Ar trebui să cumpere de asigurare de viata mea prin munca?

Home » Insurance » Ar trebui să cumpere de asigurare de viata mea prin munca?

Ar trebui să cumpere de asigurare de viata mea prin munca?

Mulți angajatori oferă asigurare de viață de bază pentru angajații lor, ca parte a pachetului de beneficii ale angajaților. În timp ce variază, această politică de asigurare de viață este, de obicei, o sumă fixă ​​sau echivalentul salariului un an și este oferit la un cost foarte scăzut sau chiar gratuit. Deși, care ar putea fi suficient de acoperire dacă sunteți singur, fără persoane aflate în întreținere, multe companii oferă opțiunea de a cumpăra o politică suplimentar. Mai jos, tot ce trebuie să știți despre obținerea de asigurare de viață prin intermediul angajatorului dvs., astfel încât să puteți decide dacă este cea mai bună opțiune pentru tine.

Inconvenientele Cumpararea de asigurare de viață prin Iov dvs.

În timp ce obținerea o poliță de asigurare de viață prin intermediul angajatorului dumneavoastră poate părea ca opțiunea cea mai convenabilă, nu este fără dezavantaje sale. Dacă ar fi să-și piardă locul de muncă, vei pierde acoperirea de asigurare de viață. Ai putea avea, de asemenea, un decalaj în acoperire, dacă ar fi să renunțe la locul de muncă și de a începe unul nou.

Un alt lucru să ia în considerare este dacă politica standard de asigurare de viață al companiei dvs. este suficient de mare, dacă aveți un soț și a altor persoane aflate în întreținere. Dacă nu, va trebui să achiziționeze o politică suplimentar de la o entitate externă.

Beneficiile Noțiuni de bază de asigurări de viață prin Iov dvs.

Dacă aveți o afecțiune preexistentă, cum ar fi diabetul zaharat, poate fi mai dificil de a se califica pentru o politică tradițională de asigurare de viață pe termen lung. Dacă acesta este cazul, ar fi benefic pentru tine pentru a obține polița de asigurare de viață prin intermediul angajatorului dumneavoastră, deoarece este de obicei mai ușor să fie aprobat de către angajator decât un furnizor extern.

Un alt beneficiu major de a obține de asigurare de viață prin intermediul angajatorului dvs. este comoditatea. De exemplu, este posibil să știți că aveți nevoie pentru a obține de asigurare de viață, dar pur și simplu nu au ajuns în jurul valorii de la ea încă. -sponsorizat de planuri de lucru sunt o soluție excelentă pentru acest lucru. În sfârșit, costul unei polițe de asigurare de viață achiziționate prin intermediul angajatorului dumneavoastră este adesea mult mai ieftin, și multe sunt gratuite.

Determinarea de acoperire ai TU nevoie

Punerea pur și simplu, aveți nevoie pentru a cumpăra de asigurare de viață suficient pentru a acoperi obligațiile dumneavoastră, cum ar fi costurile de înmormântare, facturile medicale, și cheltuieli viitoare de trai pentru orice persoane aflate în întreținere. Pentru cei cu familiile și alte persoane aflate în întreținere, o bună regulă de degetul mare este de a avea o politică de viață pe termen lung de aproximativ opt ori venitul anual. În acest caz, o poliță de asigurare de viață obținută prin intermediul angajatorului dvs. ar trebui să fie considerată o politică complementară o altă politică mai mare.

În plus, după cum crește cheltuielile salariale și de viață, acoperirea de asigurare de viață ar trebui, de asemenea. Cu toate acestea, odată ce ați plătit casa ta și de a pune copiii prin colegiu, puteți decide să reducă suma de politică.

Pe de altă parte, atunci când sunt tineri, daca sunteti necasatorit, sau nu au în întreținere, s-ar putea să nu alege să efectueze asigurare de viață, la toate până când începe o familie. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că aveți suficient rezervată pentru acoperirea costurilor de înmormântare, deci nu este o povară pentru prieteni și familie.

Alegerea o poliță de asigurare de viață

Dacă decideți să nu pentru a obține de asigurare de viață prin intermediul angajatorului dumneavoastră, sau dacă sunteți în căutarea unei politici suplimentare de pe partea de sus a ceea ce oferă deja locul de muncă, asigurați-vă că pentru a face cumpărături de mai multe politici diferite pentru a obține cea mai bună rată disponibilă.

Rețineți că furnizorii de asigurări de viață a face o evaluare a riscurilor, atunci când vă asigura și vă poate fi refuzată pentru condiții grave de sănătate sau percepută o rată mai mare în cazul în care simt că riscul este mai mare.

viață pe termen lung oferă cele mai mici prețuri și oferă o acoperire pentru o anumită perioadă de timp, cum ar fi 10, 20, sau 30 de ani. asigurare de viață pe termen lung nu are nici o valoare în numerar, iar beneficiarii să primească numai o plată dacă mori în acea perioadă. Odată ce termenul este în sus, veți avea opțiunea de a reînnoi politica dvs., de multe ori la o rată mai mare. Puteți converti, de asemenea, politica de asigurare de viață pe termen lung într-o politică de ansamblu.

polițe de asigurare de viață întregi acumulați, de asemenea, dividende duty-free, de asemenea, cunoscut sub numele de valoarea în numerar a politicii lui. De asemenea, puteți împrumuta contra sumei politicii. Prima rămâne, de asemenea, la fel, deși este mai scump decât o politică de viață pe termen lung.

În cele din urmă, amintiți-vă: nu există nici o scuză pentru a nu avea asigurare de viață, dacă aveți în întreținere, astfel încât începe să luați măsurile de astăzi pentru a vă proteja.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.