3 ting å vite om boliglån refinansiering

Home » Real Estate » 3 ting å vite om boliglån refinansiering

Boliglån Refinansiering er ikke riktig for alle hjem eier

 Boliglån Refinansiering er ikke riktig for alle hjem eier

Boliglån refinansiering er alle raseri når rentene faller. Priser trenger ikke å slippe veldig langt, heller, før scorene til huseiere bestemme at refinansiere sine boliglån fornuftig. Men det gjør ikke alltid økonomisk fornuftig å refinansiere. Noen ganger er boliglån refinansiering det verste du kan gjøre.

Hva er boliglån refinansiering?

Refinansiering et boliglån betyr at eierne betaler av sine eksisterende boliglån og erstatte det boliglån med et nytt lån.

Vanligvis er kostnadene forbundet med boliglån refinansiering rullet inn lånet, betyr at de er lagt til eksisterende balanse, øke lånebeløpet.

Når et lån beløp økes, en eiers egenkapital redusert.

Det er mulig å øke rektor balanse av et boliglån og lavere eksisterende boliglån betaling. Det er derfor mange låntakere gravitate mot boliglån refinansiering. For å senke eksisterende boliglån betalingen, er lånets løpetid forlenges. Men en lavere utbetaling kanskje ikke lønne seg i det lange løp. Det er ofte en kortsiktig løsning.

Hvorfor boliglån refinansiering Utvider varigheten av boliglån

Når låneperioden forlenges, vil det ta lengre tid å betale at boliglån i sin helhet. Hvis du tok opp et lån når du kjøpte huset, var det sannsynligvis en 30-års lån. Si at du bestemmer deg for å refinansiere ditt boliglån på slutten av 5 år. Istedenfor å se frem til å betale ned lånet i 25 år på dette punktet, vil du nå være å betale på at boliglån for en total periode på 35 år.

Hvis den opprinnelige lånet ble avskrevet i 30 år på en $ 100,000 boliglån på 6% rente, er den månedlige betalingen $ 599,55. Hvis du refinansiere at boliglån på $ 103 000, på 5,5%, er den nye betalingen $ 584,82. Lånet tilbakestilles til en 30-års periode. De fleste låntakere velge en 30-års avskrivningsperiode.

Du vil få en ekstra 60 måneder av utbetalinger og betale $ 35 065 mer over livet av lån, bør du bo på eiendommen lenge nok til å betale ned lånet.

Hvis du velger å selge etter boliglån refinansiering, vil du miste $ 3000 av egenkapital, pluss hva rektor balanse du hadde betalt ned på den opprinnelige $ 100000 lån.

Kostnader forbundet med boliglån refinansiering

Du vil enten betale for kostnadene ved boliglån refinansiering gjennom en høyere rente eller de avgifter vil bli lagt til din ubetalte boliglån balanse fordi noen huseiere betale disse kostnadene i kontanter. Det er ingen gratis tur. Følgende er typiske avgifter betales for å oppnå en refinansiere:

 • Vurdering
 • Tittel Regler
 • Escrow
 • lån poeng
 • origi~~POS=TRUNC
 • Behandling
 • Underwriting writing~~POS=HEADCOMP
 • Metalltråd
 • begunstiget Demand
 • applikasjon
 • Administrasjon
 • reconveyance
 • Credit Report
 • Notarius publicus
 • E-post doc
 • skatt tjeneste
 • Innspilling

Det er neppe verdt det å refinansiere ditt boliglån for å spare $ 15 i måneden under disse omstendighetene. De fleste boliglån eksperter sier at du bør være i stand til å hente inn kostnadene fra boliglån refinansiering over en 3-års periode. Hvis du har lagret bare $ 15 i måneden, og det koster deg $ 3000 i avgifter, ville det ta 200 år å bryte selv.

Men hvis de totale kostnadene for å refinansiere ditt boliglån koste deg $ 3000, for eksempel, og du lagret $ 50 i måneden i boliglån betaling ved å senke den ved dette beløpet, vil du bryte selv på slutten av 5 år. Noen ganger, folk slå inn serie refinancers, og hver gang renten slippe en halvt poeng eller et punkt, de stresser for å refinansiere, tenker de gjør smarte ting når ofte er det motsatt.

Videre kan din personlige situasjon være unikt, og refinansiering kan være fornuftig for deg når det ville ikke til andre ved første rødme. For eksempel si at du eide et andre hjem med et boliglån balanse på $ 200.000. Det boliglån kan betales på en litt høyere rente enn dagens priser. Hvis den primære hjem boliglån var, sier avskrives over 15 år, kan du sannsynligvis refinansiere ditt primære hjem over 30 år, må betalingen den samme, og nedbetale boliglån på ditt andre hjem.

Hvis du er i tvil, spør en eiendomsmegler profesjonell som ikke har en hund i løpet, som en takstmann eller en escrow offiser, eller til og med en eiendomsmegler for å beregne regnestykket for deg. Fordi hvis du spør et boliglån hvis du bør refinansiere, er som oftest svaret på det spørsmålet ja.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.