8 Absolvenții Lucrurile Colegiul trebuie să știți despre credit

Home » Credit and Debt » 8 Absolvenții Lucrurile Colegiul trebuie să știți despre credit

 8 Absolvenții Lucrurile Colegiul trebuie să știți despre credit

După ce ați câștigat creditele de care aveți nevoie pentru a câștiga gradul dvs. de colegiu, un nou tip de credit devine importantă. Acest tip de credit vă va afecta pentru tot restul vieții tale; aceasta va influența capacitatea de a obține anumite bunuri și servicii înainte de a plăti pentru ele, cu speranța că veți face plăți în viitor.

Este posibil să aveți deja o anumită experiență cu credit, mai ales dacă ați avut de telefon sau de utilitate facturile de celule sau un card de credit.

Dar, așa cum ați construi o viață fără părinții tăi și departe de colegiu campus, construirea și protejarea dvs. de credit devine mult mai importantă.

1. Dacă nu ați stabilit deja o istorie de credit, s-ar putea găsi că este greu să închirieze un apartament, cumpăra o casă sau mașină, sau chiar a lua un card de credit . Captura-22 de credit este că aveți nevoie de credit pentru a obține credit , dar nu se poate obține de credit , dacă nu aveți credit. Un loc de muncă bun, mai mare în jos de plată, sau cosigners care doresc pot ajuta să Jumpstart viața ta și de a începe construirea unui istoric de credit solid.

2. Plățile de împrumut student va începe în șase luni pentru cele mai multe tipuri de credite pentru studenți . Dacă nu începe să plătiți – sau să facă aranjamentele de plată – credit va fi rănit. Ai o perioadă de grație după ce absolvent pentru a găsi un loc de muncă și a stabilit înainte de plățile dvs. de împrumut de student lovi cu piciorul în. Asigurați – vă că creditorii dvs. au adresa corectă astfel încât declarațiile dumneavoastră vă va ajunge.

Încercați să obțineți o idee despre ceea ce va fi plățile înainte de a trebui să înceapă a le face astfel încât să nu fi prins cu garda jos de suma de plată. Discutați cu creditor despre opțiuni de rambursare care se potrivesc veniturile și cheltuielile.

3. Deschiderea prea multe carduri de credit de la o dată este riscant , stick la doar una sau două , până când te obișnuiești cu noul loc de muncă și a noilor cheltuieli de trai.

Fiind aprobat pentru prima carte de credit poate fi antrenant, dar nu ajunge dependent de sentimentul. Cardurile de credit vin cu riscul de a datoriei. Când sunteți doar la început ca un adult tânăr în lumea reală, nu este nevoie să adăugați probleme de card de credit la lista de lucruri pentru a face față.

4. datele datorate de plată ( în general) sunt nenegociabile și lipsește o dată din cauza poate afecta scorul dvs. de credit . Profesorii tăi pot avea , ocazional , puteți să vă transformați hârtiile într – o zi sau două , fără întârziere , oferindu – vă o penalizare, dar creditorii nu sunt atât de plin de har. Puteți modifica unele date de plată din cauza la un moment mai bun în luna, dar nu ca o tactică de evitare a plății. Obisnuieste – te pentru plata facturilor la timp , deoarece le lipsesc vine cu penalități scumpe.

5. Ai acces la un raport de credit gratuit o dată pe an . Comanda ea in fiecare an pentru a ține evidența a ceea ce se întâmplă în viața ta de credit. Raportul dvs. de credit conține o listă a tuturor contului de credit. Este ceea ce creditori, creditori și alte companii utilizează pentru a decide dacă să aprobe cererile dumneavoastră. Vizitați annualcreditreport.com pentru a obține acces la un raport de credit de la fiecare dintre cele trei birouri de credit majore în fiecare an. Examinați raportul dvs. de credit pentru a vă asigura că informațiile de pe acesta sunt corecte și complete.

Contestați orice erori cu biroul de credit pentru a le-au eliminat.

6. Proiectele de legi colegul tău de cameră nu plătește poate afecta scorul dvs. de credit – numărul care măsoară istoricul dvs. de credit. Dacă trăiești cu un coleg de cameră, să aibă grijă ca orice chirie , precum și orice alte facturi care au numele tau pe ele sunt plătite la timp în fiecare lună. Companiile nu va avea grijă ca tu și colegul tău de cameră au un acord verbal (sau chiar scris) pentru a împărți proiectul de lege. Lor le pasă de a fi plătit la timp după numele oricui este pe proiectul de lege.

7. Punerea dvs. de credit pe linie pentru altcineva nu este inteligent . Dacă aveți deja un credit bun, cred că de două ori co-semna pentru un prieten, o rudă sau un partener romantic. Când cosign pentru cineva, sunteți în esență , promițând că plățile vor fi făcute în fiecare lună , chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să le facă. În cazul în care cealaltă persoană trece aproape de plăți, aceasta afectează dvs. de credit, de asemenea.

Non-plățile pot devasta dvs. de credit, ceea ce face dificil pentru tine atunci când aveți nevoie să împrumute bani pentru tine. Păstrați acest lucru în minte, de asemenea, dacă ați cerut un părinte sau un prieten să cosign ceva cu tine.

8. Tot ceea ce faci acum afecteaza dvs. de credit pentru anii următori . A lua decizii înțelepte și veți fi răsplătiți cu un scor de credit bun. De asemenea, decizii proaste și greșeli de credit va duce la un scor de credit de rău. Informații negative rămâne pe dvs. de credit timp de șapte ani. Dacă faceți o greșeală de credit de la 22 de ani, acesta va rămâne pe raportul dvs. de credit până la vârsta de 29. Când doriți să obțineți un credit ipotecar sau de a cumpăra o mașină nouă, greșelile pe care le făcut ani în urmă te poate afecta. Din fericire, nu există nici o limită la suma de timp în care informațiile pozitive rămâne pe raportul dvs. de credit. Scopul de a păstra dvs. de credit curat , astfel încât să nu va rula în probleme pe drum.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.