3 tudnivaló jelzálog refinanszírozás

Home » Real Estate » 3 tudnivaló jelzálog refinanszírozás

Jelzálog refinanszírozás nem helyes minden otthon Képviselő

 Jelzálog refinanszírozás nem helyes minden otthon Képviselő

Jelzálog refinanszírozás a divat, amikor a kamatlábak csökkennek. Az árak nem csökken nagyon messze sem, mielőtt tucat hazai tulajdonosok úgy döntenek, hogy a refinanszírozási a jelzálog van értelme. De ez nem mindig van értelme pénzügyi refinanszírozására. Néha jelzálog refinanszírozás a legrosszabb dolog, amit tehetünk.

Mi jelzálog refinanszírozás?

A refinanszírozási jelzálog jelenti a tulajdonosok megtérülnek a meglévő jelzálog és cseréje, hogy a jelzáloghitel egy új hitel.

Általában a kapcsolódó költségek jelzálog refinanszírozás is begurult a hitel, ami azt jelenti, hozzáadjuk a meglévő egyensúlyt, növelve a hitel összegét.

Ha egy hitel összege nőtt, a saját tőke csökkent.

Lehetőség van, hogy növelje az elsődleges egyenleg a jelzálog, és csökkentheti a meglévő jelzálog fizetés. Ezért sok hitelfelvevők vonzódik felé jelzálog refinanszírozás. Hogy csökkentse a meglévő jelzálog fizetés, a hitel futamideje hosszabb. De egy alacsonyabb fizetési esetleg nem kifizetődő hosszú távon. Ez gyakran a rövid távú megoldásában.

Miért jelzálog refinanszírozás Kiterjeszti a kifejezés a jelzálog

Ha a hitel futamideje meghosszabbodik, hosszabb időt vesz igénybe, hogy fordítson, hogy a jelzáloghitel teljes egészében. Ha kölcsönt vett fel, amikor megvette a haza, ez valószínűleg egy 30 éves hitel. Mondjuk úgy dönt, hogy refinanszírozza a jelzálog végén 5 év. Ahelyett, hogy várja, hogy fizet ki a hitel 25 év ezen a ponton, akkor most fizet, hogy a jelzáloghitel egy teljes időtartama 35 év.

Ha az eredeti kölcsön leírásra 30 éve a $ 100,000 jelzálog 6% kamat, a havi fizetés $ 599,55. Ha refinanszírozása, hogy a jelzáloghitel-on $ 103,000, 5,5%, az új fizetési $ 584,82. A hitel vissza a 30 éves lejáratú. A legtöbb hitelfelvevők ki egy 30 éves amortizációs időszak.

Lesz egy extra 60 hónapos fizetési és fizet $ 35.065 több élettartama alatt a hitel, meg úgy élni az ingatlan hosszú ahhoz, hogy kifizessék a kölcsönt.

Ha úgy dönt, hogy eladja után jelzálog refinanszírozás, akkor elveszíti $ 3,000 méltányosság, valamint bármilyen tőkeegyenleg akkor fizetett volna le az eredeti $ 100,000 kölcsönt.

Kapcsolódó költségek jelzálog refinanszírozás

Akkor sem fizet a költségek jelzálog refinanszírozás révén a magasabb kamat vagy a díjak hozzáadódik a kifizetetlen jelzálog egyensúly, mert néhány lakástulajdonosok fizetni ezeket a költségeket készpénzben. Nincs szabad utazást. Következők tipikus fizetett díjakat szerezni refinance:

 • Értékelés
 • Cím Policy
 • feltételekhez kötött kötelezvény
 • hitel Pont
 • Origination
 • Feldolgozás
 • underwriting
 • Huzal
 • kedvezményezett Demand
 • Alkalmazás
 • Adminisztráció
 • visszaszármaztatásáról
 • Hitel-jelentés
 • Jegyző
 • E-mail doc
 • Adó szolgáltatás
 • Felvétel

Ez aligha éri meg refinanszírozni a jelzálog menteni 15 $ havonta ilyen körülmények között. A legtöbb jelzáloghitel szakértők szerint meg kell tenni, hogy megtérüljenek a költségeit jelzálog refinanszírozás egy 3 éves időszak alatt. Ha mentett csak 15 $ havonta, és ez Önnek 3000 $ díjat, akkor csak 200 hónap nullszaldós.

Azonban, ha a teljes költség refinanszírozására jelzálog ára $ 3000, például, és mentett 50 $ havonta a jelzálog fizetés csökkenti azt az összeget, amit nullszaldós végén 5 év. Néha az emberek alakulnak soros refinancers, és minden alkalommal a kamatlábak csepp egy fél pontot, vagy egy pont, rohannak refinanszírozása, gondolkodás csinálnak az okos dolog, ha gyakran ennek az ellenkezője.

Továbbá, a személyes helyzet egyedi, és a refinanszírozási talán van értelme, ha nem lenne az, hogy mások első látásra. Tegyük fel például, akkor volt egy második otthon a jelzálog egyensúly $ 200,000. Hogy a jelzáloghitel lehet kifizetni aránya kissé magasabb, mint a mai árak. Ha az elsődleges otthoni jelzálog volt, mondjuk, amortizálódott 15 év alatt, akkor valószínűleg refinanszírozni az elsődleges otthon több mint 30 éve, folyamatosan a fizetési ugyanaz, és fizeti ki a jelzálogot a második otthona.

Ha kétségei vannak, kérjen egy ingatlan szakember, aki nem rendelkezik egy kutya a versenyen, mint egy értékbecslő, vagy letéti tiszt, vagy akár egy ingatlanügynök, hogy kiszámolja a matek az Ön számára. Mert ha kérsz egy jelzálog-hitelező, ha kell refinanszírozása, leggyakrabban a válasz erre a kérdésre: igen.