40. Alacsony költségvetés Marketing ötletek a Small Business

Home » Small Business » 40. Alacsony költségvetés Marketing ötletek a Small Business

 40. Alacsony költségvetés Marketing ötletek a Small Business

Azt mondják, kell pénzt költeni a pénzt, és ez természetesen igaz a marketing. De ha már csak egy kis költségvetést a piaci üzleti, ezek a gondolatok segítségével a legjobb marketing bang for your buck korlátozott.

1) Megtanulják, hogyan kell kérni áttétel – és csinálni. Te sokkal nagyobb valószínűséggel kap valamit, ha kéri. Ideges vagy új ez? A linkelt cikk egy script, hogy segítsen ki.

2) Tanuld meg leendő ügyfelek, amit csinálsz. Zegzugos vagy hogy ideges nem fog nyerni semmilyen konvertálja. Megtanulják, hogyan kell megnyerni hangsúlyozva az előnyöket.

3) Ezután megtanulják a legvalószínűbb helyeket találni ügyfelek – és megy azokon a helyeken.

4) Adjon szabad műhelyek vagy osztályok kapcsolódó termékek / szolgáltatások. Az emberek szeretnek tanulni, így osztályok kapcsolatos témák a termékek és szolgáltatások lehet egy nagy győzelem.

5) létrehozása menõ logó és szlogen az üzleti és használja őket az összes dokumentumot (beleértve az e-mail).

6) létrehozása kiadvány. Prospektusok lehet jó értékesítési eszközök. Adnak potenciális ügyfelek, akik szeretnék, hogy gondolja át a pályát, hogy valamit magukkal visznek. Adnak néhány kézben marketing anyagot, amikor beszélünk a termékek vagy szolgáltatások az ügyfelekkel. És valami, akkor küldje el a reklám is.

7) Ingyenes reklám az üzleti bevonásával a média (beleértve a szociális média!) A nyitásnál, mozog, vagy jótékonysági rendezvényeken.

Nem kell egy ilyen történik a közeljövőben? Bármikor aktívan részt vesz valaki másnak a jótékonysági rendezvény válva szponzor.

8) honlap létrehozása a kisvállalkozások, ha nem rendelkezik ilyennel. Még ha az összes webhely nem van jelen a ki, mit, hol és miért az üzleti legalább ez ad otthont az interneten, és egy esélyt a jön létre a helyi keresés – kritikus a szerzés az üzleti talált manapság.

(Növelje esélyeit arra, hogy talált a helyi keresési felsorolásával az üzleti minden lehetséges internetes könyvtárak.)

9) Hozz létre egy blogot a vállalkozás számára. Blogolás létrehozhat egy nagyobb piac a termékek vagy szolgáltatások, ha jól csinálod (csináld rendszeresen, és van valami értékes megosztani).

10) Látogatás és véleményezze az egyéb releváns rendszeresen blogokat. (Légy okos, kiválaszthatja azokat az ügyfelek valószínűleg látogató is.)

11) Ki kell dolgozni egy szociális média terv végrehajtása. Kialakítása jelenlét a közösségi médiában is nagy alacsony költségvetésű marketing.

12) Készítsen egy Facebook oldalt az üzleti.

13) Küldd el a dolgára a Twitteren.

14) Használja Pinterest a cége.

15) használja LinkedIn a kapcsolatot a potenciális ügyfelek / vásárlók.

16) Töltsön el egy kis pénzt a szociális média reklám. Az összes jelentős platformok formák olcsó reklám, gyakran hihetetlen célzási lehetőségeket.

17) Készíts egy videót a termék vagy szolgáltatás, és tegye meg a YouTube-on – vagy akár egy saját YouTube-csatornát, és fut.

18) Legyen egy rádiós vendégeket. Radio messze meghalt, és egyaránt lehet igen hatékony módja a célzás a potenciális ügyfelek és sokkal olcsóbb formája a reklám, mint a többi csatorna, mint a televízió.

19) kialakítása a gazdasági társaságok és csinálni kereszt-promóció más vállalkozások számára. Keresztpromóció egy nagyszerű módja annak, hogy vágja le a hirdetési költség és létrehozhat értékes szinergiákat, amelyek hasznot összes partner.

20) Részt vesznek a közös vállalat. Egy másik nagyszerű lehetőség, hogy csökkentse a költségeket.

21) Küldje el promóciók esetében a számlákat. A nem-agy. Te kiküldtek egy dokumentumot egyébként miért nem tartalmazza a promócióban?

22) Megtanulják, hogyan kell írni egy gyilkos értékesítési levelet. Direct mail vagy e-mailben, ez működni fog mindkettő. És ha egyszer már írt egyet, biztos, hogy megtanulják, hogyan lehet maximalizálni a válasz az értékesítési levél.

23) Készítsen hírlevélben. Ez ad egy nagy lehetőséget, hogy maradjon rendszeres kapcsolatot az ügyfelekkel.

24) szponzor (vagy legalábbis nagy részét) egy közösség jótékonysági eseményt.

25) Hálózati az interneten.

26) Csatlakozott a face-to-face hálózati csoport. Ha fut egy helyi vállalkozás, és Ön még nem tagja legalább egy helyi hálózati csoport, hogy ezt a tetején a to-do lista nagybetűkkel és mozgassa rajta. Nincs gyorsabb, egyszerűbb módja annak, hogy a kapcsolatok és megismertetése a helyi közösségben.

27) be szakmai és / vagy üzleti szervezetek. Lásd # 26. Egy kell tennie.

28) részt vesznek a helyi üzleti keverők / vásárokra. (Mellesleg ez a tanács létrehozásával hatékony kereskedelmi megjelenítésére teszik az asztalra, vagy stand a figyelem középpontjába.)

29) Ment a pénz tanulás, hogyan kell megfelelően előkészíteni a kiállítás előtt részt semmilyen.

30) Alkalmazni üzleti díjat. Sok üzleti szervezetek választhat fel a vállalkozások minden évben, például, és fel a vállalkozások, különösen kategóriákban, mint például az ügyfélszolgálat. Nincs semmi baj a jelölést egy barátja – vagy akár jelölő magad.

31) Ismerje meg, hogyan, hogy egy erős értékesítési bemutató hogy ráveszi a vásárlók.

32) Ismerje meg, mi a legrosszabb eladási baklövések vannak -, és elkerülni őket.

33) Írj cikkeket kapcsolatos témák az üzleti és ösztönzik az embereket, hogy tegye őket ingyen.

34) Menj a hideg hívás.

35) Hirdesse vállalkozását a járművet.

36) Tegyen egy műanyag névjegykártya tartó oldalán a jármű.

37) Blow saját kürt. Túljutni félénk és elősegíti magát. Mindenkinek van valami lehetnek büszkék. Mindegy, hogy egy díjat, egy új készség, mérföldkő, vagy munka a közösség, a gyakorlat saját promóciós által beszéd és írás a teljesítményekre. Adjunk hozzá egy sort valami te büszke, hogy az e-mail aláírás és a írószerek. Hirdesse meg a Facebook-on, csipog róla, add meg a LinkedIn profilja. Legyen az ember tud róla!

38) További információ a közölt áremelés egy ügyfél – és tartsa az ügyfél.

39) Ne feledje, hogy ha egy kisebb vállalkozás, akkor a te dolgod. Át ezt PAK rendszert, és használja minden nap.

40) létrehozása / frissítése marketing tervet a kis üzlet. Van még nézte a marketing terv mostanában? Fogás ki. Nézd meg. Azok marketing céljait még mit akarsz elérni? Van újakat? És mit csinálsz, hogy elérjék őket most? Legalábbis itt az ideje egy új marketing kampány. És lehet, hogy még az idő egy egész marketing átalakítása.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.