3 Tiedettävää kiinnitys jälleenrahoituksen

Home » Real Estate » 3 Tiedettävää kiinnitys jälleenrahoituksen

Kiinnitys jälleenrahoituksen ei ole oikein jokaiseen kotiin omistaja

 Kiinnitys jälleenrahoituksen ei ole oikein jokaiseen kotiin omistaja

Kiinnitys jälleenrahoituksen on muotia kun korot laskevat. Hinnat ei tarvitse pudota kovin pitkälle, joko ennen tulokset kodin omistajat päättävät, että jälleenrahoituksen niiden kiinnitykset järkevää. Mutta se ei aina tee taloudellista järkeä jälleenrahoittaa. Joskus kiinnitys jälleenrahoituksen on pahinta mitä voi tehdä.

Mikä on Mortgage Jälleenrahoitus?

Jälleenrahoituksen kiinnitys tarkoittaa omistajat maksaa pois nykyisiä kiinnitys ja korvattiin kiinnitystä uutta lainaa.

Yleensä kustannukset kiinnitys jälleenrahoituksen ovat vyöryivät laina, eli ne lisätään nykyistä tasapainoa, lisäämällä lainan määrää.

Kun lainan määrä on lisääntynyt, omistajan pääoma pienenee.

On mahdollista lisätä pääasiallinen tasapaino kiinnitys ja alentaa nykyisten asuntolainan maksamisesta. Siksi monet lainanottajat kallistua kohti kiinnitys jälleenrahoituksen. Alentaa nykyisten asuntolainan maksu, laina on laajennettu. Mutta alempi maksu ei ehkä maksaa pois pitkällä aikavälillä. Se on usein lyhytaikainen resoluutio.

Miksi kiinnitys jälleenrahoituksen Laajentaa aikavälillä oman Mortgage

Kun laina on pidennetty, se kestää kauemmin maksaa että asuntolaina kokonaisuudessaan. Jos otit lainaa, kun olet ostanut kotiin, se oli luultavasti 30 vuoden laina. Sano päätät jälleenrahoittaa kiinnitys lopussa 5 vuotta. Sen sijaan, että odottaa maksaa pois lainan 25 vuoden tässä vaiheessa, voit nyt maksaa siitä, että kiinnitys yhteensä 35 vuodeksi.

Jos alkuperäinen lainaa lyhennettiin 30 vuotta $ 100000 kiinnitys 6% korolla, kuukausierä on $ +599,55. Jos jälleenrahoittaa että kiinnitys on $ 103000, 5,5%, uusi maksu on $ 584,82. Lainaa palautuu 30 vuoden ajan. Useimmat lainanottajat valita 30 vuoden poistoaikaa.

Teet ylimääräisen 60 kuukautta maksujen ja maksaa $ 35065 enemmän koko elämän laina, pitäisi asut omaisuutta tarpeeksi kauan maksaa pois lainan.

Jos päätät myydä jälkeen kiinnitys jälleenrahoituksen, menetät $ 3000 pääoman sekä mitä pääomalle olit maksanut alas alkuperäisestä $ 100,000 lainan.

Liittyvät kustannukset kiinnitys jälleenrahoituksen

Sinun on joko maksaa kustannukset kiinnitys jälleenrahoituksen kautta korkeampaa korkoa tai näistä maksuista lisätään maksamattomia asuntolaina saldo koska harvat asunnon maksamaan nämä kustannukset käteisellä. Ei ole vapaamatkustajana. Seuraavassa tyypillisiä palkkio saada jälleenrahoittaa:

 • arviointi
 • Otsikko Politiikan
 • escrow
 • laina Pisteet
 • originointi
 • käsittely
 • merkintäsitoumukset
 • johdin
 • edunsaaja kysyntä
 • hakemus
 • antaminen
 • Reconveyance
 • Luottoraportti
 • Notaari
 • Sähköposti doc
 • Tax service
 • Äänite

Se tuskin sen arvoista jälleenrahoittaa kiinnitys säästää $ 15 a kuukaudessa näissä olosuhteissa. Useimmat kiinnitys asiantuntijat sanovat sinun pitäisi pystyä takaisin teidän kustannuksia kiinnitys jälleenrahoituksen yli 3 vuoden aikana. Jos olet tallentanut vain $ 15 a kuukaudessa ja se maksaa $ 3000 maksuja, kestäisi 200 kuukausi nollatulokseen.

Kuitenkin, jos kokonaiskustannukset jälleenrahoittaa kiinnitys maksaa $ 3.000 mm ja tallennettu 50 $ kuukaudessa oman asuntolainan maksu laskemalla se tällä määrällä, voisitte nollatulokseen lopussa 5 vuotta. Joskus ihmiset muuttuvat sarja- refinancers, ja joka kerta korot pudota puoli pistettä tai piste, he ryntäävät jälleenrahoittaa, ajattelu he tekevät fiksu asia, kun usein asia on päinvastoin.

Lisäksi henkilökohtaiset tilanne voisi olla ainutlaatuinen, ja jälleenrahoituksen voisi olla järkevää, kun se ei olisi muille ensi näkemältä. Oletetaan, että omistat toisen kotiin kiinnitys tasapaino $ 200000. Että kiinnitys saattaa maksaa hieman korkeampi kuin nykypäivän hinnat. Jos ensisijainen kodin asuntolaina oli vaikkapa poistetaan 15 vuotta, voisit ehkä jälleenrahoittaa ensisijainen kotiin yli 30 vuotta, pitää maksun saman, ja maksaa pois kiinnitys toinen koti.

Jos olet epävarma, kysy kiinteistöjen ammattilainen, joka ei ole koiraa mukana kilpailussa, kuten arvioija tai escrow upseeri, tai jopa kiinteistönvälittäjä laskea matematiikkaa sinulle. Koska jos kysyt kiinnelainanantajan jos olisi jälleenrahoittaa, useimmiten vastaus tähän kysymykseen on kyllä.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.