3 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για Αναχρηματοδότηση Δανείων

Home » Real Estate » 3 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για Αναχρηματοδότηση Δανείων

Αναχρηματοδότηση υποθηκών δεν είναι σωστό για κάθε εγχώριο ιδιοκτήτη

 Αναχρηματοδότηση υποθηκών δεν είναι σωστό για κάθε εγχώριο ιδιοκτήτη

Αναχρηματοδότησης ενυπόθηκων δανείων είναι όλη η οργή, όταν πέφτουν τα επιτόκια. Οι τιμές δεν έχουν να πέσει πολύ μακριά, είτε, πριν τα αποτελέσματα των ιδιοκτητών σπιτιού αποφασίσει ότι η αναχρηματοδότηση ενυπόθηκων δανείων τους νόημα. Αλλά δεν είναι πάντα κάνει οικονομικό νόημα για την αναχρηματοδότηση. Μερικές φορές, αναχρηματοδότηση ενυπόθηκων δανείων είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

Τι είναι Αναχρηματοδότηση υποθηκών;

Αναχρηματοδότηση υποθήκη σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες εξόφληση υφιστάμενων στεγαστικών δανείων τους και την αντικατάσταση αυτή υποθήκη με ένα νέο δάνειο.

Σε γενικές γραμμές, οι δαπάνες που συνδέονται με αναχρηματοδότησης ενυπόθηκων δανείων έλασης στο δάνειο, που σημαίνει ότι προστίθενται στην υπάρχουσα ισορροπία, την αύξηση του ποσού του δανείου.

Όταν αυξάνεται το ποσό του δανείου, των ιδίων κεφαλαίων μειώνεται.

Είναι δυνατόν να αυξηθεί η κύρια ισορροπία μιας υποθήκης και να μειώσει το υπάρχον πληρωμή υποθηκών. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δανειολήπτες κλίνουν προς αναχρηματοδότησης ενυπόθηκων δανείων. Για να μειώσετε την υπάρχουσα πληρωμή υποθηκών, η διάρκεια του δανείου παρατείνεται. Αλλά μια χαμηλότερη πληρωμή δεν μπορεί να αποδώσει σε βάθος χρόνου. Είναι συχνά μια βραχυπρόθεσμη ανάλυση.

Γιατί Δανείου Αναχρηματοδότηση Επεκτείνει τη διάρκεια του Δανείου σας

Όταν η διάρκεια του δανείου παρατείνεται, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να πληρώσει αυτό το υποθήκης στο ακέραιο. Αν έχετε πάρει ένα δάνειο, όταν αγόρασε το σπίτι σας, ήταν πιθανώς ένα δάνειο 30 ετών. Ας υποθέσουμε ότι έχετε αποφασίσει να αναχρηματοδοτήσει την υποθήκη σας στο τέλος των 5 ετών. Αντί να ανυπομονούμε για την εξόφληση του δανείου σας σε 25 χρόνια σε αυτό το σημείο, θα πρέπει τώρα να πληρώνουν για αυτή την υποθήκη για μια συνολική περίοδο 35 ετών.

Αν αρχικού δανείου σας αποσβενόταν για 30 χρόνια σε $ 100,000 στεγαστικών δανείων με επιτόκιο 6%, η μηνιαία πληρωμή σας είναι $ 599,55. Αν αναχρηματοδοτήσει ότι η υποθήκη σε $ 103.000, στο 5,5%, νέα πληρωμή σας είναι $ 584,82. Το δάνειό σας θα επανέλθει σε ποινή 30 ετών. Οι περισσότεροι οφειλέτες επιλέξετε μια περίοδος απόσβεσης 30 ετών.

Θα κάνετε ένα επιπλέον 60 μήνες τις πληρωμές και να πληρώσει $ 35.065 περισσότερο κατά τη διάρκεια ζωής του δανείου, θα πρέπει να ζείτε στην ιδιοκτησία αρκετό καιρό για να εξοφλήσει το δάνειό σας.

Αν αποφασίσετε να πουλήσετε μετά αναχρηματοδότησης ενυπόθηκων δανείων, θα χάσετε $ 3.000 ιδίων κεφαλαίων, καθώς και ό, τι κύρια ισορροπία που είχε καταβάλει προς τα κάτω το αρχικό δάνειο $ 100.000.

Δαπάνες που συνδέονται με Αναχρηματοδότηση υποθηκών

Θα πληρώσετε ούτε για το κόστος της αναχρηματοδότησης ενυπόθηκων δανείων μέσω υψηλότερο επιτόκιο ή τα τέλη αυτά θα πρέπει να προστεθεί στο ανεξόφλητο υπόλοιπο στεγαστικών δανείων σας, γιατί μερικές ιδιοκτήτες σπιτιού πληρώνουν το κόστος σε μετρητά. Δεν υπάρχει δωρεάν βόλτα. Μετά τα τυπικά τέλη που καταβάλλονται για την απόκτηση ενός αναχρηματοδότηση:

 • Εκτίμηση
 • Πολιτική Τίτλος
 • Χρηματική εγγύηση
 • Σημεία Δανείου
 • Προέλευση
 • Επεξεργασία
 • Αναδοχή
 • Σύρμα
 • δικαιούχος ζήτηση
 • Εφαρμογή
 • Διαχείριση
 • επαναμεταφορά
 • Credit Έκθεση
 • Συμβολαιογράφος
 • doc E-mail
 • Φορολογική υπηρεσία
 • Εγγραφή

Είναι μετά βίας αξίζει τον κόπο να αναχρηματοδοτήσει την υποθήκη σας για να εξοικονομήσει $ 15 το μήνα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Οι περισσότεροι ειδικοί υποθήκη λένε ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να καλύπτει το κόστος για σας από την αναχρηματοδότηση στεγαστικών δανείων για μια περίοδο 3 ετών. Εάν έχετε αποθηκεύσει μόνο $ 15 το μήνα και θα σας κοστίσει $ 3.000 το αμοιβές, θα χρειαστούν 200 μήνες για να σπάσει ακόμη.

Ωστόσο, αν το συνολικό κόστος σας για να αναχρηματοδοτήσει το κόστος υποθήκη σας $ 3.000 για παράδειγμα, και έχετε αποθηκεύσει $ 50 το μήνα στην πληρωμή υποθηκών σας μειώνοντας την κατά το ποσό αυτό, θα σπάσει ακόμα και στο τέλος των 5 ετών. Μερικές φορές, οι άνθρωποι μετατρέπονται σε σειριακή refinancers, και κάθε στιγμή τα επιτόκια πέφτουν μισό ένα σημείο ή ένα σημείο, που σπεύδουν να αναχρηματοδοτήσουν, νομίζοντας ότι κάνουν το έξυπνο πράγμα όταν συχνά συμβαίνει το αντίθετο.

Περαιτέρω, η προσωπική σας κατάσταση θα μπορούσε να είναι μοναδικό, και αναχρηματοδότηση μπορεί να έχει νόημα για σας, όταν δεν θα σε άλλους εκ πρώτης όψεως. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ανήκουν σε ένα δεύτερο σπίτι με μια υποθήκη ισορροπία των $ 200.000. Αυτή η υποθήκη θα μπορούσε να καταβληθεί σε ελαφρώς υψηλότερο ρυθμό από ό, τι τα σημερινά ποσοστά. Αν υποθήκη την κύρια αρχική σας ήταν, ας πούμε, αποσβένεται πάνω από 15 χρόνια, θα μπορούσατε πιθανώς να αναχρηματοδοτήσει το πρωτεύον το σπίτι σας πάνω από 30 χρόνια, να κρατήσει την πληρωμή το ίδιο, και να πληρώσει μακριά την υποθήκη για το δεύτερο σπίτι σας.

Εάν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε έναν επαγγελματικών ακινήτων οι οποίοι δεν έχουν ένα σκυλί στην κούρσα, όπως έναν εκτιμητή, ή έναν αξιωματικό μεσεγγύησης, ή ακόμα και ένα κτηματομεσίτη για να υπολογίσει τα μαθηματικά για σας. Γιατί αν ρωτήσεις έναν δανειστή υποθηκών αν θα πρέπει να αναχρηματοδοτήσει, τις περισσότερες φορές η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ναι.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.