4 Döntő Nyugdíjas ötletek emberek 40 felett

Home » Retirement » 4 Döntő Nyugdíjas ötletek emberek 40 felett

Fontos Megtakarítási ötletek a 40+ Crowd

4 Döntő Nyugdíjas ötletek emberek 40 felett

Ön a 40-es vagy annál idősebb?

Ön megzavarodott, hogy mennyi pénzt kell majd nyugdíjba?

Ön tisztában van, hogy mennyi pénzt, amire szükség van a nyugdíjra, de túlterheltek az ötlet megtakarítás ilyen nagy összeget?

Ha a válasz „igen”, hogy bármelyik kérdésre, nézd meg ezt a négy nyugdíjmegtakarításainak tippeket irányul a 40 éves kor-és több tömeget.

Az első tipp segít kitalálni, hogy mennyi pénzt kell a nyugdíjra, míg a többi a tippeket segít megtalálni a módját, hogy több pénzt keresni.

Mennyi pénzt kell a nyugdíjba?

Lapát annyi pénzt nyugdíj-megtakarítások, mint te. Ha elkezd nyugdíjcélú megtakarítás a húszas, az általános szabály azt mondja, hogy megússza megtakarítás csak 10-12 százaléka a take-home fizetni.

Ha kezdő a negyvenes, az általános szabály azt mondja, hogy növelni kell a megtakarítási ráta 15-20 százalék.

Hangzik ijesztő? Akkor próbáld ki ezt: helyett inkább a százalékos aránya az take-home fizetni, hogy meg kell menteni, úgy dönt, hogy mennyi pénzt szeretne élni évente alatt nyugdíjba. Szorozzuk meg 25 kitalálni, hogy mennyit kell menteni.

Élni $ 40.000 évente a nyugdíj, például, meg kell $ 40.000 x 25 = $ 1 millió a nyugdíjas portfólió.

$ 1.000.000 hangzik, mint egy csomó, de ne feledjük: nem kell keresni $ 1 millió az Ön 9: 5-höz munkát, akkor csak meg kell GROW 1 millió $ keresztül a beruházások.

A legfontosabb tényező, hogy segítsen elérni ez egy hosszú időtávon. Minél hosszabb a pénzt fektetett a nyugdíjalapba, annál inkább növekedni fog. Tény, hogy egy agresszív megtakarítási stratégiát, akkor hozzon létre egy $ 1 millió portfolió a mindössze 17-20 év.

Miért? Dióhéjban, a hosszabb a pénzt fektetett, annál többet lehet kihasználni összetételéhez érdeklődés.

Miután elég idő múlásával, kamatos lehetővé teszi, hogy dupla vagy tripla a pénzt.

Keresse Jelenlegi jövedelemforrások

Ha az aktuális feladat nem fordít elég, hogy lehetővé teszi, hogy mentse $ 1500 – $ 2000 havonta vagy több, akkor lehet, hogy érdemes megtalálni a módját, hogy pénzt keresni az oldalon.

Kis mennyiségben, hogy nagy hatással. Ha lehet keresni egy extra $ 100 hetente – talán kaszálás pázsit, gyermekfelügyelet, tanácsadás, tanítás, vagy szabadúszó – és akkor is vágja további $ 100 hetente a kiadási szokásait, akkor menteni egy extra $ 10,400 évente.

Keresse Future jövedelemforrások

Amellett, hogy több bevételre szert tenni, kevesebbet költenek és az a millió dolláros portfolió, akkor is keresni források nyugdíjjövedelmet.

Tudom, hogy egy nyugdíjas, akinek a házát teljesen megtérült; ő jelzálog-mentes. Ő ad bérbe a haza, hogy a bérlők. Ő használja része a bérbeadásból származó jövedelem fizetni a bérleti díjat egy olcsóbb helyen, és él a fennmaradó bérleti díj bevétel, amely kiegészíti a kis nyugdíj és a szociális biztonság.

Az ő esetében az extrém, mivel a legtöbb ember nem hajlandó kiköltözni a saját otthonukban. De egy módosított változata, ez lehet, hogy bérbe a lakás egy részét, például a pincében vagy a in-law ház.

Ez csak egy példa a számtalan módon lehet keresni extra pénzt, miközben te nyugdíjas.

Azt is tanítani osztályok, forduljon, fuss egy napközi, vagy dolgozni, mint egy dajka.

Delay Nyugdíjas

Ha a 40-es, akkor még mindig van elég idő, hogy felhalmoz egy $ 1.000.000 portfólió. Megvan legalább 20 év van hátra a nyugdíjkorhatár elérésekor.

De mi van, ha a 50-es vagy 60-as, és rájössz, hogy már drámaian alulfinanszírozott a nyugdíjkorhatár portfolió? Dolgozz tovább.

Kivéve, ha a főnök vagy az egészségi állapota arra kényszerít, hogy visszavonul, marad a munkaerő, ameddig csak lehet. Minden további évben a munkaerő lesz az Ön számára több pénzt, hogy menthető a nyugdíjra, és a beruházások több ideje növekedni.