4 Investering Fejl skal undgås

Home » Investing » 4 Investering Fejl skal undgås

Må ikke blive din investeringsportefølje værste fjende

4 Investering Fejl skal undgås

Når det kommer til at styre din families penge, er der fire investere fejl, som du bør stræbe efter at undgå. Mens bestemt ikke en udtømmende liste, disse fejl er hyppige nok, at både amatører og erfarne investorer ville gøre klogt i at holde et vågent øje med de valg af aktier, obligationer, investeringsforeninger og andre aktiver, de overvejer at tilføje til deres porteføljer.

Investering Mistake 1: Spredning dine investeringer for tynd

I løbet af de sidste mange årtier har Wall Street prædiket dyder diversificering, bore det ind i hovedet på hver investor inden for hørevidde.

Alle fra CEO til levering dreng ved, at du ikke skal holde alle dine æg i én kurv, men der er meget mere i det end som så. Faktisk er mange mennesker gør mere skade end gavn i deres bestræbelser på at diversificere.

Ligesom alt i livet, kan diversificering tages for langt. Hvis du splitter $ 100 i et hundrede forskellige virksomheder, hver af disse selskaber kan i bedste fald have en lille indflydelse på din portefølje. I sidste ende kan de kurtage og andre transaktionsomkostninger endda overgå fortjeneste fra dine investeringer. Investorer, der er tilbøjelige til at denne “grave-a-tusind-huller-og-læg-en-dollar-i-hver” filosofi ville være bedre tjent med at investere i et indeks fond, som i sagens natur, består af mange virksomheder. Derudover bør dit afkast efterligne dem af det samlede marked i næsten perfekt lockstep.

Investering Mistake 2: Ikke Regnskab for Time Horizon

Den type aktiver, hvor du investerer bør vælges baseret på din tidshorisont.

Uanset din alder, hvis du har kapital, som du har brug for i en kort periode (et eller to år, for eksempel), bør du ikke investere disse penge i aktiemarkedet eller aktiebaserede investeringsforeninger. Selv om disse typer af investeringer giver den største chance for langsigtet rigdom bygning, de ofte oplever kortsigtede gyrations der kan udslette dine bedrifter, hvis du er tvunget til at likvidere.

Ligeledes, hvis din horisont er større end ti år, giver det ingen mening for dig at investere et flertal af dine midler i obligationer eller fastforrentede investeringer, medmindre du tror aktiemarkedet er groft overvurderet.

Investering Mistake 3: Hyppig Trading

En masse folk kan navngive ti investorer på Forbes liste, men ikke én person, der gjorde deres formue fra hyppig handel. Når du investerer, er din formue bundet til formue i selskabet. Du er en del-ejer af en virksomhed; som virksomheden har fremgang, så gør du. Derfor er den investor, der tager sig tid til at vælge en stor virksomhed har at gøre noget mere end at læne sig tilbage, udvikle en dollar koster udligning planen, tilmelde udbytte geninvestering programmet og leve sit liv. Daglige tilbud er uden interesse for ham, fordi han ikke har noget ønske om at sælge. Over tid, vil hans velovervejet beslutning betale sig smukt som værdien af ​​sine aktier værdsætter.

En erhvervsdrivende, på den anden side, er en, der køber et selskab, fordi han forventer, at bestanden til at hoppe i pris, på hvilket tidspunkt vil han hurtigt dumpe det og gå videre til hans næste mål. Fordi det ikke er bundet til økonomien i en virksomhed, men snarere chance og menneskelige følelser, handel er en form for gambling, der har fortjent sit ry som en penge maker på grund af de få succeshistorier (de aldrig fortælle dig om millionær, der mistede det hele på hans næste satsning …

handlende, ligesom spillere, har en meget dårlig hukommelse, når det kommer til, hvor meget de har mistet).

Investere Mistake 4: Making frygtbaseret beslutninger

De dyreste fejltagelser er normalt baseret på frygt. Mange investorer gøre deres forskning, skal du vælge en stor virksomhed, og når markedet rammer et bump på vejen, dumpe deres lager af frygt for at tabe penge. Denne adfærd er absolut tåbeligt. Selskabet er det samme selskab som det var før markedet som helhed faldt, men nu er det at sælge til en billigere pris. Sund fornuft ville diktere, at du ville købe mere på disse lavere niveauer (ja, selskaber som Wal-Mart er blevet giganter fordi folk kan lide et godt køb. Det synes denne adfærd omfatter alt , men deres portefølje). Nøglen til at blive en succesfuld investor er at, som man meget klog mand sagde, ” … købe, når blod er kører i gaderne.

Den enkle formel for “køb lav / sælge højt” har eksisteret evigt, og de fleste mennesker kan recitere det til dig. I praksis er det kun en håndfuld investorer gør det. De fleste ser crowd vej til exit døren og brand undslipper, og i stedet for opholder sig omkring for at købe op ejerskab i virksomheder til latterligt lave priser, panik og køre ud med dem. Ægte penge er lavet, når du, som investor, er villige til at sætte sig ned i den tomme plads, at alle andre har forladt, og vente, indtil de anerkender den værdi, de opgav. Når de vender tilbage, det være sig i uger eller efter flere lange år, vil du være i besiddelse af alle kortene. Din tålmodighed kan blive belønnet med fortjeneste, og du kunne betragtes som “strålende” (ironisk nok af de samme mennesker, der kaldte dig en idiot for at holde på virksomhedens lager i første omgang).

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.