3 неща, които трябва да знаете за Mortgage Рефинансиране

Home » Real Estate » 3 неща, които трябва да знаете за Mortgage Рефинансиране

Mortgage Рефинансиране не е правилно за всеки дом Собственик

 Mortgage Рефинансиране не е правилно за всеки дом Собственик

Ипотечен рефинансиране е цялата ярост, когато лихвените проценти паднат. Цените не трябва да падне много далеч, било, преди десетки собственици решат, че рефинансиране на техните ипотеки има смисъл. Но това не винаги се финансов смисъл да се рефинансират. Понякога, ипотечни рефинансиране е най-лошото нещо, което можеш да направиш.

Какво е Mortgage Рефинансиране?

Рефинансиране на ипотечен означава собствениците дават резултат на съществуващите си продукти ипотека и заменяне на тази ипотека с нов заем.

Като цяло, разходите, свързани с ипотечното рефинансиране се наместиха на кредита, което означава, те се добавят към съществуващия баланс, увеличаване на размера на кредита.

Когато размера на кредита се увеличава, собствения капитал на собственика се намалява.

Възможно е да се увеличи от главницата на ипотека и понижаване на съществуващата плащане ипотека. Ето защо много от кредитополучателите гравитират към ипотечното рефинансиране. За да се намали съществуващото плащане ипотека, срокът на кредита е удължен. Но по-ниско заплащане, може да не се отплати в дългосрочен план. Често това е краткосрочно решение.

Защо Mortgage Рефинансиране Удължава срока на ипотеката си

Когато срокът на кредита е удължен, това ще отнеме повече време, за да плати, че ипотека в пълен размер. Ако сте взели на заем при закупуването на вашия дом, това е най-вероятно 30-годишен заем. Да речем, че решите да рефинансират ипотечните си в края на 5 години. Вместо да се радваме на изплащане вашия кредит за 25 години в този момент, вече ще се плаща за това ипотека за общ срок от 35 години.

Ако оригиналният заем се амортизира за 30 години на 100 000 $ ипотека при лихва от 6% по-, месечна вноска е $ 599.55. Ако рефинансират че ипотека на $ 103 000, при 5,5%, новият Ви плащане е $ 584.82. Вашият заем ще се нулира до термин 30-годишен. Повечето кредитополучатели избират 30-годишен период на амортизация.

Вие ще направите допълнителни 60 месеца на плащане и да плати $ 35 065 повече през целия живот на кредита, трябва да живеете в имота достатъчно дълго, за да изплати кредита си.

Ако решите да продавате след ипотека рефинансиране, ще загубите $ 3000 на собствения капитал, както и каквото и основен баланс ли е платил за установяване на оригиналния $ 100 000 кредита.

Разходите, свързани с Mortgage Рефинансиране

Или ще плати за разходите за ипотека рефинансиране чрез по-висока лихва или ще бъдат добавени тези такси да си неплатена ипотека баланс, тъй като няколко собственици плащат тези разходи в пари в брой. Няма достатъчно свободно каране. След са типични такси, платени за получаване на рефинансиране:

 • оценка
 • Заглавие политика
 • Набирателна
 • Кредитни точки
 • начало
 • обработване
 • Поемане
 • Тел
 • бенефициент Demand
 • Приложение
 • администрация
 • Reconveyance
 • Кредитен доклад
 • нотариус
 • Е-мейл док
 • Данъчна служба
 • запис

Това е едва ли си струва да рефинансират ипотечните си да спаси $ 15 на месец, при тези обстоятелства. Повечето експерти ипотечни казват, че трябва да бъде в състояние да възстановят разходите си от ипотечни рефинансиране за период от 3 години. Ако сте запазили само $ 15 на месец и това да ви струва $ 3000 в такси, това ще отнеме 200 месеца, за да достигне равновесие.

Въпреки това, ако общите разходи за рефинансиране на ипотеката ви струва $ 3000, например, и да ви спаси $ 50 на месец във вашия ипотечен плащане чрез намаляване от тази сума, ще се прекъсне дори в края на 5 години. Понякога хората се превръщат в серийни refinancers, и всеки път, когато лихвените проценти падат половин точка или точка, те бързат да рефинансират, мислейки, че правят умно нещо, когато често е обратното.

Освен това, вашата лична ситуация може да бъде уникален и рефинансиране може да има смисъл за вас, когато то не би на другите На пръв поглед. Да предположим, че сте собственик на втори дом с ипотека баланс от $ 200,000. Това ипотека може да се заплащат най-малко по-висок процент, отколкото днешните цени. Ако ипотека основния си дом беше, да речем, амортизира за 15 години, вероятно бихте могли да рефинансират първични дома си в продължение на 30 години, имайте плащането едни и същи, и да плащат ипотеката на втори дом.

Ако се съмнявате, попитайте истински професионалист имоти, който няма куче в надпреварата, като оценител, или офицер ескроу, или дори агент по недвижими имоти, за да се изчисли по математика за вас. Защото, ако ти задам един ипотечен кредитор, ако трябва да се рефинансират, най-често отговорът на този въпрос е да.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.