreditno kartico takoj, ko ste odobren.

Nakupe na Amazon.com zaslužil 5 odstotkov, dokler imate upravičeno članstvo Amazon Prime in odprt Amazon.com račun. V nasprotnem primeru, nakupi Amazon.com zaslužili 3-odstotno nazaj. Imetniki kartic prejeli tudi 2 odstotka nazaj v restavracijah, bencinskih črpalkah, in drogerijah; in 1 odstotek nazaj na vse nakupe.

Lahko unovčite nagrade za nakupe Amazon.com. Ni minimalne nagrade bilanca potrebne za odkup.

Druge prednosti Amazon.com Prime Nagrade Visa Podpis Card vključujejo potovanja in nujno pomoč, izgubljeno povračilo za prtljago, varstvo nakup in razširjeno zaščito garanciji.

Oblikovanje cen : APR za nakupe in nakazilo sredstev je 15,24 odstotka na 23.24 odstotkov. Gotovinska predplačila je april je 25,99 odstotka. Pristojbina za nakazilo sredstev je 5 $ ali 5 odstotkov in pristojbina za denarni predujmi je 10 $ ali 5 odstotkov. Ni letna pristojbina in pristojbina tujega posla ni.

Najboljše za Simplicity: Citi Double Cash Card

Millennials, ki želijo, da ga enostavno in nagrajeni za svoje nakupe, bo dobro storiti z Citi Double Cash Card. Kartica plača 1 odstotkov nagrade za vse nakupe in nato še 1 odstotek, kot ste izplačalo ravnotežje. Nobena druga kreditna kartica daje spodbudo za odplačilo vaše kreditne kartice.

Če ste slučajno pozabili, da plačilo s kreditno kartico, bo Citi opusti prvo pozno pristojbine. Po tem, bi morali plačati pozno pristojbino v višini do 38 $. Prav tako boste imeli Citi Private Pass, ki daje poseben dostop do kotizacij, kot so v predprodaji vstopnice za koncerte. In, pri Citi Cena nazaj, boste dobili avtomatično usklajevanje cen, če cena pade na točko ste ga kupili s kreditno kartico, v zadnjih 60 dneh.

Citi Double Cash kartica ima uvodno 0 odstotkov ponudbo prenosa bilance za 18 mesecev. Po promocijskem obdobju, prenos sredstev EOM je 14,49 odstotka na 24.49 odstotkov. Prenos stanje je super perk, ker pa se prenos ne bo zaslužil nagrade, je najbolje, da uporabite to kartico za nakupe, ki jih plačujejo v celoti vsak mesec.

Oblikovanje cen : Redni april je 14,49 odstotka na 24,49 odstotka in denarni predujem april je 26,24 odstotka.

Opozorilo: pogoji kreditne kartice se lahko spremenijo. Obiščite spletno stran kreditne kartice izdajatelja strani za najbolj ažurne nagrade in podrobnosti za oblikovanje cen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.