2018 Paras luottokortteja Millennials

Home » Credit and Debt » 2018 Paras luottokortteja Millennials

 2018 Paras luottokortteja Millennials

Alle kolmasosa millennials ole luottokorttia, mukaan 2016 kyselytutkimuksen Bankrate.com . Se tarkoittaa Millennials vaille hienoja luottokortilla etuisuuksia sekä mahdollisuuden alkaa rakentaa luotto. Millennials ovat ainutlaatuinen sukupolvi, ei vain luottokortin sopii heidän rakkautensa matka ja sunnuntaibrunsseja. Tässä ovat parhaat luottokortit millennials.

Paras Ravintola Lovers: Uber Visa myöntämä Barclays

Kanssa Uber Visa-kortti, ansaitset $ 100 bonuksen (vastaa 10000 pistettä) vietettyään $ 500 ostoista ensimmäisten 90 päivän aikana.

Bonus on lunastaa Uberista luotto, selvitys luotto tai lahjakortteja.

Über Visa-kortti on melko houkutteleva palkintoja ohjelman. Kortinhaltijat ansaita 4 prosenttia takaisin ruokailua, kuten Uber syö; 3 prosenttia takaisin hotellin ja lentoliput; 2 prosenttia takaisin online-ostoksia, kuten Uber ja musiikin suoratoisto palvelut; ja 1 prosentti takaisin kaiken muun.

Ei ole vuosimaksua, joka on erinomainen lisäansiot varten palkitsee luottokortilla, ja ei ole ulkomaisia ​​liiketoimi maksu luottokortilla. Se tarkoittaa ostoksista muissa valuutoissa ei peritä lisämaksua.

Lisäksi palkintoja ja allekirjoittaa bonus, saat $ 50 luottoa verkkopalvelujen ensin $ 5000 tai enemmän omalla luottokortilla vuodessa. Päälle, että, saat $ 600 matkapuhelinta tai varkaudesta kun maksat laskun luottokortilla. Silloin voi käydä oja matkapuhelin operaattorin vakuutus suunnitelma ja säästää rahaa.

(Plus ansaita palkintoja maksamalla puhelinlaskussa luottokortilla.)

Lunastaa pisteitä Uber hyvityksiä, lahjakortteja tai rahat takaisin. Uber luotto alkavat 500 pistettä $ 5. Ainoastaan ​​ensisijainen kortinhaltija voi lunastaa pisteitä Uber luottojen sovelluksen kautta.

Ei ole rajaa palkintoja voit ansaita ja ne eivät vanhene niin kauan kuin pidät tilisi hyvässä asemassa.

Pisteitä voi siirtää tai myydä.

Hinnoittelu : Vaihteleva vuosikorko on joko 15,99 prosenttia, 21,74 prosenttia eli 24,74 prosenttia, riippuen luottokelpoisuuden. Vuosikoron käteistä on 25,99 prosenttia. Saldonsiirrot veloitetaan 3 prosentin maksua ja käteisennakkopalveluja veloitetaan 5 prosentin maksu.

Hakea Uber Visa-kortin alkaen 02 marraskuu 2017.

Paras Travel Lovers: Chase Sapphire Reserve

Millennials rakastavat matkustaa.

Chase Sapphire Reserve maksaa 50000 bonuspisteitä vietettyään $ 4,000 ostoista kolmen ensimmäisen kuukauden tilin avaamista. Bonus on arvoltaan $ 750 matka- kun lunastaa läpi Chase Ultimate Rewards.

Kortinhaltijat saavat $ 300 vuosittaisen matka- -saldoa matkustaa tehdyt ostokset kortilla.

Ansaitset 3 pistettä per dollari matkustamiseen, kuten hotelleissa, taksit ja junat; 3 pistettä per dollari ruokailu maailmanlaajuisesti; ja 1 piste per dollari kaiken muun.

Pistettä olet ansainnut ovat arvoltaan 50 prosenttia enemmän, kun lunastaa niitä matkaostokset kautta Chase Ultimate Bonukset, Chasen varausjärjestelmän. Ei ole olemassa sähkökatkos päivämääriä tai rajoituksia, kun voit lunastaa palkintoja.

Chase Sapphire Varaus on muutamia muita etuisuuksia kortinhaltijalle:

  • Jopa $ 100 hakemusmaksu luottoa Global Entry tai TSA esitarkistuksessa
  • Pääsy lentokenttien odotustiloissa
  • Special vuokra-auto etuoikeuksia National Car vuokraus, Avis, ja Silvercar kun varaat kortilla

At $ 450 euroa vuodessa, Chase Sapphire Reserve on yksi korkeamman luottokortin vuosimaksuja. Sinulla on myös maksaa $ 75 vuodessa kunkin valtuutetun käyttäjän. Kirjautumistoiminto bonus ja matka selvitys luotto kuroa vuosimaksusta ainakin kahden ensimmäisen vuoden aikana. Taloudellisista syistä, sinun täytyy pystyä maksamaan vuosimaksua kokonaisuudessaan ensimmäisen kuukauden jos olet hyväksytty. Muussa tapauksessa sinun päätyä maksamaan korkoa maksun.

Hinnoittelu : Ostot ja tasapainon siirto huhtikuu vaihtelee +16,9-+23,99 prosenttia perustuu luottokelpoisuus. Käteisennakkoa vuosikorko on 25,99 prosenttia. Saldonsiirrot veloitetaan maksu $ 5 tai 5 prosenttia ja käteisennakkopalveluja veloitetaan $ 10 tai 5 prosenttia.

Kuten kaikki palkitsee luottokortit, sinun pitäisi maksaa saldosi kokonaisuudessaan ja välttää käteistä niin et ei maksa lisäkorko ja maksuja.

Ei ole ulkomaisia ​​palvelumaksu.

Paras Ei Vuosimaksu Travel: Blue Delta Skymiles American Express

Blue Delta Skymiles American Express maksaa 10000 bonus mailia tehtyään $ 500 soveltuvista ostoksistasi ensimmäisten kolmen kuukauden avaamisesta luottokortin. Huomaa, että et voi olla oikeutettu bonus jos omistat toisen Delta Skymiles luottokorttia.

Kortinhaltijat ansaita 2 mailia per dollari ostoista Yhdysvaltain ravintoloissa, 2 mailia per dollari Delta ostoksia, ja 1 maili dollari kaikista muista soveltuvista ostoksistasi. Tiettyjen ravintolaostoista ehkä ole oikeutettuja 2 pisteen palkita tason, esimerkiksi ravintolan sisällä hotelleista.

Kortinhaltijana nautit 20 prosentin säästöjä lennon ostoksia. Säästöt muodossa ilmoitus luottoa.

Jos hyväksytty hetkessä tilinumero (perustuen Amex kykyyn varmistamiseksi), saat vähintään $ 1000 luottoraja kuin käyttö Delta.com.

Hinnoittelu : Ei ole vuosimaksua. Ostot ja tasapainon siirto vuosikoron 16,74 prosentista 25,74 prosenttiin. Käteisennakkoa huhtikuu 26,24 prosenttia. Saldonsiirrot veloitetaan maksu $ 5 tai 3 prosenttia ja käteisennakkopalveluja veloitetaan maksu $ 5 tai 3 prosentilla. Ulkomainen palvelumaksu 2,7 prosenttia.

Paras Ostajat: Amazon Prime Rewards Visa Signature Card

Tutkimus tuhatvuotisen kulutustottumukset osoittaa, että sukupolvi on fani rahaa vaatteisiin. Suosikki jälleenmyyjä, Amazon. Tämä tekee Amazon Prime Rewards Visa Signature Card loistava valinta.

Kun olet hyväksytty, saat $ 60 Amazon.com lahjakortti heti. Ei ole menoja vaatimus ja sinun ei tarvitse odottaa 90 päivää aikaa ansaita bonus. Koska kortti on liitetty Amazon.com tilin, voit alkaa käyttää luottokorttia heti, kun olet hyväksytty.

-ostoksista Amazon.com ansaita 5 prosenttia, kunhan olet oikeutettu Amazon Prime jäsenyyden ja avoin Amazon.com tilin. Muuten, Amazon.com ostot ansaita 3 prosenttia takaisin. Kortinhaltijat saavat myös 2 prosentin takaisin ravintoloita, huoltoasemia ja apteekit; ja 1 prosentti takaisin kaikista ostoista.

Voit lunastaa palkintoja on Amazon.com ostoista. Ei ole pienin palkintoja edellyttämän tasapainon lunastaa.

Muut edut Amazon.com Prime Rewards Visa Signature Card myös matka ja hätäapua kadonneet matkatavarat korvaus, hankinta suojelu, ja laajennettu takuu suojelu.

Hinnoittelu : Todellinen vuosikorko ostoista ja tasapaino siirrot on 15,24 prosentista 23,24 prosenttiin. Käteisennakko-, todellinen vuosikorko on 25,99 prosenttia. Maksu saldonsiirtojen on $ 5 tai 5 prosenttia ja maksu käteistä on $ 10 tai 5 prosenttia. Ei ole vuosimaksua eikä ulkomaisten palvelumaksu.

Paras Yksinkertaisuus: Citi Double käteiskortin

Millennials jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisina ja palkitaan ostoksensa tekee hyvin Citi Double Cash Card. Kortti maksaa 1 prosentti palkkioita kaikista ostoista ja sitten vielä 1 prosentti, kun maksaa pois saldosta. Mikään muu luottokorttia antaa kannustin maksaa pois luottokortti.

Jos vahingossa unohda tehdä luottokortilla maksaminen, Citi luopuu ensimmäisenä myöhästymismaksu. Sen jälkeen, sinulta voidaan veloittaa myöhästymismaksu jopa $ 38. Sinulla on myös Citi Private Pass, joka antaa oikeus päästä pääsyliput, kuten ennakkomyynnissä konserttilippuja. Ja, Citi Hinta Rewind, saat automaattisen hinnanmuutoksesta jos hinta putoaa kohteen ostit luottokortilla viimeisten 60 päivän aikana.

Citi Double Cash Card on johdanto 0 prosenttia tasapainon siirto tarjous 18 kuukautta. Jälkeen kampanja-ajan, tasapaino siirto vuosikorko on 14,49 prosentista 24,49 prosenttiin. Saldonsiirto suuri lisäansiot, mutta koska siirto ei ansaita palkintoja, se on parasta käyttää tätä korttia ostoksia että maksat koko kuukausittain.

Hinnoittelu : Säännöllinen vuosikorko on 14,49 prosentista 24,49 prosenttiin ja käteisennakkoa vuosikorko on 26,24 prosenttia.

Disclaimer: Luottokortin ehdot voivat muuttua. Käy luottokortin liikkeeseenlaskijan verkkosivuilla ajanmukaisin palkintoja ja hintatiedot.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.