6 meglepő Ways A takarékosság kerül Önnek

Home » Budgeting » 6 meglepő Ways A takarékosság kerül Önnek

6 meglepő Ways A takarékosság kerül Önnek

Takarékosság önmagában egy jó dolog. De ha figyelembe, hogy a szélsőséges, takarékosság ténylegesen sül, olcsóbb akkor több pénzt, mint te megtakarítás.

Íme 6 nagy módon, hogy túl sok a cheapskate ténylegesen bántani anyagilag.

1. Te idejét vesztegeti

Ha órát töltenek hetente nyírás kuponok, összehasonlítva áruház körlevelek és megy a raktár, hogy gubanc bármit, ami eladó héten, akkor lehet, hogy nem kapok egy jó térül meg a befektetés.

Az idő töltesz próbálja menteni a frakció itt, egy frakcióból már valóban jobban költött dolgok, mint dolgozó több órát, értékesítése néhány nem kívánt dolgokat, vagy kezdő, hogy üzleti oldala, amit mindig is beszélt. Győződjön meg róla, az idő te befektetés tényleg megéri a végeredmény kapsz.

2. Te nem vásárol Minőség

Akkor lehet, hogy vesz egy pár alku bin oktatók mellett sem, de az üzlet nem lesz olyan nagy, ha elhasználódik egy pár hónap, és csak meg kell vásárolni egy másik párral.

Amikor a dolgok, mint a ruha, cipő, nagy elektronikai és autó és az otthoni javítás, győződjön meg arról, kapsz két jó költség és a termék, amely tart, hogy az elkövetkező években. Néha érdemes többet fizetnek minősége.

3. Te túl fogékony a „Good Deal”

Ha csak nem tud ellenállni a csábításnak egy alku, akkor lehet eltöltött több mint szükséges.

Ha talál egy jó ár, amit már tervezi beszerzési, ez fantasztikus.

De ne vásároljon valamit csak azért, mert úgy tűnik, mintha „túl jó egy üzlet, hogy lemondjunk róluk.” Ez pontosan az, amit az üzletek venném, ha nem.

4. Te forgácsolósarkai

Néha meg kell pénzt költeni, hogy pénzt takarítson meg. Ez magában foglalja a dolgok, mint a vevő az autó rendszeresen ütemezett karbantartási és bérleti szakmai csinálni javítás körül otthon nem érzi megfelelően tudja tenni magát.

Elhanyagolás ezeket a dolgokat, és meg tudná találni, hogy jön vissza kísérteni meg (és költsége) a jövőben.

5. Nem valami egészséges

Lehet olcsóbb enni ebédre le az értéket menü McDonald, de ez nem jelenti azt, hogy ez egy jó választás. Befektetés az egészségre mentheti meg több száz (vagy több) az orvosi ellátás le a pályáról, ezért győződjön meg róla, nem veszítjük el a táplálkozás.

Ön még nem akar fukarkodik éves szűrések orvosa és fogorvos, vagy a rákövetkező utasítást adnak.

6. úgy érzi megfosztott

Ha a költségvetés olyan szigorú úgy érzed soha nem lesz olyan szórakoztató, ez fáj a kapcsolatokat, vagy soha nem ajándékozza meg magát semmit, majd lazítsuk fel egy kicsit.

Sikeres pénzkezelési felhasználása a pénzt olyan módon, amely lehetővé teszi, hogy vezesse az életet akar. Hogy néhány helyiség élvezete vagy te hiányzik a védjegyet.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.