4 Investere feil å unngå

Home » Investing » 4 Investere feil å unngå

Ikke bli din investeringsportefølje verste fiende

4 Investere feil å unngå

Når det gjelder å styre familiens penger, er det fire investere feil at du bør tilstrebe å unngå. Mens absolutt ikke en omfattende liste, disse feilene er ofte nok til at både amatører og erfarne investorer gjør klokt i å holde et våkent øye med valg av aksjer, obligasjoner, fond og andre eiendeler de vurderer å legge til sine porteføljer.

Investering Mistake 1: Spre dine investeringer for tynn

I løpet av de siste tiårene, har Wall Street forkynt dyder diversifisering, boring det inn i hodet av hver investor innenfor hørevidde.

Alle fra CEO til levering gutten vet at du ikke bør holde alle eggene i en kurv, men det er mye mer til det enn det. Faktisk, mange mennesker gjør mer skade enn godt i sitt forsøk på å diversifisere.

Som alt annet i livet, kan diversifisering tas for langt. Hvis du splitter $ 100 i hundre forskjellige selskaper med hver av disse selskapene kan i beste fall ha en liten innvirkning på din portefølje. Til slutt, kan meglerhonorarer og andre transaksjonskostnader med overgå resultatet fra investeringer. Investorer som er utsatt for denne “grave-a-tusen-hull-og-put-en-dollar-i-hver” filosofi ville være bedre tjent med å investere i et indeksfond som, i sin natur, er bygd opp av mange selskaper. I tillegg bør din avkastning etterligne de av det totale markedet i nesten perfekt lockstep.

Investering Mistake to: Ikke Regnskap for Time Horizon

Den type ressurs der du investerer bør velges basert på din tidsramme.

Uavhengig av alder, hvis du har kapital som du trenger i løpet av kort tid (ett eller to år, for eksempel), bør du ikke investere de pengene i aksjemarkedet eller aksjebaserte fond. Selv om disse typer investeringer gir størst sjanse for langsiktig rikdom bygningen, de ofte opplever kortsiktige gyrations som kan utslette dine beholdninger hvis du blir tvunget til å likvidere.

Likeledes, hvis horisonten er større enn ti år, er det ingen mening for deg å investere et flertall av dine fond obligasjoner eller renteinvesteringer med mindre du tror aksjemarkedet er grovt overvurdert.

Investering Mistake 3: Hyppig Trading

Mange folk kan nevne ti investorer på Forbes-listen, men ikke en person som har gjort sin formue fra hyppig handel. Når du investerer, er din formue knyttet til formue i selskapet. Du er en del-eier av en bedrift, som selskapet skal lukkast, det gjør du. Derfor investor som tar seg tid til å velge et stort selskap har å gjøre noe mer enn å lene seg tilbake, utvikle en dollar koster i snitt plan, melde i utbytte reinvestering programmet og leve sitt liv. Daglige noteringer er av ingen interesse for ham, fordi han ikke har noe ønske om å selge. Over tid vil hans avgjørelse lønne seg vakkert som verdien av sine aksjer verdsetter.

En trader, derimot, er en som kjøper et selskap fordi han forventer aksjen til å hoppe i pris, og da vil han raskt dumpe det og gå videre til sitt neste mål. Fordi det ikke er knyttet til økonomien i et selskap, men heller sjansen og menneskelige følelser, handel er en form for gambling som har tjent sitt rykte som en pengene maker på grunn av de få suksesshistoriene (de aldri fortelle deg om millionær som mistet det hele på sin neste spill …

tradere, som gamblere, har en svært dårlig hukommelse når det gjelder hvor mye de har tapt).

Investering Mistake 4: Making Fear baserte beslutninger

De dyreste feilene er vanligvis basert på frykt. Mange investorer gjøre sin forskning, velge en stor bedrift, og når markedet treffer en hump i veien, dumpe sine aksjer i frykt for å tape penger. Denne oppførselen er helt tåpelig. Selskapet er det samme selskapet som det var før markedet som helhet falt, først nå det er å selge for en billigere pris. Sunn fornuft skulle tilsi at du ville kjøpe mer på disse lavere nivåene (ja, selskaper som Wal-Mart har blitt giganter fordi folk liker en god handel. Det synes denne oppførselen strekker seg til alt , men deres portefølje). Nøkkelen til å være en vellykket investor er å, som en meget klok mann sa: ” … kjøpe når blodet går i gatene.

Den enkle formelen for “kjøpe lavt / selge høy” har eksistert evig, og de fleste kan resitere den til deg. I praksis bare en håndfull investorer gjør det. De fleste ser publikum på vei mot utgangsdøren og brann rømming, og i stedet for å bo rundt for å kjøpe opp eierskap i selskaper for latterlig lave priser, panikk og løpe ut med dem. Ekte penger er gjort når du som investor, er villig til å sitte ned i det tomme rommet som alle andre har forlatt, og vente til de ser verdien de forlatt. Når de kommer tilbake, det være seg i uker eller etter flere lange år, vil du være å holde alle kortene. Tålmodigheten kan bli belønnet med overskudd, og du kan anses som “brilliant” (ironisk nok av de samme menneskene som kalte deg en idiot for å holde på selskapets aksjer i første omgang).

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.