Britansko Vlaganje: Uvod v trg brez veliko denarja

Home » Investing » Britansko Vlaganje: Uvod v trg brez veliko denarja

 Britansko Vlaganje: Uvod v trg brez veliko denarja

Veš, da si želite začeti naložbe, in morda imaš oči na nekaterih posebnih zalog, ki mislite, da so obetavne. Toda, ko pogledaš na nekaj tečajev tam, nenadoma ne zdi izvedljivo. Mnoge javne delniške družbe imajo cene delnic severno od 100 $, in nekatere, kot so Amazon in Alphabet Inc (matične družbe Google), so več kot 1.000 $. Kako se moraš vlagati, če si ne morejo privoščiti niti en del?

Dobra novica je, da vam ni treba kupiti celoten delež naenkrat. Strategija se imenuje delnim vlaganje omogoča nakup delov delnico. Tukaj je, kako to deluje.

Kaj je Britansko Delež?

Kot ste verjetno sklepati, frakcijsko delnica je del celotnega deleža. Odvisno od podjetja, ki ga vlagajo v ali posrednika, ki ga uporabljate, je možno kupiti del deleža. Torej, če je delež stane 100 $, in imate samo $ 25 za vlaganje, bi morali imeti možnost, da se za eno četrtino deleža. Še vedno ne dobite, da vlagajo v podjetja, vendar vam ni treba čakati, dokler ste shranili dovolj denarja za nakup celotno zalogo.

Delne delnice izhajajo tudi iz zalog razpok in združitev in prevzemov. Vendar, če ste že lastnik zalog v podjetju, ki se ponujajo po delih, ali pa, da se ukvarja z neko drugo transakcijo, te metode pridobivanja deljenim delnic verjetno ne velja za vas.

Eden izmed najlažjih načinov za nakup deljenim delnic je prek dividend reinvestiranja načrtov.

Če ste prejeli dividende na zalogi, vzajemni sklad ali ETF, nekateri posredniki in podjetja imajo avtomatske načrte, ki reinvestiranje te dividende za nakup več delnic. V mnogih primerih, boste morda prejeli $ 15 v obliki dividend. Reinvestiranje dividend bo samodejno kupiti delne delnice, glede na trenutne cene delnice.

Prednosti Britansko Vlaganje

Ko boste vlagali uporabo deljenim delnice, boste imeli koristi od prožnosti in učinkovitosti. Lahko začnete zaslužka donose na svoj denar prej. Odvisno od posrednika, ki ga uporabljate, in podjetja, ki jih imajo dostop do, da je sploh mogoče, da začnete vlagati v čim manj kot $ 5, ko zaposlujejo frakcijsko strategijo vlaganje. Kot veste, prej začnete vlagati (in ob prednosti združevanja donosov), bolje ste na dolgi rok.

Plus, z delnim vlaganje, imate priložnost, da vlagajo v podjetja, ki si ne bi mogli privoščiti. Mnogi od nas ne more samo kupiti delež najvišji cenovni zalogi. Britansko vlaganje vam daje možnost, da lastnik majhen del teh podjetij-in koristi v majhni poti od njihovega uspeha.

Z uporabo načrtov dividend reinvestiranja je lahko še posebej učinkovit način, da zgradite svoj portfelj z delnim vlaganje. Dividenda je del dobička družbe. Ste prejeli izplačilo, ki temelji na tem, koliko delnic ste lastnik. Če omogočajo avtomatsko reinvestiranja, kupite več delnic z vsako izplačilo dividend. In, kot ste kupili več deljenim delnic z dividendo, boste povečali velikost naslednjem izplačilu.

To je samo-ohranja cikel, ki vam koristi malo naenkrat.

Kako kupiti Britansko delnice

Veliko spletnih popust posredniki, ki ponujajo samodejne investicijske načrte tudi vam omogočajo, da sodelujejo v delno vlaganje. Če se strinjate, da vlagajo določen znesek denarja vsak mesec, bo posrednik samodejno kupiti čim bolj (glede na ceno) po vaši izbiri posameznika, ETF, ali delnice vzajemnih skladov. To bi lahko pomenilo, deljenim delnic, če znesek, ki ga vlagajo ni dovolj za nakup polno delež.

Ugotovite, če je na spletu posrednik po vaši izbiri omogoča delno investiranje. Zavedaj se, čeprav je, da bo veliko teh platform dopušča le, če se prijavite za avtomatsko načrt. Če ste trgovine občasno, morda ne boste mogli kupiti del deleža.

Dobite lahko tudi začeli z robo-svetovalcev in frakcijskih ustanavljanjem podjetij, da bi bilo enostavno za vas, da vlagajo, ko imate le nekaj dolarjev na mesec.

Podjetja, kot so betterment, Motif, Stash, in zalogo ponujajo frakcijsko vlaganje.

Če ste šele začeli, kot investitor, čeprav bi bilo smiselno začeti s indeksnih skladov, kot je na primer S & P 500 ETF. Čeprav to ni čisto isto kot lastnica Apple ali Abeceda Inc. (matično podjetje Google) zalog, ki vlagajo v indeksni sklad, ki vključuje te delnice ne omogočajo, da koristi od zvišanja tega staleža. Plus, boste imeli koristi od uspešnosti širše redi na trgu, namesto da gledaš svoj portfelj živeti ali umreti s tem, kako peščica zalog izvesti.

Uporabite deljenim delnice začeti vlagati danes gradi osnovo za svoj portfelj. Kot boste izvedeli več o vlaganju, in kot ste začeli dobivati ​​poročila, lahko spreminjate svojo strategijo vključiti različne vrste sredstev, in tudi začetek odkupa celotne deleže nekaterih dražjih surovin.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.