7 lektioner Investorer kan lære af Warren Buffett

Home » Investing » 7 lektioner Investorer kan lære af Warren Buffett

 7 lektioner Investorer kan lære af Warren Buffett

Warren Buffett, den legendariske bestyrelsesformand og administrerende direktør for holdingselskabet Berkshire Hathaway, blev født den 30. august, 1930. I løbet af de 50 + år, han har kørt den tidligere New England væveri, har han taget det fra omkring $ 8 pr aktie til $ 270.000 per aktie ( i september, 2017), har aldrig opdele bestanden (Buffett gjorde indføre B-aktier, der i mange år, der handles på 1 / 50th værdien af ​​A-aktier, men nu handler til 1 / 1500:e værdien på grund til en aktiesplit for at lette erhvervelsen af ​​Burlington Northern Santa Fe jernbanen).

 Langs rejsen, har sin kapitalallokering disciplin opfostrede flere milliardærer foruden ham selv, og en ukendt (men væsentlig) antal multi-millionærer, herunder nogle familier, der samlet sammen hundreder af millioner af dollars kun at afsløre omfanget af deres formuer i velgørende arv på død.

Hvad er nogle af de erfaringer, vi som investorer kan lære, når man ser tilbage på sin karriere og strategier? Jeg ønsker at tage noget tid at påpege et par af dem, jeg synes er særligt vigtige.

1. Få Struktur Right

Næsten ingen synes at diskutere det faktum, at den virkelige hemmelighed til Warren Buffett rigdom er hans evne til at få strukturen i hans besiddelser sat sammen på en måde, der giver ham enorme personlige fordele. De syv tidlige partnerskaber han kørte gav ham en overstyring på indtjeningen, der gør moderne wealth managers ser billige i forhold, idet mellem 25% og 50% af overskuddet afhængigt af den specifikke aftale kommanditselskab.

 Hvis han havde genereret præcis de samme investeringer resultater som en lønnet medlem af den lokale bank tillid afdeling, har du sandsynligvis aldrig ville have hørt hans navn.

Det samme gælder for Berkshire Hathaway. Ved at bruge forsikringen flyde som en slags super-effektiv margin konto med ingen af ​​ulemperne ved margin gæld, Buffett var i stand til at parlay 11% til 15% compounding resulterer i aktieporteføljen, sammen med reinvesteret indtjening fra datterselskaber, i 20% + gennemsnitlige årlige gevinster i den bogførte værdi for et halvt århundrede.

 Havde han holdt præcis de samme bestande i en ikke-gearede mæglervirksomhed konto, ville hans resultater har kigget langt mere almindeligt. Han gav sig selv en  strukturel  fordel. Som en strateg, han er grueligt undervurderet og bør gives en meget mere kredit for sin evne til at sammensætte systemer, der uforholdsmæssigt belønne ham, hans familie og hans partnere. Du kan se den indflydelse en af hans tidlige tvangstanker, Henry Singleton på Teledyne, havde på hans opførsel.

2. Få Virkelig, virkelig god til noget og udnytte det til din størst mulig fordel

Folk bliver distraheret i livet. Hvis du ønsker at have outsized succes, er du nødt til at slibe på et bestemt færdighed sæt og blive ekstraordinært på det. Hvis Buffett havde brugt de sidste fem årtier forsøger også at lancere en kæde af restauranter eller forsøger at blive en verdensklasse romanforfatter, han sandsynligvis ikke ville have haft et minimum af indflydelse, rigdom og anseelse han gør i dag. Selv genier, der udmærker sig på flere områder, ligesom Benjamin Franklin, gjorde det ikke samtidig, men snarere, med fokus på forskellige områder på forskellige tidspunkter i deres liv.

Finde ud af hvad du kan gøre bedre end alle andre. Sam Walton og Ray Kroc var bedre operatører og eksekutorer. Steve Jobs og Walt Disney var bedre showmen og visionære.

 Uanset om dit mål i livet er at blive en opera stjerne eller bygge en Fortune 500 virksomhed fra bunden, udvikle en “laser-lignende fokus”, som Buffett selv har kaldt det. Ved, hvad du vil, når du ønsker det, og hvordan du kommer til at få det. Out-udføre alle.

3. Omdømme er en form for kapital, der bør plejes og Beskyttet

Hvis du bliver kendt for din integritet og fair behandling, vil du finde dig selv på den modtagende ende af en masse af nåde og en masse muligheder, som ellers ikke ville have præsenteret sig selv. Buffett udnyttede dette hver chance han kunne. Selv under lånefinansierede dille af 1980’erne, ville han ikke deltage i uvenlige overtagelser, fordi han ønskede at kaste sig selv i lyset af en venlig hvid eller grå ridder; de rige, flink fyr med checkhæfte, der dukker op og redder dig fra piraterne ønsker at raid dit skib.

 Han havde en vision for den type rygte han ønskede og dyrkede det hvert skridt på vejen. Det blev en helt; et billede.

Når man ser ind i hans liv, og studere det dybt, det tydeligt, at avuncular facade dækker over en snu, hensynsløst strålende mand med en IQ, der er off diagrammerne og en tendens til griskhed (som i sidste ende gavner samfundet, da han giver 99% af det tilbage for at forbedre civilisation). Han vil lade virksomheder mislykkes. Han vil opgive sine venner, hvis det risikerer at hans omdømme kapital. Han vil sætte behovene af sig selv, og Berkshire Hathaway, over alle andre hensyn. Han er ikke dum. Han ved præcis, hvordan man opnår, stige, og drage størst mulig fordel af magt gennem finansielle, politiske og sociale midler.

4. Udnyt skattelovgivningen og forstå kraften i Små gevinster over tid

De små ting, der Buffett har gjort gennem hele sin karriere for at få en ekstra risikofri 2% eller 3% her eller der, især da det vedrører skat effektivitet, er virkelig bemærkelsesværdig. På nogle måder, skat effektivitet han er indbygget i Berkshire Hathaway, som tillader ham at flytte kapital ligesom motorolie i hele imperiet til den mest produktive brug, er en stor del af hemmeligheden bag hans succes. Fra de åbenlyse ting, som kun gør opkøb af mindst 80% af datterselskabet egenkapital, så han kan tage udbytter skattefri ud af driftsselskaberne og omplacere den, at de særheder, der blev fundet årtier siden i Nebraska skat kode som det vedrører forsikringsbranchen selv, ved at ramme en masse single og double, han væsentligt føjet til det endelige resultat af hans livsværk. (Deri ligger en anden særhed -. Buffett selv er en af ​​de største udbytte investorer på planeten, men alligevel nægter at betale dem til sine egne aktionærer af årsager, han har godt formuleret i fortiden)

Mindre investorer kan drage fordel af dette, også. Invester gennem en Roth IRA, som er det tætteste ting at den perfekte skattely som eksisterer i USA. Tag ikke på ikke-fradragsberettiget gæld for faldende aktiver. Udnyt udskudt skat ved at holde omsætningen lav (har du  set  den indbyggede urealiserede kursgevinster i Berkshire Hathaway portefølje !? De er smukke!).

5. Omgiv dig med de rigtige mennesker og skabe en kultur, der belønner den adfærd, du ønsker emuleret

Den tunge løft gøres ved Berkshire Hathaways datterselskaber. Disse virksomheder, hvoraf mange vil være i Fortune 500, hvis spundet-off, er drevet af administrerende direktører, der dukker op på arbejde hver dag. De formår virkelig globale virksomheder, der producerer milliarder og atter milliarder af overskydende rigdom, som derefter bliver sendt til Omaha to gange om året. Selvom lejlighedsvise problemer dukker op, som er bundet til at ske i en virksomhed af sin størrelse, Buffett talent for at tiltrække store ledere, hvilket gør dem ønsker at vinde, og opholder sig loyale over for virksomheden er for vigtig til henkastet afskedige. I mange virksomheder, at kvaliteten af ​​de mennesker gør arbejdet er af allerstørste betydning for rentabiliteten. Få bedre mennesker, nyde bedre resultater.

Ligeledes være på udkig efter uhensigtsmæssige incitamenter. Du ønsker at undgå at skabe kompensation eller anerkendelse systemer, der forårsager medarbejdere, entreprenører eller andre parter til at engagere sig i umoralsk, uetisk, ulovligt eller på anden måde tvivlsom adfærd. Du får mere af, hvad du subsidiere så subsidiere omtanke.

6. Fokus på dine bedste ideer

Buffett forretningspartner, Charlie Munger, nogle gange påpeger, at hvis du tog de bedste 4-5 ideer han nogensinde har haft og strippet dem ud af ligningen, ville Buffett rekord være omkring gennemsnittet i Berkshire Hathaway. Det var modet af overbevisning at lægge op på aktier af The Coca-Cola Company; at fokusere på ejendoms-og skadesforsikring; at tage en andel i det dengang Washington Post Company eller Gillette, der gjorde forskellen.

Når noget krydser din radar, der er ret i dit sweet spot – du forstår det, du kender de risici, sandsynlighederne er meget i din favør, og det er så indlysende, du kan nå ud og få fat i det – ikke lade det passere. Når hvert årti eller deromkring, vil du blive præsenteret for en chance for at svinge til hegn uden at såre dig selv, hvis det går galt. Når det sker, så lad det rip.

7. gøre godt og give noget tilbage til samfundet

Ligesom store matadorer før ham, er Warren Buffett gaver næsten alle de produktive indsats af sin karriere til den bredere civilisation. Gennem Gates Foundation, vil hans nettoformue give filantropiske fonde til at redde liv, forbedre uddannelse, og ændre verden til det bedre. Tænk over dig selv. Prøv at finde en måde at anvende dine talenter til at opgradere oplevelsen af ​​dem omkring dig, at være en velsignelse for dem på måder, de aldrig troede muligt.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.