3 tudnivaló jelzálog refinanszírozás

Home » Real Estate » 3 tudnivaló jelzálog refinanszírozás

Jelzálog refinanszírozás nem helyes minden otthon Képviselő

 Jelzálog refinanszírozás nem helyes minden otthon Képviselő

Jelzálog refinanszírozás a divat, amikor a kamatlábak csökkennek. Az árak nem csökken nagyon messze sem, mielőtt tucat hazai tulajdonosok úgy döntenek, hogy a refinanszírozási a jelzálog van értelme. De ez nem mindig van értelme pénzügyi refinanszírozására. Néha jelzálog refinanszírozás a legrosszabb dolog, amit tehetünk.

Mi jelzálog refinanszírozás?

A refinanszírozási jelzálog jelenti a tulajdonosok megtérülnek a meglévő jelzálog és cseréje, hogy a jelzáloghitel egy új hitel.

Általában a kapcsolódó költségek jelzálog refinanszírozás is begurult a hitel, ami azt jelenti, hozzáadjuk a meglévő egyensúlyt, növelve a hitel összegét.

Ha egy hitel összege nőtt, a saját tőke csökkent.

Lehetőség van, hogy növelje az elsődleges egyenleg a jelzálog, és csökkentheti a meglévő jelzálog fizetés. Ezért sok hitelfelvevők vonzódik felé jelzálog refinanszírozás. Hogy csökkentse a meglévő jelzálog fizetés, a hitel futamideje hosszabb. De egy alacsonyabb fizetési esetleg nem kifizetődő hosszú távon. Ez gyakran a rövid távú megoldásában.

Miért jelzálog refinanszírozás Kiterjeszti a kifejezés a jelzálog

Ha a hitel futamideje meghosszabbodik, hosszabb időt vesz igénybe, hogy fordítson, hogy a jelzáloghitel teljes egészében. Ha kölcsönt vett fel, amikor megvette a haza, ez valószínűleg egy 30 éves hitel. Mondjuk úgy dönt, hogy refinanszírozza a jelzálog végén 5 év. Ahelyett, hogy várja, hogy fizet ki a hitel 25 év ezen a ponton, akkor most fizet, hogy a jelzáloghitel egy teljes időtartama 35 év.

Ha az eredeti kölcsön leírásra 30 éve a $ 100,000 jelzálog 6% kamat, a havi fizetés $ 599,55. Ha refinanszírozása, hogy a jelzáloghitel-on $ 103,000, 5,5%, az új fizetési $ 584,82. A hitel vissza a 30 éves lejáratú. A legtöbb hitelfelvevők ki egy 30 éves amortizációs időszak.

Lesz egy extra 60 hónapos fizetési és fizet $ 35.065 több élettartama alatt a hitel, meg úgy élni az ingatlan hosszú ahhoz, hogy kifizessék a kölcsönt.

Ha úgy dönt, hogy eladja után jelzálog refinanszírozás, akkor elveszíti $ 3,000 méltányosság, valamint bármilyen tőkeegyenleg akkor fizetett volna le az eredeti $ 100,000 kölcsönt.

Kapcsolódó költségek jelzálog refinanszírozás

Akkor sem fizet a költségek jelzálog refinanszírozás révén a magasabb kamat vagy a díjak hozzáadódik a kifizetetlen jelzálog egyensúly, mert néhány lakástulajdonosok fizetni ezeket a költségeket készpénzben. Nincs szabad utazást. Következők tipikus fizetett díjakat szerezni refinance:

 • Értékelés
 • Cím Policy
 • feltételekhez kötött kötelezvény
 • hitel Pont
 • Origination
 • Feldolgozás
 • underwriting
 • Huzal
 • kedvezményezett Demand
 • Alkalmazás
 • Adminisztráció
 • visszaszármaztatásáról
 • Hitel-jelentés
 • Jegyző
 • E-mail doc
 • Adó szolgáltatás
 • Felvétel

Ez aligha éri meg refinanszírozni a jelzálog menteni 15 $ havonta ilyen körülmények között. A legtöbb jelzáloghitel szakértők szerint meg kell tenni, hogy megtérüljenek a költségeit jelzálog refinanszírozás egy 3 éves időszak alatt. Ha mentett csak 15 $ havonta, és ez Önnek 3000 $ díjat, akkor csak 200 hónap nullszaldós.

Azonban, ha a teljes költség refinanszírozására jelzálog ára $ 3000, például, és mentett 50 $ havonta a jelzálog fizetés csökkenti azt az összeget, amit nullszaldós végén 5 év. Néha az emberek alakulnak soros refinancers, és minden alkalommal a kamatlábak csepp egy fél pontot, vagy egy pont, rohannak refinanszírozása, gondolkodás csinálnak az okos dolog, ha gyakran ennek az ellenkezője.

Továbbá, a személyes helyzet egyedi, és a refinanszírozási talán van értelme, ha nem lenne az, hogy mások első látásra. Tegyük fel például, akkor volt egy második otthon a jelzálog egyensúly $ 200,000. Hogy a jelzáloghitel lehet kifizetni aránya kissé magasabb, mint a mai árak. Ha az elsődleges otthoni jelzálog volt, mondjuk, amortizálódott 15 év alatt, akkor valószínűleg refinanszírozni az elsődleges otthon több mint 30 éve, folyamatosan a fizetési ugyanaz, és fizeti ki a jelzálogot a második otthona.

Ha kétségei vannak, kérjen egy ingatlan szakember, aki nem rendelkezik egy kutya a versenyen, mint egy értékbecslő, vagy letéti tiszt, vagy akár egy ingatlanügynök, hogy kiszámolja a matek az Ön számára. Mert ha kérsz egy jelzálog-hitelező, ha kell refinanszírozása, leggyakrabban a válasz erre a kérdésre: igen.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.