4. Befektetés tévedések elkerülése érdekében

Home » Investing » 4. Befektetés tévedések elkerülése érdekében

Ne legyen a befektetési portfolió legnagyobb ellensége

4. Befektetés tévedések elkerülése érdekében

Amikor a kezelő a család pénzét, négy befektetés hibákat, amit arra kell törekedniük, hogy elkerüljék. Bár minden bizonnyal nem teljes a lista, ezek a hibák elég gyakori, hogy mind az amatőr és a tapasztalt befektetők jól tenné, ha folyamatosan figyelik a választás részvények, kötvények, befektetési alapok, és egyéb eszközök képesek legyenek hozzátéve, hogy a portfóliók.

Befektetés hiba 1: terjed a beruházások túl vékony

Az elmúlt néhány évtizedben, a Wall Street prédikált erényeit diverzifikáció, fúrás meg a fejében a minden befektető hallótávolságon belül.

Mindenki a vezérigazgató, hogy a szállítási fiú tudja, hogy nem szabad tartani az összes tojást egy kosárba, de van sokkal több, mint ezt. Tény, hogy sok ember csinál több kárt, mint hasznot a saját érdekében, hogy változatossá.

Mint minden az életben, a diverzifikáció lehet venni túl messzire. Ha osztott $ 100 száz különböző cégek, azok a cégek, a legjobb, van egy pici hatása van a portfólió. A végén, a közvetítői díjak és egyéb tranzakciós költségek akár meg is haladhatja a nyereség a beruházások. A befektetők, amelyek hajlamosak erre a „dig-a-ezer-lyuk-és-put-a-dollár-in-minden” filozófia jobban szolgálná beruházással egy index alap, amely jellegénél fogva, áll a sok társaságok. Továbbá, a hozamok kell utánozni azokat a teljes piac szinte tökéletes lockstep.

Befektetés Hiba 2: Nincs elszámolása idõtávja

A típusú eszköz, amelyben érdemes befektetni kell választani az Ön időkeretben.

Függetlenül attól, hogy az életkor, ha a tőke, hogy szükség lesz egy rövid ideig (egy-két év, például), akkor nem kell befektetni, hogy a pénz a tőzsdén vagy részvény alapú befektetési alapok. Bár az ilyen típusú beruházások a lehető legnagyobb esélyt a hosszú távú jólét épületet, gyakran tapasztalnak a rövid távú gyrations hogy törölje ki a gazdaságok, ha arra kényszerülnek, hogy felszámolja.

Hasonlóképpen, ha a horizont nagyobb, mint tíz éve, hogy nincs értelme, hogy fektessenek többsége a források kötvényekbe vagy fix hozamú befektetések, kivéve, ha úgy vélik, a tőzsde durván túlértékelt.

Befektetés Hiba 3: Gyakori Trading

A sok ember tudja nevezni tíz befektetők a Forbes listán, de nem egy személy, aki a szerencse a gyakori kereskedés. Ha befektetni, a szerencse kötődik a szerencse a cég. Ön résztulajdonosa egy üzleti; a cég virágzik, így Te is. Ezért a befektető, aki veszi az időt, hogy válasszon ki egy nagy cég, hogy nem más, mint hátradőlni, dolgozzon ki egy dollár költség átlagoló terv beiratkozni az osztalék újbóli programot, és élni az életét. Napi idézet érdektelenek vele, mert nem kívánta eladni. Idővel az intelligens döntést fizeti ki szépen, mint az értéke a részvények értékeli.

A kereskedő, másrészt, az egyik, aki vásárol egy cég, mert azt reméli, az állomány ugrani az ár, ekkor ő gyorsan dump, és lépni a következő célpont. Mert nem kötődik a gazdaság egy cég, hanem a véletlen és az emberi érzelmek, kereskedelem egyfajta szerencsejáték szerzett hírnevét, mint a pénz készítő, mert a kevés sikertörténet (soha megmondja a milliomos, aki elvesztette az egészet az ő következő bet …

kereskedők, mint a játékosok, van egy nagyon rossz memória, amikor mennyit veszítettek).

Befektetés Hiba 4: Making félelem alapú döntések

A legköltségesebb hibák általában alapuló félelem. Sok befektető nem a kutatás, válasszon ki egy nagy cég, és ha a piac eléri a bump az úton, lerakó az állomány elvesztésétől való félelem pénzt. Ez a viselkedés teljesen ostoba. A cég ugyanaz a cég, mint korábban volt a piac egészének esett, csak most már olcsóbbak olcsóbban. A józan ész azt diktálja, hogy akkor vásárol több ilyen kis szinten (sőt, a vállalatok, mint a Wal-Mart váltak óriások, mert az emberek, mint egy alku. Úgy tűnik, ez a viselkedés kiterjed minden , de a tárca). A legfontosabb, hogy a sikeres befektető a, egy nagyon bölcs ember azt mondta: „ … vásárolni, amikor a vér fut az utcán.

Az egyszerű képlet „alacsony vásárolni / eladni magas” már kb örökre, és a legtöbb ember tudja mondani neked. A gyakorlatban csak néhány befektetők csinálni. Most látni a tömeg elindult a kijárat felé, és a menekülési útvonalak, és ahelyett, hogy ott körül vásárolni akár tulajdon vállalat nevetségesen alacsony áron, pánik és elfogy velük. Igaz pénz kerül sor, ha Ön, mint egy befektető, hajlandó leülni az üres szobában, hogy mindenki más elhagyta, és megvárjuk, amíg elismerik elhagyták. Amikor nincs visszaút, legyen hét vagy miután több hosszú évig, akkor lesz, aki az összes kártyát. A türelem kell jutalmazni profit és akkor lehet tekinteni, „ragyogó” (ironikus ugyanazok az emberek, hogy a nevezett egy idióta a gazdaságot, hogy a cég részvényei az első helyen).

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.