4 Döntő Nyugdíjas ötletek emberek 40 felett

Home » Retirement » 4 Döntő Nyugdíjas ötletek emberek 40 felett

Fontos Megtakarítási ötletek a 40+ Crowd

4 Döntő Nyugdíjas ötletek emberek 40 felett

Ön a 40-es vagy annál idősebb?

Ön megzavarodott, hogy mennyi pénzt kell majd nyugdíjba?

Ön tisztában van, hogy mennyi pénzt, amire szükség van a nyugdíjra, de túlterheltek az ötlet megtakarítás ilyen nagy összeget?

Ha a válasz „igen”, hogy bármelyik kérdésre, nézd meg ezt a négy nyugdíjmegtakarításainak tippeket irányul a 40 éves kor-és több tömeget.

Az első tipp segít kitalálni, hogy mennyi pénzt kell a nyugdíjra, míg a többi a tippeket segít megtalálni a módját, hogy több pénzt keresni.

Mennyi pénzt kell a nyugdíjba?

Lapát annyi pénzt nyugdíj-megtakarítások, mint te. Ha elkezd nyugdíjcélú megtakarítás a húszas, az általános szabály azt mondja, hogy megússza megtakarítás csak 10-12 százaléka a take-home fizetni.

Ha kezdő a negyvenes, az általános szabály azt mondja, hogy növelni kell a megtakarítási ráta 15-20 százalék.

Hangzik ijesztő? Akkor próbáld ki ezt: helyett inkább a százalékos aránya az take-home fizetni, hogy meg kell menteni, úgy dönt, hogy mennyi pénzt szeretne élni évente alatt nyugdíjba. Szorozzuk meg 25 kitalálni, hogy mennyit kell menteni.

Élni $ 40.000 évente a nyugdíj, például, meg kell $ 40.000 x 25 = $ 1 millió a nyugdíjas portfólió.

$ 1.000.000 hangzik, mint egy csomó, de ne feledjük: nem kell keresni $ 1 millió az Ön 9: 5-höz munkát, akkor csak meg kell GROW 1 millió $ keresztül a beruházások.

A legfontosabb tényező, hogy segítsen elérni ez egy hosszú időtávon. Minél hosszabb a pénzt fektetett a nyugdíjalapba, annál inkább növekedni fog. Tény, hogy egy agresszív megtakarítási stratégiát, akkor hozzon létre egy $ 1 millió portfolió a mindössze 17-20 év.

Miért? Dióhéjban, a hosszabb a pénzt fektetett, annál többet lehet kihasználni összetételéhez érdeklődés.

Miután elég idő múlásával, kamatos lehetővé teszi, hogy dupla vagy tripla a pénzt.

Keresse Jelenlegi jövedelemforrások

Ha az aktuális feladat nem fordít elég, hogy lehetővé teszi, hogy mentse $ 1500 – $ 2000 havonta vagy több, akkor lehet, hogy érdemes megtalálni a módját, hogy pénzt keresni az oldalon.

Kis mennyiségben, hogy nagy hatással. Ha lehet keresni egy extra $ 100 hetente – talán kaszálás pázsit, gyermekfelügyelet, tanácsadás, tanítás, vagy szabadúszó – és akkor is vágja további $ 100 hetente a kiadási szokásait, akkor menteni egy extra $ 10,400 évente.

Keresse Future jövedelemforrások

Amellett, hogy több bevételre szert tenni, kevesebbet költenek és az a millió dolláros portfolió, akkor is keresni források nyugdíjjövedelmet.

Tudom, hogy egy nyugdíjas, akinek a házát teljesen megtérült; ő jelzálog-mentes. Ő ad bérbe a haza, hogy a bérlők. Ő használja része a bérbeadásból származó jövedelem fizetni a bérleti díjat egy olcsóbb helyen, és él a fennmaradó bérleti díj bevétel, amely kiegészíti a kis nyugdíj és a szociális biztonság.

Az ő esetében az extrém, mivel a legtöbb ember nem hajlandó kiköltözni a saját otthonukban. De egy módosított változata, ez lehet, hogy bérbe a lakás egy részét, például a pincében vagy a in-law ház.

Ez csak egy példa a számtalan módon lehet keresni extra pénzt, miközben te nyugdíjas.

Azt is tanítani osztályok, forduljon, fuss egy napközi, vagy dolgozni, mint egy dajka.

Delay Nyugdíjas

Ha a 40-es, akkor még mindig van elég idő, hogy felhalmoz egy $ 1.000.000 portfólió. Megvan legalább 20 év van hátra a nyugdíjkorhatár elérésekor.

De mi van, ha a 50-es vagy 60-as, és rájössz, hogy már drámaian alulfinanszírozott a nyugdíjkorhatár portfolió? Dolgozz tovább.

Kivéve, ha a főnök vagy az egészségi állapota arra kényszerít, hogy visszavonul, marad a munkaerő, ameddig csak lehet. Minden további évben a munkaerő lesz az Ön számára több pénzt, hogy menthető a nyugdíjra, és a beruházások több ideje növekedni.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.