4 Επένδυση λάθη που αποφεύγουν

Home » Investing » 4 Επένδυση λάθη που αποφεύγουν

Να μην γίνει ο χειρότερος εχθρός των επενδύσεων χαρτοφυλακίου σας

4 Επένδυση λάθη που αποφεύγουν

Όταν πρόκειται για τη διαχείριση των χρημάτων της οικογένειάς σας, υπάρχουν τέσσερις επένδυση λάθη που θα πρέπει να προσπαθήσει να αποφύγει. Αν και σίγουρα δεν είναι μια πλήρης λίστα, τα σφάλματα αυτά είναι αρκετά συχνές, ώστε και οι δύο ερασιτέχνες και έμπειρο επενδυτές καλά θα κάνει να κρατήσει ένα προσεκτικό μάτι για τις επιλογές της μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια και άλλα περιουσιακά στοιχεία που εξετάζει την προσθήκη στα χαρτοφυλάκιά τους.

Επένδυση Λάθος 1: Διάδοση επενδύσεις σας πάρα πολύ λεπτή

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Wall Street έχει κηρύξει τις αρετές της διαφοροποίησης, γεωτρήσεις είναι στο μυαλό του κάθε επενδυτή σε απόσταση ακοής.

Ο καθένας από το Διευθύνοντα Σύμβουλο προς το αγόρι παράδοση ξέρει ότι δεν πρέπει να κρατάτε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο σε αυτό από αυτό. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι κάνουν περισσότερη ζημιά παρά καλό στην προσπάθειά τους να διαφοροποιήσουν.

Όπως όλα στη ζωή, η διαφοροποίηση μπορεί να ληφθεί πάρα πολύ μακριά. Αν έχετε χωρίσει $ 100 στο εκατό διαφορετικές εταιρείες, καθεμία από τις εταιρίες αυτές μπορούν, στην καλύτερη περίπτωση, έχουν μικρή επίδραση στο χαρτοφυλάκιό σας. Στο τέλος, οι χρηματιστηριακές προμήθειες και άλλα έξοδα συναλλαγών μπορεί ακόμη και να υπερβεί το κέρδος από τις επενδύσεις σας. Οι επενδυτές που είναι επιρρεπείς σε αυτό το «σκάψει-α-χίλιες-τρύπες-και-κάνει-ένα-δολαρίου-σε-κάθε» φιλοσοφία θα εξυπηρετούνται καλύτερα με την επένδυση σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη, ο οποίος, ως εκ της φύσεώς της, αποτελείται από πολλά εταιρείες. Επιπλέον, οι αποδόσεις σας θα πρέπει να μιμούνται αυτές της συνολικής αγοράς σε όλες σχεδόν τέλεια lockstep.

Επένδυση Λάθος 2: Δεν Λογιστική Ορίζοντας

Ο τύπος των στοιχείων ενεργητικού στα οποία έχετε επενδύσει πρέπει να επιλεγεί με βάση το πλαίσιο χρόνο σας.

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, εάν έχετε κεφάλαια που θα χρειαστείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα (ένα ή δύο χρόνια, για παράδειγμα), δεν θα πρέπει να επενδύσει τα χρήματα στο χρηματιστήριο ή των ιδίων κεφαλαίων με βάση τα αμοιβαία κεφάλαια. Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι των επενδύσεων προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για μακροπρόθεσμη οικοδόμηση του πλούτου, που συχνά βιώνουν βραχυπρόθεσμα gyrations που μπορούν να εξαφανίσουν συμμετοχές σας, αν είστε αναγκασμένοι να ρευστοποιήσει.

Ομοίως, αν ορίζοντα σας είναι μεγαλύτερη από δέκα χρόνια, δεν έχει νόημα για να επενδύσει την πλειοψηφία των χρημάτων σας σε ομόλογα ή τις επενδύσεις σταθερού εισοδήματος, εκτός εάν πιστεύετε ότι η χρηματιστηριακή αγορά έχει καταφανώς υπερτιμημένες.

Επένδυση Λάθος 3: συχνών συναλλαγών

Πολλοί λαοί να αναφέρουμε δέκα επενδυτές στη λίστα Forbes, αλλά δεν είναι ένα άτομο που έκανε την περιουσία τους από τις συχνές συναλλαγών. Όταν επενδύετε, η τύχη σας είναι συνδεδεμένη με την τύχη της εταιρείας. Είστε ένα μέρος-ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης? καθώς η εταιρεία ευημερεί, έτσι ώστε να το κάνετε. Ως εκ τούτου, ο επενδυτής που παίρνει το χρόνο να επιλέξετε μια μεγάλη εταιρία δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να καθίσει πίσω, να αναπτύξει ένα σχέδιο κατά μέσο όρο κόστος σε δολάρια, εγγραφείτε στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος και να ζήσει τη ζωή του. Καθημερινά οι τιμές δεν παρουσιάζουν κανένα ενδιαφέρον για αυτόν, διότι δεν έχει καμία επιθυμία να πουλήσει. Την πάροδο του χρόνου, έξυπνη απόφαση του θα πληρώσει μακριά όμορφα, όπως η αξία των μετοχών του εκτιμά.

Ο επιχειρηματίας, από την άλλη πλευρά, είναι αυτός που αγοράζει μια εταιρεία, επειδή αναμένει το απόθεμα για να μεταβείτε στην τιμή, σε ποιο σημείο θα το πετάξει γρήγορα και να προχωρήσουμε στο επόμενο στόχο του. Επειδή δεν συνδέεται με τα οικονομικά της εταιρείας, αλλά μάλλον ευκαιρία και ανθρώπινη συγκίνηση, διαπραγμάτευση είναι μια μορφή των τυχερών παιχνιδιών που έχει κερδίσει τη φήμη της ως κατασκευάστρια χρήματα, επειδή από τις λίγες ιστορίες επιτυχίας (που ποτέ δεν σας πω για τον εκατομμυριούχο που έχασαν όλα στο επόμενο στοίχημα του …

έμποροι, όπως οι παίκτες, έχουν μια πολύ φτωχή μνήμη, όταν πρόκειται για πόσο έχουν χάσει).

Επένδυση Λάθος 4: Κάνοντας φόβος-βάση των αποφάσεων

Οι πιο δαπανηρή λάθη συνήθως βασίζονται στο φόβο. Πολλοί επενδυτές κάνουν την έρευνά τους, επιλέξτε μια μεγάλη εταιρεία, και όταν η αγορά πέφτει πάνω σε ένα εμπόδιο στο δρόμο, απορρίπτουν τα αποθέματά τους για το φόβο της απώλειας χρημάτων. Αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως ανόητο. Η εταιρεία είναι η ίδια εταιρεία όπως ήταν πριν από την αγορά στο σύνολό της μειώθηκε, μόνο που τώρα είναι η πώληση για μια φτηνότερη τιμή. Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι θα αγοράσει περισσότερο σε αυτά τα χαμηλότερα επίπεδα (πράγματι, εταιρείες όπως η Wal-Mart έχουν γίνει γίγαντες, γιατί άνθρωποι σαν ένα παζάρι. Φαίνεται ότι αυτή η συμπεριφορά επεκτείνεται σε όλα , αλλά το χαρτοφυλάκιό τους). Το κλειδί για να είναι επιτυχής επενδυτής είναι, ως ένας πολύ σοφός άνθρωπος είπε, « … αγορά όταν το αίμα τρέχει στους δρόμους. »

Ο απλός τύπος της «αγοράζουν χαμηλά / πωλεί υψηλό» ήταν γύρω για πάντα, και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να το απαγγείλει σε σας. Στην πράξη, μόνο μια χούφτα των επενδυτών να το κάνει. Τα περισσότερα δείτε το πλήθος τίτλος για τις αποδράσεις πόρτα εξόδου και φωτιά, και αντί να μείνει γύρω για να αγοράσουν την ιδιοκτησία σε εταιρείες για εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, τον πανικό και να τρέξει μαζί τους. Είναι αλήθεια ότι τα χρήματα που γίνεται όταν, ως επενδυτής, είναι πρόθυμοι να καθίσουν στο άδειο δωμάτιο που όλοι οι άλλοι έχουν φύγει, και περιμένετε μέχρι να αναγνωρίσουν την αξία που εγκαταλείφθηκε. Όταν επιστρέφουν, είτε σε εβδομάδες ή μετά από πολλά πολλά χρόνια, θα κατέχει το σύνολο των καρτών. την υπομονή σας μπορεί να ανταμειφθεί με το κέρδος και θα μπορούσε να θεωρηθεί «λαμπρή» (ειρωνικά από τους ίδιους τους ανθρώπους που ονομάζεται ηλίθιος για εκμετάλλευση προς μετοχών της εταιρείας στην πρώτη θέση).

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.