A Nagy Ingatlan Mítosz

Home » Real Estate » A Nagy Ingatlan Mítosz

A kutatások szerint a készletek generál nagyobb reálhozamot, mint az ingatlan

A Nagy Ingatlan Mítosz

Vásárlás elsődleges lakóhely valószínűleg az egyetlen legjobb döntés valaki tud azok pénzügyi jövőben. Azonban amikor megkapja a második, nyaralás, házak, kiadó ingatlanok, kereskedelmi épületek, és a nyers föld birtokában lehetséges elismerést, játszunk egy teljesen új játék. Ez azért van, mert hosszú ideig, a reálhozam (nettó infláció) által kínált közös állományok zúzott rendelkezésre álló ingatlanfedezettel tulajdon.

Igen. Azt olvastam, hogy jobb. Az amerikaiak már annyira elbűvölte ingatlan tulajdonlása, hogy gyakran nem veszik észre a tulajdonság növekvő értéke $ 500,000 $ 580,000 öt éven belül, miután kihátrált az adózott kamatráfordításként jelzálog, kiegészítő biztosítást, cím költségek stb ., nem is lépést tartani az inflációt! Ez 80.000 $ nyereség nem fog vásárolni akkor többé áruk és szolgáltatások; azonos mennyiségű hamburgert, uszodák, garnitúrák, zongorák, autók, töltőtoll, kasmírpulóvert, vagy bármi mást is, amit érdemes megszerezni. Feltételezve, hogy a teljes jelzáloghitel 6,25% alatt az öt év alatt, akkor fizetett volna $ 151.401 bruttó kamat, vagy durván $ 93.870 után a megfelelő adókedvezményekkel (és azt feltételezi, hogy a felső zárójelben, a legkedvezőbb esetben is.) Jelzálog egyensúly csökkent volna körül $ 466.700, így részesedése a $ 113.300 ($ 580,000 piaci érték – $ 466.700 jelzálog = $ 113.300 részvény). Ez idő alatt, akkor lett kifejtve ki $ 184.715 a kifizetéseket.

Faktoring ingatlan ellátás, biztosítási és egyéb költségek, a bruttó out-of-pocket kiadások lett volna legalább $ 200,000.

Ez illusztrálja egyik alapelve minden befektető kell emlékezni: Ingatlan gyakran a módja, hogy a pénzt, akkor lenne képes kifizetni a bérleti költség, de ez nem fog valószínűleg generálni elég magas megtérülési ráta vegyülethez a vagyon jelentősen.

Vannak, persze, a különleges műveletek, amelyek, és nem generál magas hozamot tőkeáttételes alapon, például vállalkozók alacsony költség alapján vásárol, rehabbing és eladási házak, hotel tervezők létre egy izgalmas hely egy forró városrész (it must kell jegyezni, hogy ebben az esetben, a jólét megteremtése jön nem az ingatlan, hanem az üzleti – vagy a közös készlet -, hogy hozzák létre a hotel műveletek), vagy tárolási egységek a városban nincs más hasonló tulajdonságokkal (bár, ismét az igazi gazdagság nem jön az ingatlan, hanem az üzleti, hogy jön létre!)

Mi okozta ezt a nagy ingatlan mítosz, hogy dolgozzon? Miért becsapták ez? Folytatódik olvasó számára betekintést, válaszokat, és gyakorlati információt akkor lehet használni.

1. A befektetők, ingatlan több tárgyi, mint a készletek

Az átlagos befektető valószínűleg nem nézi ő állomány töredéke a valódi, hiteles üzleti lehetőség, amely az alkalmazottak, és reméljük, a nyereség. Ehelyett látni, mint egy darab papírra, hogy wiggles körül a grafikonon. Ha nincs fogalma a mögöttes tulajdonosi jövedelmek és a jövedelem hozama, ez érthető, miért is esett pánikba, amikor részvények Home Depot vagy a Wal-Mart esik $ 70 és $ 33.

Szerencsére nincs tudatában, hogy az ár a legfontosabb – azaz, hogy mit fizet a végső meghatározója a beruházás megtérülését – úgy gondolják, a részvények, mint inkább egy lottószelvény, mint tulajdon nyitó The Wall Street Journal és abban a reményben, hogy néhány felfelé irányuló mozgását.

Akkor bemész egy bérleményt; fut a kezét a falak mentén, kapcsolja be és ki a fények, füvet nyírni, és fogadd el az új bérlők. A részvények Bed, Bath, and Beyond ül a közvetítői számla, ez nem tűnik valós. Még az osztalék ellenőrzéseket amely rendszerint postázzuk az otthoni, üzleti, vagy bank, gyakran már elektronikusan letétbe fiókba vagy automatikusan újra. Bár statisztikailag hosszú távon sokkal valószínűbb, hogy létrejöjjön a nettó vagyon révén az ilyen típusú tulajdon, nem érzem annyira valóságos, mint tulajdon.

2. Ingatlan Nincsenek Daily jegyzett piaci érték

Ingatlanok, másrészt, lehet-hez jóval alacsonyabb adózott után infláció visszatér, de ez megkíméli azokat, akik nem nyom, hogy mit csinálnak, mikor látják jegyzett piaci értéke minden nap. Ők mehetnek, kezében a tulajdon és gyűjtő bérbeadásból származó jövedelem, teljesen figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy minden alkalommal a kamatlábak mozog, a belső értéke a saját tulajdonában érinti, mint a részvények és kötvények. Ez a tévedés volt címezve, amikor Benjamin Graham tanított befektetők, hogy a piacon van, hogy őket szolgálják, nem utasíthatja őket. Azt mondta, hogy kapok érzelmi kapcsolatban árfolyammozgások volt, mintha lehetővé teszi magát a mentális és érzelmi gyötrelem felett mások hibáiból az ítéletben. Coca-Cola lehet kereskedés $ 50 egy részét, de ez nem jelenti azt, hogy az ár a racionális vagy logikus, és nem értem, ha fizetett $ 60, és van egy papír veszteség $ 10 per share, hogy egy rossz befektetés. Ehelyett a befektető össze kell vetni a jövedelem hozama, a várható növekedési üteme, és az aktuális adótörvény, hogy az összes többi számukra elérhető lehetőségekről, megosztásának források az egyik, hogy a legjobb, kockázattal korrigált vissza. Ingatlan sem kivétel. Az ár, amit fizetni; érték az, amit kapsz.

3. Zavaró az, ami közel, a mi értékes

A pszichológusok régóta mondták, hogy túlbecsülni a jelentőségét, ami közeli és kéznél, mint azt, ami messze van. Ez talán részben megmagyarázza, miért olyan sok ember látszólag csal a házastárs, sikkaszt egy vállalati konglomerátum, vagy egy üzleti vezetője bemutatott egy gazdag ember a $ 100 millió, a befektetési számlák érezheti keserűen dühös a vesztes 250 $ mert elhagyta a készpénz az éjjeliszekrényre egy szállodában.

Ez az elv lehet a magyarázat, hogy miért néhány ember úgy érzi, gazdagabb azáltal, hogy a 100 $ bérbeadásból származó jövedelem, amely megjelenik a saját postafiók minden nap szemben a $ 250 „look-through” által generált bevétel közös készletek. Azt is indokolja, hogy sok befektető inkább készpénz osztalék megosztani visszavásárlása, bár ez utóbbi sokkal hatékonyabb és adó, minden más körülmény azonos, eredményezi a gazdagságot a nevükben.

Ezt gyakran felerősítik a nagyon emberi igény ellenőrzés. Ellentétben Worldcom vagy az Enron, a számviteli csalás emberek, akikkel még soha nem találkozott nem tud a kereskedelmi épületben bérbe a bérlőknek eltűnik másnapra. Más, mint a tűz vagy más természeti katasztrófa, ami gyakran fedezi a biztosítás, akkor nem fog hirtelen felébred, és látja, hogy a ingatlantulajdonának eltűntek, vagy hogy azok is leállt, mert kipipálni a Securities and Exchange Commission . Sokak számára ez rendelkezik olyan szintű érzelmi kényelmet.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.