7 óra befektetők tanulhatnak Warren Buffett

Home » Investing » 7 óra befektetők tanulhatnak Warren Buffett

 7 óra befektetők tanulhatnak Warren Buffett

Warren Buffett, a legendás elnök-vezérigazgatója holdingtársaság Berkshire Hathaway, született augusztus 30-án, 1930. A 50+ évig üzemelteti az egykori New England textilgyár, ő vette körül $ 8 egy részvényre jutó 270.000 $ egy részvényre jutó ( szeptember, 2017), miután soha nem osztott az állomány (Buffett nem vezetnek be a B osztályú részvényeket, amelyeket sok éven át, forgalmazott 1/50-ed értéke osztályú részvények, de most szakmák 1 / 1500. értékének köszönhető egy készlet szét, hogy megkönnyítsék a megszerzése a Burlington Northern santa Fe vasút).

 Az út mentén, az ő tőkeallokálásában fegyelem szült több milliárdos rajta kívül, és egy ismeretlen (de jelentős) számú multi-milliomos, köztük családok felhalmozott több száz millió dollárt csak, hogy felfedje a mértéke vagyonukat jótékonysági hagyaték át halál.

Melyek a leckéket, mint a befektetők, lehet tanulni, ha visszatekintve karrier és stratégiák? Azt akarom, hogy egy kis időt rámutatni néhány azok szerintem különösen fontos.

1. Kap a struktúrák

Szinte senki sem látszik, hogy megvitassák a tény, hogy az igazi titok, hogy Warren Buffett vagyona az ő képessége, hogy a szerkezet a gazdaságok össze oly módon, hogy ad neki óriási személyes előnyöket. A hét elején partneri futott neki a kihagyást a jövedelem, ami a modern vagyonkezelőinek meg olcsó képest, figyelembe 25% és 50% -a nyereség függően az adott betéti szerződés.

 Ha ő generált pontosan ugyanazt beruházások eredménye, mint egy fizetett tagja a helyi bank bizalmi osztály, akkor valószínűleg soha nem hallott volna a nevét.

Ugyanez a helyzet a Berkshire Hathaway. Segítségével a biztosítási úszó egyfajta szuper-hatékony fedezeti számla sem a hátrányait margin adósság, Buffett tudta, hogy kihasznál, 11% -ról 15% keverési eredményt a részvényportfolió, valamint az újrabefektetett jövedelem a működő leányvállalata, a 20% + éves átlagos nyereség könyv szerinti értékének fél évszázada.

 Vajon tartotta pontosan ugyanazt a készletek nem tőkeáttételes ügynöki számla, az eredmények nézett volna sokkal rendes. Megadta magát a  szerkezeti  előny. Mint stratéga, ő rettenetesen alulértékelt, és meg kell adni sokkal több hitelt, hogy képes összerakni rendszerek aránytalanul jutalmazza őt, a családja, és a partnerek. Láthatjuk a hatása egyik korai rögeszmék, Henry Singleton a Teledyne volt az ő viselkedése.

2. Get nagyon, nagyon jó valamiben, és kihasználni azt, hogy a maximális Advantage

Az emberek elvonta az életben. Ha azt szeretnénk, hogy a túlméretezett siker, meg kell élesíteni az adott skill meg, és vált rendkívüli rajta. Ha Buffett töltötte az elmúlt öt évtizedben is akarta indítani egy lánc éttermek vagy próbál lenni egy világszínvonalú regényíró, talán nem lett volna egy csöppnyi befolyása, gazdagság és hírnév csinál ma. Még zsenik, akik kiválóan több területen, mint Benjamin Franklin, nem így egyidejűleg, hanem inkább összpontosított különböző területeken különböző időpontokban az életükben.

Kitalálni, mit is jobban, mint bárki más. Sam Walton és Ray Kroc jobbak voltak szolgáltatók és végrehajtók. Steve Jobs és a Walt Disney jobb volt mutatványosok és látnokok.

 Akár a cél az életben, hogy lesz egy operaénekes, vagy építeni egy Fortune 500 vállalat az alapoktól kezdve, dolgozzon ki egy „lézer-szerű fókusz”, mint Buffett maga nevezte. Tudja, mit akar, amikor akarja, és hogyan fogsz kapni. Out-végre mindenki.

3. Hírnév egyfajta tőke, ami várhatóan ápolni és védett

Ha lesz ismert a integritását és tisztesség, meg fogja találni magát a fogadó végén a sok kegyelem és sok lehetőség van, hogy egyébként nem lett bemutatva magukat. Buffett kihasználták ezt minden esélye tudott. Még a tőkeáttételes kivásárlás őrület, az 1980-as években, ő nem vesz részt a barátságtalan átvételek, mert azt akarta, hogy a leadott magát a fényében a barátságos fehér vagy szürke lovag; A gazdag, kedves srác csekkfüzet, aki felbukkan, és megmenti Önt a kalózok szeretnének raid a hajót.

 Volt egy elképzelés a fajta hírnév akart, és művelt, hogy minden lépés az út mentén. Ez lett a márka; egy kép.

Ha megnézzük az életébe, és tanulmányozzák mélyen, akkor láthatjuk, hogy az öreguras homlokzat mögött a ravasz, kíméletlenül zseniális ember egy IQ, hogy ki van a listákon, és a tendencia, fösvénység (ami végső soron előnyöket társadalom, mivel ő ad 99% a vissza, hogy javítsa a civilizáció). Ő hagyja a vállalkozások nem. El fogja hagyni a barátait, ha az nem veszélyezteti az ő hírnevét fővárosban. Ő fogja állítani az igényeinek magát, a Berkshire Hathaway, minden más szempontokat. Ő nem hülye. Ő pontosan tudja, hogyan kell elérni, növelje, és maximálisan kihasználni a hatalom révén pénzügyi, politikai és társadalmi eszközökkel.

4. Használja ki az adótörvény és megértsék a hatalom a kis nyereség az idő függvényében

A kis dolgokat, hogy Buffett tette az egész pályafutását, hogy kap egy extra kockázat-mentes 2% vagy 3% ide vagy oda, különösen vonatkozik az adó hatékonyság, valóban figyelemre méltó. Bizonyos szempontból az adó hatékonyság ő épített Berkshire Hathaway, amely lehetővé teszi, hogy mozog a tőke, mint a motorolaj az egész birodalmat, hogy a legtermékenyebb használatára, egy hatalmas része a titkot, hogy ő sikerének. A nyilvánvaló dolgok, mint a csak irányításszerzéseihez legalább 80% -át a leányvállalat saját úgy tudja venni osztalék adómentes ki a tagvállalatok és átállítása is, hogy a hirtelen fordulat, hogy találtak évtizeddel ezelőtt a Nebraska adótörvényt, mivel vonatkozik a biztosítási ágazat is, az ütő egy csomó egyesben és párosban, ő anyagilag hozzá a végeredmény életművét. (Ebben rejlik egy másik trükkje – Buffett magát az egyik legnagyobb osztalékot a befektetők a bolygón, még nem hajlandó fizetni, hogy a saját részvényesei okokból ő jól artikulált a múltban.)

Kisebb befektetők kihasználják ezt is. Invest keresztül Roth IRA, amely a legközelebbi dolog, hogy a tökéletes adómenedékben mint fenn az Egyesült Államokban. Ne szedje a nem levonható tartozás amortizálódó eszközök. Kihasználják a halasztott adók tartása forgalom alacsony (már akkor  látta  a beépített realizált tőkenyereség Berkshire Hathaway portfóliójában !? Nagyon szép!).

5. körül magad a megfelelő embereket, és hozzon létre egy kultúra, amely jutalmazza a viselkedést Szeretne Emulated

A nehéz emelés történik Berkshire Hathaway működési leányvállalata. Azok a vállalkozások, amelyek közül sok lenne a Fortune 500 ha leválasztották, futnak a cégvezetők, akik megjelennek dolgozni minden nap. Ezek kezelése valóban globális vállalkozások termelnek több milliárd többlet gazdagság akkor kap szállított Omaha évente kétszer. Bár alkalmi problémák felbukkan, amely kötődik történni a cég méretétől, Buffett tehetsége vonzza nagy vezetők, így szeretnénk nyerni, és hűségesek maradnak az üzleti túl fontos, hogy véletlenül utasítsa. Sok vállalkozás, a minőség az emberek csinálnak a munka rendkívül fontos, hogy a jövedelmezőséget. Jobb emberek, élvez jobb eredményeket.

Hasonlóképpen, a kilátás a káros ösztönzők. Azt akarja, hogy ne alakuljon kártérítést vagy elismerési rendszerek okozó alkalmazottak, vállalkozók, vagy más feleket a erkölcstelen, etikátlan, illegális vagy más módon megkérdőjelezhető magatartást. Kapsz több az, amit támogatnak, így támogatják bölcsen.

6. összpontosítani a legjobb ötletek

Buffett üzleti partnere, Charlie Munger, néha rámutat arra, hogy ha volt a legjobb 4-5 ötletet aki valaha is volt, és megfosztották őket az egyenletből, Buffett rekord lenne a átlagot Berkshire Hathaway. Ez volt a bátorságot a meggyőződés, hogy töltse fel a részvények a Coca-Cola Company; összpontosítani vagyon- és balesetbiztosítás; hogy egy tét az akkor Washington Post Company vagy a Gillette tette a különbséget.

Ha valami keresztezi a radar, amely közvetlenül a sweet spot – érti, tudja a kockázatokat, a valószínűségek igen az Ön javára, és ez annyira nyilvánvaló juthatsz, és fogd meg – ne hagyjuk, hogy elmúlik. Miután minden évtizedben igen, akkor be kell mutatni egy esélyt, hogy a swing a kerítés nélkül fáj magad, ha elromlik. Amikor ez megtörténik, hadd szóljon.

7. Van jó és adja vissza a társadalom

Mint a nagy iparmágnások előtte, Warren Buffett ajándékozás szinte az összes termelő erőfeszítések pályája a szélesebb civilizáció. Keresztül a Gates Alapítvány, a nettó vagyon biztosítja emberbaráti forrásokat az életmentés, az oktatás, és változtassa meg a világot, annál jobb. Gondolj túl magad. Próbáld megtalálni a módját, hogy alkalmazza a tehetségét korszerűsítése a tapasztalat e körül, hogy áldás a számukra oly módon, hogy soha nem is gondoltam.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.