Bør jeg kjøpe My Life Insurance Gjennom arbeid?

Home » Insurance » Bør jeg kjøpe My Life Insurance Gjennom arbeid?

Bør jeg kjøpe My Life Insurance Gjennom arbeid?

Mange arbeidsgivere tilbyr grunnleggende livsforsikring til sine ansatte som en del av ytelser til ansatte pakken. Selv om det varierer, er dette livet forsikring vanligvis et bestemt beløp eller tilsvarende ett års lønn og tilbys til en svært lav pris eller gratis. Selv om det kan være nok dekning hvis du er singel uten forsørgelsesbyrde, mange selskaper tilbyr muligheten til å kjøpe en supplerende politikk. Nedenfor, alt du trenger å vite om å få livsforsikring gjennom arbeidsgiver, slik at du kan avgjøre om det er det beste alternativet for deg.

Ulempene med å kjøpe Livsforsikring Gjennom jobben

Mens du får en livsforsikring gjennom arbeidsgiver kan virke som det mest praktiske alternativet, er det ikke uten sine ulemper. Hvis du skulle miste jobben, vil du miste livet forsikringsdekning. Du kan også ha et gap i dekning hvis du skulle slutte i jobben din og starte en ny.

En annen ting å vurdere er om bedriftens standard livsforsikring er stor nok hvis du har en ektefelle og andre pårørende. Hvis ikke, kan det hende du må kjøpe en ekstra politikk fra en ekstern enhet.

Fordelene med å få Livsforsikring Gjennom jobben

Hvis du har et forhåndsdefinert medisinsk tilstand som diabetes, kan det være vanskeligere å kvalifisere til en tradisjonell sikt livsforsikring. Hvis dette er tilfelle, vil det være nyttig for deg å få livsforsikring gjennom arbeidsgiver, siden det er vanligvis lettere å få godkjent av din arbeidsgiver enn en ekstern leverandør.

En annen stor fordel med å få livsforsikring gjennom arbeidsgiver er det praktiske. For eksempel kan du vet at du trenger å få livsforsikring, men rett og slett ikke har fått rundt til det ennå. Arbeids sponset planer er en flott løsning på dette. Endelig er kostnaden for en livsforsikring kjøpt gjennom arbeidsgiver ofte mye billigere, og mange er gratis.

Bestemme dekning du trenger

Putting det enkelt, må du kjøpe nok livsforsikring å dekke dine forpliktelser, som begravelse koster, medisinske regninger, og fremtidige boutgifter for alle pårørende. For de med familier og andre pårørende, er en god tommelfingerregel å ha en term life policy på ca åtte ganger din årlige inntekt. I dette tilfellet bør en livsforsikring innhentet gjennom arbeidsgiver anses som en supplerende politikk til en annen større politikk.

I tillegg, som din lønn og levekostnader øker, ditt liv forsikring bør, også. Men når du har betalt av ditt hjem og sette barna gjennom college, kan du velge å redusere politikken beløp.

På den annen side, når du er ung, hvis du er ugift, eller har ingen forsørgelsesbyrde, kan du ikke velge å bære livsforsikring hele tatt før du starter en familie. Hvis du gjør dette, sørg for at du har nok satt av til å dekke begravelse koster, så det er ikke en byrde til venner og familie.

Velge en livsforsikring

Hvis du bestemmer deg for å ikke få livsforsikring gjennom arbeidsgiver, eller hvis du søker etter en supplerende politikk på toppen av hva din arbeidsplass tilbyr allerede, sørg for å handle flere ulike tiltak for å få den beste prisen tilgjengelig.

Husk at livsforsikringsselskaper gjøre en risikovurdering når de forsikre deg, og du kan bli avvist for alvorlige helsemessige forhold eller betale en høyere rente hvis de føler at risikoen er større.

Term livsforsikrings tilbyr de laveste prisene og gir dekning for en viss tidsperiode, som 10, 20 eller 30 år. Term livsforsikringsselskaper har ingen kontantverdi, og de begunstigede bare motta en utbetaling hvis du dør i løpet av dette ordet. Når begrepet er opp, vil du ha muligheten til å fornye politikken, ofte til en høyere rente. Du kan også konvertere sikt livet forsikring til en helhet politikk.

Hele livet forsikringer også påløpe skattefritt utbytte, også kjent som politikken er pengeverdi. Du kan også låne mot mengden av politikken. Premien forblir også den samme, selv om det er dyrere enn en term life policy.

Til slutt, husk: det er ingen unnskyldning for ikke å ha livsforsikring hvis du har pårørende, så begynne å ta trinnene i dag for å beskytte deg selv.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.