7 Lessons Sijoittajat voivat oppia Warren Buffett

Home » Investing » 7 Lessons Sijoittajat voivat oppia Warren Buffett

 7 Lessons Sijoittajat voivat oppia Warren Buffett

Warren Buffett, legendaarinen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja holdingyhtiön Berkshire Hathaway syntyi 30. elokuuta 1930. Aikana 50+ vuotta hän on ajaa entinen New England tekstiili mylly, hän ottaa sen noin $ 8 prosenttia osakkeelta $ 270000 per osake ( syyskuusta 2017), joka on koskaan jakaa varastosta (Buffett myötä käyttöön B-sarjan osaketta, joka vuosien ajan, vaihdettiin 1 / 50th arvo A-osakkeita, mutta nyt kaupat 1 / 1,500th arvon takia joka splitin helpottaa hankinta Burlington Northern Santa Fe rautatie).

 Pitkin matkaa, hänen pääoman allokointi kuria on poikinut useita miljardöörejä lisäksi itsensä ja tuntematon (mutta huomattava) määrä monimiljonäärejä, mukaan lukien joitakin perheitä, jotka kerännyt satoja miljoonia dollareita vain paljastaa laajuuden omaisuuksia hyväntekeväisyyteen testamenttilahjoituksia osoitteessa kuolema.

Mitkä ovat Tunneilla, kuin sijoittajat, voi oppia, kun katsoo taaksepäin hänen uransa ja strategioita? Haluan kestää jonkin aikaa tuoda esiin muutamia niistä ovat mielestäni erityisen tärkeitä.

1. Hanki rakenne Right

Lähes kukaan ei tunnu keskustella siitä, että todellinen salaisuus Warren Buffettin varallisuus on hänen kykynsä saada rakennetta omistus koota tavalla, joka antaa hänelle valtavasti henkilökohtaisia ​​etuja. Seitsemän varhainen kumppanuudet juoksi hän antoi hänelle ohitus ansioista, joka tekee modernista varallisuudenhoitajien etsiä halpoja verrattuna, ottaen välillä 25% ja 50% voitosta riippuu kunkin kommandiittiyhtiö sopimus.

 Jos hän olisi luotu täsmälleen sama investointien tulokset palkattuna jäsenenä paikallisen pankin notariaattivälitykseen, luultavasti olisi koskaan kuullut hänen nimensä.

Sama koskee Berkshire Hathaway. Käyttämällä vakuutuksen float eräänlaisena supertehokas marginaalin huomioon kanssa mitään haittoja marginaali velkaa, Buffett pystyi parlay 11%: sta 15% pahentaa tuloksia osakesalkun sekä uudelleen sijoitettujen voittojen päässä toimivaa tytäryhtiötä, osaksi 20% + keskimääräinen vuotuinen voitot kirjanpitoarvon puoli vuosisataa.

 Oliko hän pitänyt täsmälleen sama varastoja ei-velkarahalla välitys tilin, hänen tuloksia olisi näyttänyt paljon tavallisia. Hän antoi itsensä  rakenteellinen  etu. Strategina, hän on hirvittävän aliarvioitu ja olisi paljon enemmän pisteitä kyvystään koota järjestelmien suhteettoman palkita hänet, hänen perheensä ja hänen kumppanit. Näet vaikutuksen yksi hänen varhaisen pakkomielteet, Henry Singleton on Teledyne, oli hänen käyttäytymiseen.

2. saada todella, todella hyvä jossain ja Exploit se suurin mahdollinen hyöty

Ihmiset saavat hajamielinen elämässä. Jos haluat olla ylisuuri menestystä, sinun täytyy hioa ja tiettyyn taito asettaa ja tulla satunnaisia ​​sitä. Jos Buffett oli viettänyt viimeisen viiden vuosikymmenen myös yrittää käynnistää ravintolaketju tai yrittää tulla maailmanluokan kirjailija, hän ei todennäköisesti olisi ollut vähänkin vaikutuksen, runsaan ja maine hän tekee tänään. Jopa neroja, jotka excel useita alueita, kuten Benjamin Franklin, ei tehnyt niin samanaikaisesti, vaan keskittyy eri alueilla eri aikoina elämässään.

Selvittää, mitä voit tehdä paremmin kuin kaikki muutkin. Sam Walton ja Ray Kroc olivat parempia toimijoiden ja toteuttajien. Steve Jobs ja Walt Disney olivat parempia showmen ja visionäärejä.

 Olipa tavoite elämässä on tulla ooppera tähti tai rakentaa Fortune 500 liiketoiminnan maasta ylös, kehittää “laserin keskittyä”, kuten Buffett itse on kutsunut sitä. Tiedä mitä haluat, milloin haluat, ja kuinka aiot saada se. Out-suorittaa kaikki.

3. Maine on eräänlaista pääomaa, joka tulisi vaalittava ja Protected

Jos saadaan tieto oman eheyden ja oikeudenmukaisen kaupankäynnin, löydät itsesi vastaanottavana paljon armon ja paljon mahdollisuuksia, joita ei muuten on ilmoittautunut. Buffett käytti tätä kaikki mahdollisuudet hän voisi. Jopa lainanmyöntämisen buyout villitys 1980, hän ei harjoita epäystävällinen yritysostoihin koska halusi heittäytyi valossa ystävällinen valkoinen tai harmaa ritari; rikas, mukava kaveri kanssa shekkivihko joka näkyy ja pelastaa sinut merirosvot haluavat ryöstää alusta.

 Hänellä oli visio tyypin maineen hän halusi ja viljellä sitä joka vaiheessa matkan varrella. Siitä tuli tuotemerkin; kuva.

Kun katsot hänen elämäänsä, ja tutkia sitä syvästi, näet, että hyväntahtoinen julkisivu naamiot ovela, häikäilemättä loistava mies IQ, joka on pois kaavioita ja taipumusta ahneus (joka lopulta hyötyä yhteiskunnalle koska hän antaa 99% se takaisin parantaa sivistyksen). Hän päästää yritykset epäonnistuvat. Hän luopuu hänen ystävänsä, jos se uhkaa hänen maineensa pääomaa. Hän laittaa tarpeet itsensä ja Berkshire Hathaway, ennen kaikkea muut näkökohdat. Hän ei ole tyhmä. Hän tietää täsmälleen, miten saavuttaa, lisätä ja hyödyntää mahdollisimman vallan taloudellisia, poliittisia ja sosiaalisia keinoja.

4. Hyödynnä verolain ja ymmärtää vallan pienten voitot ajan myötä

Pienet asiat, jotka Buffett on tehnyt koko uransa saada ylimääräisen riskitön 2% tai 3% siellä täällä, varsinkin kun se liittyy verotuksen tehokkuutta, ovat todella merkittävä. Jollain tavalla, veron tehokkuutta hän sisäänrakennettuna Berkshire Hathaway, jonka avulla hän voi siirtää pääomia kuin moottoriöljyä koko valtakunnan tuottavin käyttö, on valtava osa salaisuus hänen menestykseensä. Ilmeinen asioita, kuten vain tehdä yritysostoja vähintään 80% tytäryhtiön pääomasta, jotta hän voi ottaa osingon verovapaa ulos operatiivisten yhtiöiden ja uudelleen se, että oikkuja löytyneiden vuosikymmen sitten Nebraskan verolain kun se koskee vakuutusalan itse lyömällä paljon yhden ja kahden hengen, hän olennaisesti lisätty lopputulos elämäntyöstään. (Tässä piilee toinen omituisuus – Buffett itse on yksi suurimmista osingon sijoittajat planeetalla, mutta kieltäytyy maksamasta niitä omaan osakkeenomistajille syistä hän on hyvin nivelletty aiemmin.)

Pienemmät sijoittajat voivat hyödyntää tätä myös. Invest kautta Roth IRA, joka on lähinnä asia täydellinen verotoimenpide jollaisia on jo Yhdysvalloissa. Älä ota vähennyskelvottomista velkaa heikentynyt omaisuutta. Hyödynnä laskennallisten verojen pitämällä vaihtuvuus alhainen (oletko  nähnyt  sisäänrakennettua realisoitumattomia myyntivoittoja Berkshire Hathaway salkussa !? Ne ovat kauniita!).

5. surround itseäsi oikeat ihmiset ja luoda kulttuuria, joka palkitsee haluamasi käyttäytymisen emuloitu

Raskainta tapahtuu Berkshire Hathawayn toimivaa tytäryhtiötä. Niille yrityksille, joista monet olisivat Fortune 500 jos kehrätty-off, ajetaan toimitusjohtajia, jotka osoittavat töihin joka päivä. He hallita aidosti globaali yritys, joka tuottaa miljardeja ylijäämä rikkaus että sitten saa kuljetetaan Omaha kahdesti vuodessa. Vaikka ajoittain ongelmia pop up, joka on pakko tapahtua päättäväisesti kokonsa, Buffettin kykyjä houkutella suuria johtajia, joten ne haluavat voittaa, ja pysyä uskollisena liike on liian tärkeä rennosti hylätä. Monissa yrityksissä, laatu ihmiset tekevät työtä on äärimmäisen tärkeää, että kannattavuutta. Saada parempia ihmisiä, nauttivat parempia tuloksia.

Samoin on hakevat vääristyneitä kannustimia. Haluat välttää luomista korvausta tai tunnistusjärjestelmiä, jotka aiheuttavat työntekijät, alihankkijat tai muut osapuolet sitoutumaan moraalitonta, epäeettistä, laitonta tai muuten kyseenalainen käyttäytymistä. Saat enemmän, mitä tuetaan niin tukea viisaasti.

6. Keskity parhaat ideat

Buffettin liikekumppani, Charlie Munger, joskus huomauttaa, että jos olet ottanut parhaan 4-5 ideat hän koskaan ollut ja riisuttu niitä pois yhtälöstä, Buffettin ennätys olisi noin keskimäärin Berkshire Hathaway. Se oli rohkeutta vakaumuksen kasapäin osakkeiden The Coca-Cola Company; keskittyä vahinkovakuuttaja; ottaa osuutensa silloinen Washington Post Company tai Gillette, joka teki eron.

Kun jotain ylittää tutkalla, joka on oikeassa your sweet spot – ymmärrät sen, tiedät riskejä, todennäköisyydet ovat erittäin eduksesi, ja se on niin ilmeinen voit tavoittaa ja napata se – älä anna sen mennä. Kerran vuosikymmenen aikana sinulle esitetään kanssa mahdollisuuden keinu aidat vahingoittamatta itse, jos se menee pieleen. Kun se tapahtuu, anna palaa.

7. tehdä hyvää ja antaa takaisin yhteiskunnalle

Kuten suuri tycoons ennen häntä, Warren Buffett on gifting lähes kaikki tuottavia toimintoja uransa laajempaan sivilisaation. Kautta Gates Foundation, hänen nettovarallisuus antaa hyväntekeväisyyteen varoja pelastaa ihmishenkiä, parantaa koulutusta ja muuttaa maailmaa paremmaksi. Ajattelevat vain itse. Yrittää löytää tapa käyttää kykyjä päivitystä kokemusta lähimmäisiäsi, joka siunaus heille miten he eivät koskaan ajatellut mahdollista.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.