5 metode de a îmbunătăți portofoliului dumneavoastră de investiții

Home » Investing » 5 metode de a îmbunătăți portofoliului dumneavoastră de investiții

Lucrurile fiecare investitor ar trebui să se gândească atunci când gestionarea banilor

 5 metode de a îmbunătăți portofoliului dumneavoastră de investiții

Deoarece sistemul de pensii din Statele Unite și o mare parte a lumii sa mutat de la pensii la conturi autofinanțate de pensionare, cum ar fi 401 (k) s, IRAS tradiționale, și IRAS Roth, a devenit necesar pentru sute de milioane de bărbați și femei la și asume un rol pe care nu a anticipat și pentru care ei nu au fost instruiți în mod corespunzător: cea a managerului de portofoliu. De la proiectarea unui portofoliu global care să ia în considerare alocarea activelor corespunzătoare pe baza obiectivelor unice și circumstanțele selectarea investițiilor individuale din cadrul fiecărei clase de active, consecințele pentru greșind poate fi viata modificarea pentru o mai bună sau mai rău.

Aceasta poate însemna diferența dintre a trăi în zilele în confort, oferind în același timp o moștenire pentru moștenitorii dvs. pentru a cumpăra o casă sau de a ajuta la plata pentru colegiu, sau abia obtinerea de, salariu la salariu, în speranța că beneficiile de securitate socială ține pasul cu rata inflației . Din păcate, în ciuda celor mai bune intenții, oameni bine intentionati nu reușesc la această sarcină în fiecare zi.

Deși este imposibil ca un singur articol pentru a acoperi chiar și o parte din terenul necesar pentru a face un expert, există câteva lucruri pe care le puteți face mai devreme în călătoria spre libertate financiară care ar putea ajuta să aveți un du-te mai ușor la urmărirea visele tale ; de gestionare a investițiilor dumneavoastră și de portofoliu de investiții cu prudență și raționalitate, mai degrabă decât să se reacționeze emoțional la fiecare răsucire și rândul său, a Dow Jones Industrial Average sau S & P 500. Mai precis, vreau să se concentreze pe cinci chei care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți portofoliul de investiții.

1. Recunoaște că și emoțiile tale, sunt cel mai mare pericol pentru portofoliul dumneavoastră, apoi a dezvolta o strategie pentru a reduce riscul. 

Dacă v-am rugat să identifice care factor a fost obstacolul cel mai important pentru un investitor ca el sau ea caută să compus avere, ce-ai spune?

De-a lungul timpului, răspunsul ar putea fi schimbat în funcție de mediul de marketing financiar în care au fost ridicate sau mai întâi a început acordând o atenție pe piețele de capital. Aceste zile, probabil ai ghicit că este taxe sau cheltuieli. Ai fi greșit. Un deceniu sau două în urmă, s-ar putea fi ghicit că a fost o chestiune de pe piața internă față de selecție internațională de securitate.

Ai fi greșit. In 1960, s-ar putea ghici că ar fi dorința de a cumpăra stocuri de creștere. Ai fi greșit.

Iar și lista poate continua , dar un singur lucru rămâne consecvent. Fără Fail, aproape toate punctele de dovezi pentru  tine , investitor, ca fiind cea mai probabilă cauză propriul eșec financiar. Contrar a ceea ce economiștii clasici ar fi sa crezi, economia comportamentală și finanțe comportamentale oferă acum ceea ce sunt convins este o dovadă copleșitoare că bărbații și femeile, în timp ce în mare parte rațională, de multe ori face lucruri foarte nebune cu banii pe care îi provoacă să sufere pe lung termen. În afară de a vedea – o în date, care este ceea ce contează cu adevărat, l – am martor în propria mea viață și carieră. Perfect oameni inteligenți, capabilă să atingă un succes în toate tipurile de domenii, șterge de capital prețios – de capital pe care le -a luat zeci de ani pentru a acumula – pentru că ei petrec mai putin timp intelegerea a ceea ce ei proprii, de ce – l proprii, cât de mult le dețin, iar termenii pe care – l proprii, fata de cele de selectare a unui nou frigider sau mașină de spălat și uscător.

Numerele pot fi șocante. Nu este neobișnuit pentru investitori pentru tractarea performanța reală a investițiilor subiacente cu mai multe puncte procentuale; un cost de oportunitate, care poate fi extraordinar pe perioade de 25+ ani.

Aici, există câteva soluții potențiale. Una dintre ele este de a dedica cu adevarat te pentru a deveni un expert în gestionarea propriei bani. Dacă vă bucura de lectură de cercetare academică privind alocarea de capital, scufundări în formularul 10-K pilitura, gândire despre ponderi de portofoliu, și reflecție asupra detaliilor de lucruri , cum ar fi metodologia de construcție a fondurilor de index, acest lucru ar putea fi calea pentru tine. Dacă nu, ai nevoie de cineva care poate face acest lucru pentru tine. Una dintre cele mai mari companii de administrare a activelor din lume, Vanguard, descoperit recent în cercetarea sa că , în ciuda ca rezultat cheltuieli mai mari, plata pentru serviciile lor de consultanță financiară „ , nu numai adaugă liniște, dar , de asemenea , se poate adăuga circa 3 puncte procentuale a valorii în portofoliul net se întoarce în timp“(Sursa: hârtie Vanguard valoarea adăugată a consilierilor financiari , referire la studiu Francis M.

Kinniry Jr., Colleen M. Jaconetti, Michael A. DiJoseph, și Yan Zilbering, 2014. Punerea o valoare pe valoarea ta: Cuantificând Alpha Vanguard Advisor. . Valley Forge, Pa .: Grupul Vanguard) În timp ce au subliniat faptul că numărul nu este o știință exactă, spunând că „[f] sau pe cineva, consilierii pot oferi mult mai mult decât atât, în valoare adăugată, pentru alții, mai puțin. potențiale 3 puncte procentuale de returnare vin după impozite și taxe.“

Cu alte cuvinte, de a utiliza un exemplu extrem de simplificat, în cazul în care portofoliul dumneavoastră a constat din 100 la sută fonduri de index low-cost care au generat 10 la suta dupa taxe, este o eroare să se uite la angajarea la consilier, așa cum rezultă din declarațiile dvs. fiind de 10 la sută minus cost cu o schimbare de consilier atunci când, în realitate, rezultatele ar putea fi semnificativ mai mici din cauza unor probleme de comportament (de cumpărare, atunci când nu ar trebui să cumpere, de vânzare atunci când nu ar trebui să vândă, susțin poziții care sunt prea concentrate, ignorând posibilitatea de a exploata anumite situații arbitrajul fiscal prin intermediul unor strategii, cum ar fi plasarea activelor, dezvoltarea și calcularea unui model de cheltuieli în timpul fazei de distribuție a portofoliului, etc.) în cazul în care experiența dumneavoastră încearcă să-l meargă singur ar fi rezultat în voi câștiga, să zicem, 5 la suta sau 6 la suta, ai ajuns sa facem mai mult bani, în ciuda plata taxelor mai mari, din cauza handholding și experiența consilierului. Pentru a se concentreze pe profitul de brut este nu numai inadecvat, s-ar putea ajunge să vă costă mult mai mult în compoundare pierdut decât evitarea cheltuielilor.

Trebuie să dezvolte un plan de bine construit, bazat pe principii solide de management de portofoliu, și stick la el atât prin vreme calma și cer furtunoase.

2. Cu excepția cazului în care se ocupă cu considerații morale sau etice, nu iau decizii de investiții cu venit fix pentru porțiunea de legătură a portofoliului dumneavoastră bazat numai pe modul în care vă simțiți despre produsele sau serviciile unei companii. 

Benjamin Graham a scris un pasaj deosebit de frumos atinge asupra acestui punct, care poate fi găsit în 1940 ediția a analiza de securitate . În tratatul său legendar, el a declarat: „Printr – o coincidență toate cele trei noncumulative stocurilor industriale preferate în lista noastră aparțin companiilor din  prizat  de afaceri. Acest fapt este interesant, nu pentru că se dovedește întâietatea de investiții de prizat, dar din cauza memento puternic oferă faptul că investitorul nu poate judeca în siguranță meritele sau dezavantajele unei garanții prin reacția sa personală la fel de afaceri în care este angajată. un istoric remarcabil pentru o perioadă lungă de timp în trecut, plus dovezi puternice de stabilitate inerentă, plus lipsa vreunui motiv concret pentru a aștepta o schimbare substanțială în rău , în viitor, da , probabil , baza de sunet disponibil numai pentru selectarea unei  valoare fixă de investiții.“

Aici, Graham a vorbit despre faptul că obligațiunile alegerea și titluri cu venit fix este în mod inerent o artă de selecție negativă. Căutați un motiv să nu cumpere ceva la fel preocuparea majoră este dacă sau nu întreprinderea este capabilă de a se întoarce principalul promis, plus dobânda pe bani ai împrumutat-l. Un investitor care a respins cumpararea de prizat (fara fum de tutun), stocurile de obligațiuni preferate, deoarece el sau ea nu a fost un fan al industriei a trebuit să se mulțumească cu sau ea un risc potențial mai mare și / sau retur mai mici. Dacă evitarea valori mobiliare emise de companiile de tutun este important pentru tine, aceasta este o realitate pe care trebuie să se confrunte. Viața este plină de compromisuri și ați făcut una dintre aceste compromisuri. Nu poți avea întotdeauna tort și mănâncă-l, de asemenea. S-ar putea să nu fie corect, dar este un fapt.

3. Gândiți-vă la modul în care portofoliul de investiții este corelată cu celelalte active și pasive în viața ta, apoi încearcă să reducă această corelare cât inteligent posibil.

La gestionarea portofoliului dumneavoastră de investiții, se plătește să se gândească la modalități de a reduce riscul de inteligent. Un risc major are prea multe dintre active și pasive dvs. corelate. De exemplu, dacă ați trăit în Houston, a lucrat în industria de petrol, a avut o mare parte din planul de pensii legat în stocul angajatorului dumneavoastră, o parte deținută de o bancă locală, și a avut loc investitii imobiliare in zona de metrou Houston, întreaga viața financiară este acum legată în mod eficient la perspectivele pentru energie. În cazul în care sectorul de petrol au fost să se prăbușească, așa cum a făcut -o în anii 1980, ai putea găsi nu numai locul de muncă la risc, dar valoarea stockholdings dvs. prabusesc în același timp , imobiliare și bancare exploatațiile locale suferă din cauza chiriașilor și debitori, de asemenea , în zona Houston, se confruntă cu aceeași dificultățile economice vi se oferă încrederea zonei asupra petrolului. În mod similar, în cazul în care locuiți și să lucreze în Silicon Valley, nu sunteți de gând să doriți majoritatea activelor dvs. de pensionare în stocuri de tehnologie. Mai degrabă, s-ar putea dori să ia în considerare deținerea lucruri care sunt susceptibile de a păstra pompare bani prin vremuri groase și subțiri, vremuri bune și rele,  chiar dacă aceasta înseamnă randamente mai mici ; de exemplu, care deține participatii in actiuni blue chip, în special capse de consum companii care fac lucruri , cum ar fi pasta de dinți și detergent de rufe, produsele de curățenie și baruri bomboane, alcool si alimente ambalate.

Este, în general, o practică înțelept să se uite prin totul pe foi personale și de afaceri de echilibru, cel puțin o dată sau de două ori pe an, în încercarea de a găsi punctele slabe și corelarea; zone în care o singură forță sau de nenorociri ar putea provoca în cascadă și consecințe negative. negabarite expuneri comune pot fi un cost de intrare, cum ar fi prețul benzinei, ratele dobânzilor, sănătatea economică a unei anumite zone geografice, recurgerea la ajutorul unui singur furnizor, expunerea la o anumită industrie sau sector, sau orice număr de alte lucruri.

Pentru majoritatea investitorilor, cel mai mare risc unic cu care se confruntă este o dependență prea mare asupra fluxului de numerar de la un angajator. Concentrându-se pe achiziționarea de active productive care generează fluxul de numerar excedentar, și astfel diversificarea departe de angajator, acest risc poate fi oarecum atenuate.

4. Acordați o atenție deosebită la structura pasivelor dvs., deoarece aceasta poate însemna diferența dintre independență financiară și ruină totală. 

Fie că aveți o preferință pentru a investi în stocuri sau imobile, întreprinderi private sau de proprietate intelectuală, modul în care plătiți pentru un activ este de cea mai mare importanță. Dacă aveți nevoie, sau preferă, să utilizeze datorii pentru a crește rentabilitatea capitalului și vă permit să cumpere mai multe active decât equity singură ar permite, o bună regulă atunci când gestionează un portofoliu este de a evita împrumut de bani pe termen scurt pentru a finanța lung active -Term deoarece sursa de finanțare se poate usca și vă lăsați nelichide suficient de mult pentru a te apuca de treabă în faliment. În mod ideal, doriți doar datorii cu cerintele de flux de numerar ușor-cazați care au termeni de dobândă cu rată fixă. Chiar mai bine, vrei această datorie să fie non-recurs, dacă este posibil, și pentru a evita posibilitatea de a avea creditor cere detașarea de garanții suplimentare. excepții speciale se aplică uneori. De exemplu, dacă ați fost un individ de mare valoare netă cu zeci de milioane de dolari în numerar și echivalente de numerar, nu ar fi neapărat imprudentă să aibă ceva de genul o linie de bun gajat de credit care a fost umplut cu titluri de stat și fără taxe obligațiuni municipale astfel încât ai putea atinge cu ușurință fondurile fără a fi nevoie să-și vândă pozițiile.

5. Nu vă lăsați să uite că vremurile bune vin la capăt. 

Acest lucru pare deosebit de important în acest moment cu piețele bursiere, piețele imobiliare și a prețurilor obligațiunilor, sau in apropiere de maximele de lovire, all-time. prețurile dvs. de active va scădea în valoarea de piață. În funcție de activul, activele dvs. vor, de asemenea, experiență picături în fluxul de numerar pe care le generează. Un portofoliu de investiții bun nu este doar capabil de a face cu acest lucru, se asteapta. Dacă nu sunt tineri, au o toleranță de risc extraordinar de mare, și au o mulțime de timp și energie pentru a recupera dacă aveți miscalculate sau suferă nenorocire, adesea este prudent să se evite atingerea atunci când se face o investiție. Speranta nu este o strategie de investiții. Când achiziționați un activ, ar trebui să facă acest lucru, la un preț, și în condiții, că, în cazul cel mai rău ar fi să se întâmple, ai putea supraviețui în continuare, fără a fi nevoie să înceapă peste în viață sau cariera ta. Pentru mulți investitori, odată ce avere a fost acumulat, accentul ar trebui pus pe protejarea că averea pe termen lung, nu agresiv merge după cele mai mari beneficii teoretice posibile, mai ales în cazul în care acesta din urmă introduce șterge-out risc.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.