7 μαθήματα επενδυτές μπορούν να μάθουν από Warren Buffett

Home » Investing » 7 μαθήματα επενδυτές μπορούν να μάθουν από Warren Buffett

 7 μαθήματα επενδυτές μπορούν να μάθουν από Warren Buffett

Warren Buffett, ο θρυλικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας χαρτοφυλακίου της Berkshire Hathaway, γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου, 1930. Κατά τη διάρκεια των 50+ χρόνια έχει τρέξει ο πρώην Νέας Αγγλίας εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας, έχει λάβει από περίπου $ 8 ανά μετοχή στα $ 270,000 ανά μετοχή ( από τον Σεπτέμβριο του 2017), αφού ποτέ δεν χώρισε το απόθεμα (Μπάφετ είχε εισαγάγει τις μετοχές κατηγορίας Β, η οποία για πολλά χρόνια, αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο 1 / 50ο της αξίας των μετοχών κατηγορίας Α, αλλά τώρα διαπραγματεύεται σε 1 / 1500ο του λόγω τιμή σε απόθεμα χωρίσει για να διευκολύνουν την απόκτηση του σιδηροδρόμου Burlington Northern Santa Fe).

 Κατά μήκος της διαδρομής, την πειθαρχία διάθεση των κεφαλαίων του έχει γεννήσει πολλές δισεκατομμυριούχους εκτός από τον εαυτό του, και ένας άγνωστος (αλλά σημαντικό) αριθμό πολυεκατομμυριούχοι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων οικογενειών που συγκέντρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια μόνο για να αποκαλύψει την έκταση των περιουσιών τους σε φιλανθρωπικούς κληροδοτήματα σε θάνατος.

Ποια είναι μερικά από τα έχουμε μαθήματα, ως ένα επενδυτές, να μάθουν, όταν κοιτάζοντας πίσω στην καριέρα και τις στρατηγικές του; Θέλω να πάρει κάποιο χρόνο για να επισημάνω μερικά από αυτά πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

1. Πάρτε το σωστό Δομή

Σχεδόν κανείς δεν φαίνεται να συζητήσει το γεγονός ότι το πραγματικό μυστικό στον πλούτο Warren Buffett, είναι η ικανότητά του να πάρει τη διάρθρωση των εκμεταλλεύσεων του μαζί με έναν τρόπο που του δίνει τεράστια προσωπικά οφέλη. Οι επτά αρχές του συνεργασίες έτρεξε έδωσε μια παράκαμψη στα κέρδη που κάνει τη σύγχρονη διαχειριστές πλούτου φαίνονται φθηνές σε σύγκριση, λαμβάνοντας μεταξύ 25% και 50% των κερδών, ανάλογα με την ειδική συμφωνία συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης.

 Αν είχε δημιουργούνται τα ίδια ακριβώς επενδύσεων αποτελέσματα ως έμμισθο μέλος του τοπικού τμήματος τράπεζα εμπιστοσύνη, τότε μάλλον δεν θα έχετε ακούσει το όνομά του.

Το ίδιο ισχύει και για την Berkshire Hathaway. Με τη χρήση της ασφάλισης πλωτήρα ως ένα είδος υπερ-αποδοτική λογαριασμό περιθωρίου με κανένα από τα μειονεκτήματα του χρέους περιθώριο, ο Buffett ήταν σε θέση να το κεφάλαιον 11% έως 15 αποτελεσμάτων% σύνθεση του χαρτοφυλακίου μετοχών, μαζί με επανεπενδύονται τα κέρδη από τις θυγατρικές της λειτουργίας, σε 20% + μέση ετήσια αύξηση στη λογιστική αξία για μισό αιώνα.

 Αν είχε πραγματοποιηθεί την ίδια ακριβώς αποθεμάτων σε ένα μη-μόχλευση λογαριασμό μεσιτείας, τα αποτελέσματά του θα φαινόταν πολύ πιο συνηθισμένο. Ο ίδιος έδωσε ένα  διαρθρωτικό  πλεονέκτημα. Ως στρατηγός, αυτός είναι φρικτά υποτιμημένη και θα πρέπει να δοθεί πολύ περισσότερη πίστωση για την ικανότητά του να βάλει μαζί τα συστήματα που τον, η οικογένειά του ανταμείψει δυσανάλογα, και οι συνεργάτες του. Μπορείτε να δείτε την επιρροή ενός από νωρίς τις εμμονές του, Henry Singleton σε Teledyne, είχε για τη συμπεριφορά του.

2. Πάρτε Πραγματικά, πραγματικά καλός σε κάτι και να το εκμεταλλεύεται στο μέγιστο πλεονέκτημα

Οι άνθρωποι χάνω στη ζωή. Αν θέλετε να έχετε υπερβολικά μεγάλων διαστάσεων επιτυχία, θα πρέπει να ακονίσετε το σε ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων και να γίνει εξαιρετική σε αυτό. Αν ο Buffett είχε περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια, επίσης, προσπαθεί να ξεκινήσει μια αλυσίδα από εστιατόρια ή προσπαθεί να γίνει ένα παγκόσμιας κλάσης μυθιστοριογράφος, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε μια μικρή ποσότητα της επιρροής, τον πλούτο και τη φήμη που κάνει σήμερα. Ακόμα και ιδιοφυΐες που διαπρέπουν σε πολλούς τομείς, όπως ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, δεν το έπραξε ταυτόχρονα, αλλά, επικεντρώθηκε σε διαφορετικές περιοχές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στη ζωή τους.

Υπολογίστε τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους. Sam Walton και ο Ray Kroc ήταν καλύτερα χειριστές και εκτελεστές. Ο Steve Jobs και Walt Disney ήταν καλύτερα Showmen και οραματιστές.

 Είτε ο στόχος σας στη ζωή είναι να γίνει ένα αστέρι της όπερας ή να χτίσετε μια περιουσία 500 επιχείρηση από το μηδέν, να αναπτύξει ένα «λέιζερ-όπως εστίαση», όπως Buffett ο ίδιος έχει ζητήσει. Ξέρετε τι θέλετε, όταν το θέλετε, και πώς θα έχετε την ευκαιρία να το πάρει. Out-εκτελέσει όλους.

3. Φήμη είναι μια μορφή κεφαλαίου που θα πρέπει να καλλιεργηθεί και Προστατευόμενες

Αν γίνει γνωστή για την ακεραιότητα σας και το θεμιτό εμπόριο, θα βρείτε τον εαυτό σας για την παραλαβή τέλος μιας πολύ χάριτος και πολλές ευκαιρίες που διαφορετικά δεν θα είχαν παρουσιαστεί οι ίδιοι. Buffett εκμεταλλεύτηκε αυτή την κάθε ευκαιρία που θα μπορούσε. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της μόχλευσης εξαγορά τρέλα της δεκαετίας του 1980, δεν θα συμμετάσχει σε εχθρικό εξαγορές επειδή ήθελε να ρίξει τον εαυτό του υπό το πρίσμα ενός φιλικού λευκό ή γκρι ιππότη? το πλούσιο, καλό παιδί με το βιβλιάριο επιταγών που εμφανίζεται και σας σώζει από τους πειρατές που θέλουν να λεηλατούν το σκάφος σας.

 Είχε ένα όραμα για το είδος της φήμη που ήθελε και να καλλιεργηθεί το κάθε βήμα στην πορεία. Έγινε ένα εμπορικό σήμα? μια εικόνα.

Αν κοιτάξει κανείς στη ζωή του, και να μελετήσει σε βάθος, θα δείτε ότι οι καλόκαρδοι μάσκες πρόσοψη ένας έξυπνος, ανελέητα λαμπρή άνθρωπος με IQ που είναι από τα διαγράμματα και μια τάση προς την φιλαργυρία (το οποίο, σε τελική ανάλυση, τα οφέλη της κοινωνίας από τότε που δίνει 99% από πίσω για να βελτιώσει τον πολιτισμό). Θα αφήσει επιχειρήσεις αποτυγχάνουν. Αυτός θα εγκαταλείψει τους φίλους του αν κινδυνεύει η φήμη του κεφαλαίου του. Ο ίδιος θα θέσει τις ανάγκες του ιδίου και της Berkshire Hathaway, πάνω απ ‘όλα τα άλλα ζητήματα. Αυτός δεν είναι ανόητος. Ξέρει ακριβώς πώς να επιτύχουν, να αυξήσει, και στη βελτιστοποίηση της εξουσίας μέσω οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών μέσων.

4. Εκμεταλλευτείτε του Κώδικα Φορολογίας και να κατανοήσουν τη δύναμη των μικρών κέρδη πάροδο του χρόνου

Τα μικρά πράγματα που ο Buffett έχει κάνει όλη την καριέρα του για να πάρει ένα επιπλέον ρίσκο 2% ή 3% εδώ ή εκεί, ιδίως όσον αφορά τον φόρο αποτελεσματικότητας, είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Κατά κάποιο τρόπο, η φορολογική αποδοτικότητα που είναι ενσωματωμένη στο Berkshire Hathaway, η οποία του επιτρέπει να μεταφέρει την πρωτεύουσα, όπως λάδι κινητήρα σε όλη την αυτοκρατορία στην πιο παραγωγική χρήση, είναι ένα τεράστιο μέρος της μυστικό της επιτυχίας του. Από τα προφανή πράγματα, όπως το κάνει μόνο αποκτήσεις τουλάχιστον το 80% της θυγατρικής της καθαρής θέσης, ώστε να μπορεί να λάβει μερίσματα αφορολόγητο από τις εταιρείες εκμετάλλευσης και αναδιάταξη του, με τις ιδιορρυθμίες που βρέθηκαν πριν από δεκαετίες στο φορολογικό κώδικα Νεμπράσκα, όπως αφορά την ίδια την ασφαλιστική βιομηχανία, με το χτύπημα πολλά μονόκλινα και δίκλινα, αυτός είναι ουσιαστικά προστίθεται στο τελικό αποτέλεσμα του έργου της ζωής του. (Εκεί βρίσκεται ένα άλλο τέχνασμα -. Ο ίδιος ο Buffett είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές μερίσματος στον πλανήτη, αλλά αρνείται να τους πληρώσει με δικά τους μετόχους του, για λόγους που ο ίδιος έχει καλά αρθρωτά στο παρελθόν)

Μικρότερες οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, πάρα πολύ. Επενδύστε μέσα από μια Roth IRA, το οποίο είναι το πιο κοντινό πράγμα στην τέλεια ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς που υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μην πάρετε σε μη εκπιπτόμενες χρέους για την απόσβεση περιουσιακών στοιχείων. Επωφεληθείτε από αναβαλλόμενους φόρους διατηρώντας χαμηλό κύκλο εργασιών (έχετε  δει  το ενσωματωμένο μη πραγματοποιηθέντα κέρδη κεφαλαίου στο χαρτοφυλάκιο της Berkshire Hathaway του !? Είναι υπέροχο!).

5. Surround τον εαυτό σας με τους σωστούς ανθρώπους και να δημιουργηθεί μια κουλτούρα που επιβραβεύει τη συμπεριφορά που θέλετε προσομοίωση

Η άρση βαρών γίνεται με λειτουργικές θυγατρικές της Berkshire Hathaway του. Οι εν λόγω επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες θα είναι στο Fortune 500, αν περιστρέφεται-off, που διοικούνται από CEOs που εμφανίζονται στη δουλειά κάθε μέρα. Καταφέρνουν πραγματικά παγκόσμια επιχειρήσεις που παράγουν δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια πλεόνασμα πλούτου που παίρνει έπειτα αποστέλλονται στο Omaha δύο φορές το χρόνο. Αν και περιστασιακά προβλήματα pop up, η οποία είναι βέβαιο ότι θα συμβεί σε μια εταιρεία του μεγέθους του, το ταλέντο του Buffett για την προσέλκυση μεγάλη στελέχη, με αποτέλεσμα να θέλουν να κερδίσουν, και μένουν πιστοί στην επιχείρηση είναι πολύ σημαντικό να απορρίψει άνετα. Σε πολλές επιχειρήσεις, η ποιότητα των ανθρώπων που κάνουν το έργο είναι υψίστης σημασίας για την κερδοφορία. Πάρτε καλύτεροι άνθρωποι, απολαμβάνουν καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης, να είναι σε επιφυλακή για στρεβλά κίνητρα. Θέλετε να αποφευχθεί η δημιουργία συστημάτων αποζημίωσης ή την αναγνώριση που προκαλούν οι εργαζόμενοι, οι εργολάβοι, ή άλλα μέρη να συμμετάσχουν σε ανήθικη, ανήθικη, παράνομη ή άλλως αμφισβητήσιμη συμπεριφορά. Μπορείτε να πάρετε περισσότερα από αυτά που επιδοτούν έτσι επιδοτούν με σύνεση.

6. Εστίαση σε καλύτερες ιδέες σας

επιχειρηματικό εταίρο του Buffett, Charlie Munger, μερικές φορές επισημαίνει ότι αν πήρε τις καλύτερες 4-5 ιδέες που είχε ποτέ και να αφαιρεθεί από την εξίσωση, ρεκόρ του Buffett θα είναι περίπου στο μέσο όρο σε Berkshire Hathaway. Ήταν το θάρρος της γνώμης να φορτώσει σε μετοχές της The Coca-Cola Company? να επικεντρωθεί στην ιδιοκτησία και ατυχημάτων? να λάβει μερίδιο στην τότε Washington Post Company και Gillette που έκανε τη διαφορά.

Όταν κάτι διασχίζει ραντάρ σας που είναι ακριβώς στο γλυκό σημείο σας – μπορείτε να το καταλάβετε, ξέρετε τους κινδύνους, οι πιθανότητες είναι πολύ υπέρ σας, και είναι τόσο προφανές που μπορεί να φτάσει και να αρπάξει αυτό – μην αφήσουμε να περάσει. Μόλις κάθε δεκαετία ή έτσι, θα σας παρουσιαστεί με την ευκαιρία να ταλαντεύεται για τους φράχτες, χωρίς να πληγώνει τον εαυτό σας αν θα πάει στραβά. Όταν αυτό συμβεί, αφήστε το να σχίσει.

7. Κάντε καλή και δώστε Επιστροφή στην Κοινωνία

Όπως και μεγάλη μεγιστάνες πριν από αυτόν, ο Warren Buffett είναι gifting σχεδόν όλες τις παραγωγικές προσπάθειες της καριέρας του στο ευρύτερο πολιτισμό. Μέσα από το Ίδρυμα Gates, η καθαρή θέση του θα παρέχει φιλανθρωπικό κεφάλαια για να σωθούν ζωές, να βελτιώσει την εκπαίδευση, και να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Σκεφτείτε πέρα ​​από τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο να εφαρμόσει τα ταλέντα σας για την αναβάθμιση της εμπειρίας των γύρω σας, είναι μια ευλογία για τους τρόπους που ποτέ δεν πίστευα δυνατόν.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.