6 Dumb Money Moves, der synes Smart

Home » Finance » 6 Dumb Money Moves, der synes Smart

 6 Dumb Money Moves, der synes Smart

Har du nogensinde prøvet at ”tid” på aktiemarkedet? Vidste du køber en bolig, før du var virkelig klar, fordi hjem-ejerskab er en god investering? Har du holde en balance på dit kreditkort til at forbedre din kredit score?

Disse er alle almindelige penge bevæger sig, og hvis du har lavet nogen af ​​dem, kan du have troet, du var følgende prøvede og sande privatøkonomi visdom. Men ligesom meget konventionelle visdom, de er ikke nær så smart som de lyder.

Her er nogle dumme penge bevæger du skal droppe fra dit arsenal, uanset hvor meget det kan synes at give mening.

Dumb Flyt: Ikke at have et kreditkort, fordi det vil føre til gæld.

Det har været næsten otte år siden, at store Recession, og mere end to tredjedele af mennesker i alderen 18 og 29 ikke har kreditkort, ifølge en Bankrate undersøgelse. ”Det forekommer intelligent, fordi du er ikke i fare for gæld, men det er ikke smart, fordi du ikke opbygge din kredit,” siger Sarah Newcomb, forfatter til ”Loaded: Penge, Psykologi, og hvordan man får Ahead uden Leaving Dine Værdier Bag.”Mange af disse millennials såvel som folk i andre generationer, som ikke har kreditkort i eget navn har det, der kaldes’tynde kredit-filer’Det er kredit-industri taler for at have lidt at ingen kredit. historie, og det kan holde dig tilbage, når du ønsker at ansøge om et realkreditlån eller bil lån. Det kan også betyde, at betale mere end nødvendigt for husejere og auto forsikring.

Smart træk: Hvis du tror, du er ansvarlig for at være uansvarligt med at første stykke plastik, spørger den udstedende bank for at holde kreditmaksimum kunstigt lavt. Derefter satte et eller to automatiske regninger på kortet og planlægge automatiske betalinger fra din checkkonto at dække dem. Du vil aldrig være for sent, og din kredit vil forbedre.

Og hvis du var skruet ned for et kort? En sikret kort – hvor du laver en lille indbetaling med den udstedende bank – er kortet med uddannelse hjul, der kan sætte dig på vejen til en stærk kredit historie.

Dumb Flyt: Holde en balance på et kreditkort til at opbygge kredit.

En af de store bidragydere til din kredit score er kredit udnyttelse. Din udnyttelse er den procentdel af dit kreditmaksimum, at du faktisk bruger, og det tæller for omkring 30 procent af din score. Hvis du har en grænse på $ 1.000 og din regning er $ 550, bruger du 55 procent. Det er for højt det er bedst for din score, hvis du bruger mere end 30 procent af dit kreditmaksimum til enhver tid. Og bære en balance fra måned til måned og betale renter hjælper ikke din score på alle, men det gør ondt din tegnebog: Den gennemsnitlige kreditkort rente er omkring 15 procent. På en $ 3.000 balance, vil det koste dig $ 450 om året.

Smart træk: Ideelt vil du betale din kreditkort i fuld hver måned, skåne dig nogen rentebetalinger. Og hvis din typiske forbrug har du overusing din grænse, kan du løse for problemet på to måder: Du kan bede om en stigning i dit kreditmaksimum og så ikke bruge den ekstra kapacitet, eller du kan betale din regning mere end en gang om måneden .

Dumb Flyt: prepaying studielån mens forsøgsfasen på pensionsbidrag

Du har studielån og du ønsker at betale dem ud så hurtigt som muligt, så nogen ekstra penge du har i slutningen af ​​måneden går i retning af at betale ud over din månedlige regninger og chipping væk på hovedstolen. Din haster er forståeligt; ville ikke livet være bedre, hvis de bare var væk? Men prepaying studielån er ikke et klogt træk, hvis det kommer til en pris på dine langsigtede opsparing, ligesom at bidrage til din 401 (k) (især hvis du modtager arbejdsgiver matchende dollars) eller betale ned høj kreditkort gæld, siger Newcomb .

Smart træk: Betal dine studielån langsomt og støt, mens du opbygger din fremtid og drage fordel af afkastet på aktiemarkedet. Det kan endda være bedre at vælge indkomst-baserede tilbagebetaling planer (der sænker din månedlige betalinger), selvom at betale renter for flere år betyder betale mere interesse i alt.

Kig på bekostning af din studerende lån gæld, trække den skattemæssige fradrag, og sammenligne det med det afkast, du ville få ved at sætte dine penge til at arbejde på andre måder.

Dumb træk: At få jobbet først, og raise senere.

Vidste du forhandle din løn for dit nuværende job? Hvis ikke, er du ikke alene. Ca. 41 procent af folk ikke gjorde det, i henhold til Salary.com . Mange frygter, at prutte startlønnen vil tage dem ud af drift til jobbet helt. Men ikke at forhandle om en konkurrencedygtig løn i starten af et nyt job starter du på den forkerte økonomisk grundlag, fordi hver bonus og hæve får du bevæger sig fremad, vil sandsynligvis være en procentsats baseret ud, at starte figur.

Smart træk: Du må ikke tage det første tilbud. Du har den mest løftestang, når de vil have dig, men ikke har du endnu – og det er vigtigt at erkende og drage fordel af det øjeblik. ”Folk tror, du er nødt til at bede om, hvad der er acceptabelt, men du bør spørge dig selv:”Hvad har jeg brug for at tjene, så jeg ikke behøver at bekymre sig om penge? Det er, hvad din tid er værd,”siger Newcomb. Også forstå, at forventningen fra den anden side af bordet er, at du vil bede om mere. En undersøgelse fra CareerBuilder viser 45 procent af arbejdsgiverne er villige til at forhandle din første jobtilbud, og faktisk forventer du at gøre det. Du kun lade dig ned, hvis du ikke gør det.

Dumb træk: At købe et hjem, fordi det er en “investering”.

Finansiel rådgiver Carl Richards, forfatter til ”The Behavior Gap,” husker de gange folk har sagt til ham i deres hjem: ”Det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort!” Hans svar på tiltale: ”Er det, fordi det er den eneste investering, du’ nogensinde har holdt fast? “” Han har fået et point. Der var en længe holdt tro, at ejendommen værdier aldrig gå ned … Så kom 2008 og boligmarkedet nedbrud. I virkeligheden hjem værdier historisk set holde trit med inflationen. Og ejeromkostninger for ikke at nævne at bevæge sig i, møblering, skatter, forsikring og vedligeholdelse, der kører 1 til 2 procent af værdien af hjemmet om året, ifølge Harvards fælles Center for Housing Studies er høj.

Smart træk: Køb en du ønsker at leve i eller fortsætte med at leje til nu. At vaskeri liste over omkostninger betyder, at det ikke giver mening at købe en på alle, hvis du ikke forventer at blive i mindst fem år.

Hvis du bo på lang sigt, egenkapitalen du opbygge ved at betale ned (eller fra) din pant bliver en supplerende opsparingskonto du kan bruge til pensionering. Men du bør aldrig strække til at købe et hus, som du ikke rigtig har råd til bare fordi du tror de ejendomsværdierne skyldes pop. Hvis du gør, er du hverken købe eller investere  du spekulere. Og medmindre du er en professionel fast ejendom investor, det er en dårlig idé.

Dumb Flyt: Forsøger at tid på markedet.

Marked timing kommer ned til kende to ting: Når man kommer ud, og når man kommer tilbage i Den første er virkelig svært at søm, og den anden er endnu hårdere.. Mens vi har alle hørt historier om almindelige investorer, der fik i på det helt rigtige tidspunkt, Richards er skeptisk. ”Du skal ikke tro historierne,” siger han. ”Tro dataene.” Og de data siger man ikke kan vinde på dette spil.

Smart Fix: Køb støt, og i årevis. Richards siger at rive en side fra Warren Buffett drejebog: ”Det bedste du kan gøre, er at være doven og vi bør fejre dette faktum.” Og mens du er ved det, skal du ikke forsøge alt for hårdt at slå markedet. Mens de enkelte bestande og administrerede investeringsforeninger er spændende, det er almindelig investere i kedelige indeksfonde og børshandlede fonde (som også er billigere at købe og egne), der er mere tilbøjelige til at gøre dig en multi-millionær i det lange løb. Hvis du er doven nok, det er.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.