6 Sure moduri de a crește Vânzări

Home » Small Business » 6 Sure moduri de a crește Vânzări

Shift dvs. de vânzări Focus pentru vânzările au crescut

 6 Sure moduri de a crește Vânzări

Doriți să crească vânzările dramatic? Apoi, se concentreze trecerea de vânzări de la atragerea de noi clienti pentru a ispititoare clienții dovedit a cumpăra din nou. Cea mai buna perspectiva de vânzări este o perspectivă care este deja convertit – cu alte cuvinte, unul dintre clienții actuali.

Ganditi-va acest fel; în cazul în care afacerea dvs. este situat într-un oraș mic, cu o populatie de 1000 de persoane și vinde un pinion pentru toată lumea în acest oraș, bărbat, femeie și copil, le-ați vândut 1.000 de pinioanelor – și saturate piața dumneavoastră.

pinionului de vânzare Zilele tale sunt peste. Este timpul să împacheteze și mergi mai departe?

Nu! Dacă începe concentrarea eforturilor de vânzări pe clienții dumneavoastră dovedite, veți fi în măsură să crească vânzările pinionului dramatic. Și aceste metode sigure de a crește vânzările vor ajuta la construirea de fidelizare a clienților, de asemenea. Încercați unele sau toate aceste idei pentru a crește vânzările.

1. Crearea unui program de vânzări de stimulare.

Dă personalul de vânzări un motiv pentru a ajunge acolo și de a vinde, vinde, vinde. De ce atât de multe companii care se bazează pe personalul lor de vânzări pentru a stimula vânzările au programe de stimulare în loc? Deoarece oferind personalul de vânzări și excursiile și / sau televizoare pentru x volumul de lucrări de vânzare.

2. Încurajarea personalului de vânzări pentru a Upsell.

În esență, upselling implică adăugarea de produse și / sau servicii legate de linia și făcându-l comod și necesar pentru clienții să le cumpere.

Doar introducerea mai multe produse aproape de produsele obișnuite nu va face mult. Cum de a crește vânzările? Convinge clientul prestației.

De exemplu, atunci când am curățat covoare ultima a mea, curat observat o pată pentru animale de companie. În loc să-l curățare, el mi-a atras atenția asupra sa și mi-a arătat cât de ușor și eficient soluția de curățare la fața locului îndepărtat orice urmă de pata.

Ti-am cumpăra soluția de curățare la fața locului? Pariezi. El ma convins că cumpărarea a fost benefic pentru mine și a făcut-o convenabil să-l cumpere. Rezultat: o creștere a vânzărilor pentru compania de curățare covor.

3. oferi clienților interiorul chiuretă.

Recent am fost la cumpărături la un magazin de vânzare cu amănuntul de articole de menaj. Am ales un element și a fost preocupat de peste dacă să-l cumpere sau nu atunci când un agent de vânzări a venit la mine și a zis: „Văd că ești interesat în acel blender. Avem o vânzare săptămâna viitoare și toate blendere noastre vor fi de 20 la suta in afara. S-ar putea dori să vină înapoi atunci.“Ghici ce? Am făcut – și a cumpărat alte două elemente, de asemenea.

Lecția: dacă aveți o promovare sau de vânzare a veni, spune clienților cu privire la aceasta. Vor veni înapoi – și, probabil, aduc niște prieteni cu ei prea, crescand vanzarile chiar mai mult. (Și nu uitați – vă puteți oferi clienților lingura interior prin e-mail, numindu-le, sau postarea pe social media prea.)

4. Nivelul clienților.

Ar trebui să existe o diferență clară și evidentă între clienții permanenți și alți clienți – o diferență pe care clientii dvs. obisnuiti percep ca arata ca le valoare. Cum se poate aștepta loialitatea clienților în cazul în care toți clienții sunt tratați ca „cineva de pe stradă“?

Există tot felul de moduri în care vă pot arăta clienții obișnuite pe care le valoare, de la lucruri mici, cum ar fi salutul le pe nume prin beneficii mai mari, cum ar fi acordarea obișnuiții extinse de credit sau reduceri.

5. Configurarea unui program de recompense client.

Suntem toți familiarizați cu programele de recompense ale clienților care atât de multe întreprinderi mari au în loc. Dar nu există nici un motiv ca o afacere mica nu poate avea un program de recompense client, de asemenea. Acesta poate fi la fel de simplu ca o reducere la ziua de naștere a unui client sau la fel de complex ca un sistem de puncte care câștigă diverse recompense, cum ar fi reduceri la marfa. Efectuat dreapta, recompense programe pot ajuta cu adevărat construi loialitatea clienților și de a crește vânzările.

6. Distribuiți mostre gratuite clienților.

De ce atât de multe întreprinderi includ mostre gratuite de alte produse atunci când cumperi ceva de la ei?

Deoarece poate crește vânzările în atât de multe feluri. Clientul care a cumparat produsul original, s-ar putea încerca și ca proba de produs nou și să cumpere o parte din ea, de asemenea. Sau s-ar putea să treacă pe eșantion la altcineva, care ar putea încerca produsul, cum ar fi ea, și să cumpere că și alte produse de companie. Cel puțin, clientul original va fi de gândire gânduri calde despre compania dumneavoastră, și, sperăm, spune altor oameni despre produsele tale.

Creșterea vânzărilor este mai ușor

Atragerea de noi clienti este un lucru bun. Dar atragerea de noi clienti nu este singura modalitate de a crește vânzările, și este, de fapt, calea grea de a merge despre asta. Trecerea se concentreze dvs. de vânzări pentru a ispititoare clienții actuali pot face creșterea vânzărilor mai ușor, și de a construi loialitatea clienților care duce la vânzări repetate.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.