Ali so ženske boljše Vlagatelji kot moški?

Home » Finance » Ali so ženske boljše Vlagatelji kot moški?

Odgovor? Spol ni važno. To je All About Getting Osnove desno

Ali so ženske boljše Vlagatelji kot moški?

To je starost, stari finančni “Bitka med spoloma” vprašanje. Kdo so boljši investors- moški ali ženske? Ni dvoma, da so mnogi od nas bantered to vprašanje o s prijatelji in kolegi, in morda je celo sprožila vročo razpravo ali dva v svojem domu.

Bilo je veliko število člankov in študij, objavljenih, ki so se poglobili globoko v to temo v iskanju odgovora. Tukaj je tisto, kar je najbolj zanimivo.

 Številna poročila pravijo, da so moški večinoma v voznikovega sedeža, ko gre za odločitev o naložbah v svojem gospodinjstvu. Na primer,  CNN Money članek Bogati ljudje še vedno nadzorujejo investicijske gospodinjstvo odločitve navaja raziskavo, ki nam zaupajo, Bank of America je delitev zasebnega premoženja izvaja. Raziskava nekaterih 650 odraslih s $ 3 milijone ali več, da vlagati sredstva, je pokazala, da “Skoraj tri četrtine bogatih moških, pravijo, da so bolje usposobljeni, da bi odločitve o naložbah kot zakonca. To primerja z le 18% bogatih žensk, ki menijo, da bi lahko naredil boljše delo. “

Ampak tukaj je druga plat. Medtem ko se lahko zgodi, da ljudje verjamejo, da oni so bolj usposobljeni, da bi odločitve o naložbah, velika večina raziskav objavljeni nam pove, da so ženske dejansko boljše vlagatelji. Ena taka študija je bila navedena v članku USA Today, so ženske večinoma boljši vlagatelji kot moških .

 LPL Finančni izvedli nacionalno raziskavo, ki je pokazala, da ženske, da bi bolje vlagatelje, saj so raziskave naložbe v globino pred odločanju portfelja in so bolj potrpežljivi, medtem ko so moški bolj nagnjeni k tržne impulze. V tem istem članku, Nelli Oster, režiser in naložb strateg na Blackrock, pravi, da “ženske osredotočajo na dolgoročne, nedenarne cilje.

  Namesto zgolj gledanje denarja kot sredstvo za nakup nekaj, menijo, da je denar za zastopanje neodvisnost in varnost. “Oster tudi ugotavlja, da so ženske pogosteje vprašati za smer, za investicije pa so moški bolj verjetno, da bo odločitev o sami ne iščejo strokovne nasvete ali smernice.

Osebno sem videl veliko tega, kar so študije kažejo, igrajo v resničnem svetu. Ženske so na splošno išče dolgoročno varnost in želijo zaščititi tisto, kar imajo. So malo bolj zavedajo, njihova čustva in strahovi o tem, kaj se dogaja na trgu, ki daje jim premor, preden izpuščaj ali hitro odločitev, ki bi jih lahko drago stalo na neki točki po cesti. Moški, po drugi strani pa so večinoma osredotočena na večje donose. Po sebi, ljudje so večji odjemalci tveganja, kar ni slaba stvar, vendar lahko povzroči veliko bolečino na negativna.

Vendar pa s tem je dejal, če bi me vprašal Point Blank, kdo je boljši investitor je, moj odgovor je, da je to odvisno od “trga” in to je nekaj, kar vlagatelji sami ne morejo vplivati. Na dolgi rok, tisti, ki zmaga nima ničesar opraviti s spolom. Investitor, ki zmaga je tista, ki se lahko zaveda in nadzorovati svoja čustva.

  Resnica je, da vlaganje je preprost, to je samo ni enostavno. Pravi ključ do uspeha ne gre za iskanje prave zalog ali hitting loteriji. Gre za pridobivanje osnov že od samega začetka.

Štiri Osnove Vlaganje 

Bilanca je vedno vaš prijatelj.   Pomembno je, da razporedi svoje premoženje v kombinaciji investicijskih žlice. Te žlice predstavljajo denarna sredstva, dohodek (obveznice), rast (zaloge), in alternative (naložbe, ki niso lepo prilegajo v zalogi ali obveznic vedro), kot so zaloge MLP, zaloge energijo Royalty Trust, naložbe, povezane z zlatom, in prednostne delnice.

Target vaše dejanske cilje.   Edina stvar, ki je dejansko pomembno pri načrtovanju naložb je svoje lastne osebne cilje in cilje. Na primer, če potrebujete $ 3000 na mesec za upokojitev na vrhu socialne varnosti, potem veste, da morate skoraj 750.000 $ prihrankov za udobno narediti trik.

Naj nizke stroške.   ETF so zdaj nižje ceno možnost a do lastnih košaro med 30 do 3000 zalog. Cena običajno na eno četrtino odstotka na leto v primerjavi s celotno odstotka na leto (plus) za aktivno upravljane vzajemne sklade bo velika razlika v daljšem časovnem obdobju.

Potrpežljivost.  Zelo malo ljudi kdaj bogat čez noč. Najbolj premožni ljudje so gotten bogati počasi, metodično in s trdim delom. To je formula, ki še vedno deluje na ta dan.

Zaključek

Ta razprava se bo bes na prihodnjih letih. Ob koncu dneva, spol v resnici ne bo razlike. Najboljši vlagatelji bodo tisti, ki dobijo osnove navzdol od samega začetka.

Razkritje: Te informacije so na voljo za vas kot vir zgolj informativne narave. To je predstavljena brez upoštevanja investicijskih ciljev, dovoljenega tveganja ali finančnim položajem katere koli posebne investitorja in morda ni primeren za vse vlagatelje. Pretekla učinkovitost ne vpliva na bodoče rezultate. Naložba vključuje tveganja, vključno z morebitno izgubo glavnice. Ta informacija ni namenjen, in ne bi smela, tvorijo glavna podlaga za morebitno odločitev o naložbah, ki jih lahko naredite. Pred kakršnim koli investicijske / davek / nepremičnine / premisleke o finančnem načrtovanju ali sklepe, vedno posvetovati s svojim pravnim, davčnim in investicijski svetovalec.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.