Cât de mult ar trebui sa buget pentru reparații acasă?

Home » Budgeting » Cât de mult ar trebui sa buget pentru reparații acasă?

 Cât de mult ar trebui sa buget pentru reparații acasă?

Cât de mulți bani ar trebui retrase din circuitul agricol pentru reparații de acasă? Vei avea nevoie de mai mult decât plata ipotecare.

Table of Contents

Cea mai mare greșeală

Una dintre cele mai mari greseli pe care noi proprietari fac este că ei presupun că costul ipotecare lor reprezintă întregul bugetul lor legate de acasă de uz casnic.

La urma urmei, atunci când au fost chiriașii, ei nu au nici cheltuieli legate de casă, altele decât costul chiriei. Ei fac o directă unu-la-unu comparație între chiria și ipotecare și va presupune că povestea se termină acolo.

Din păcate, nu.

Reparatiile nesfarsita

Când dețineți o casă, sunteți responsabil pentru toate reparațiile și întreținerea de pe casa.

Dacă nu aveți nici o experiență cu acest lucru, acest lucru ar putea suna ca o parte nota accesorie. Dar, cât mai multe proprietarii de case pot atesta, acest lucru se termină prin a lua o bucată mare din economiile tale.

De aceea, oamenii glumă că o casă este doar o groapă mare, care se toarnă toți banii în.

Ce tipuri de reparații și întreținere vorbim?

 • Înlocuirea acoperișului la fiecare 20 la 25 de ani
 • Tăierea copacilor și crengilor copacilor
 • Înlocuirea jgheaburilor
 • Curățarea jgheaburi
 • Instalarea unui sistem de irigare gazon
 • Fertilizarea gazon
 • Plantarea SOD
 • Instalare de garduri
 • Smulgerea garduri
 • Înlocuirea ferestrelor de vinil la fiecare 35 de ani
 • Înlocuirea siding
 • Pictura sau reconstruirea punte
 • Înlocuirea tuturor aparatelor
 • Înlocuirea covorul la fiecare 8 la 10 ani

Ai idee. Lista ar putea continua și pentru un timp foarte lung.

Având în vedere că nu știi ce reparații casa ta va avea nevoie, și nu știi când casa ta va avea nevoie de aceste reparații, cum poți bugetul pentru această sumă?

Bugete Acasă Reparații

Vă recomandăm anularea 1 la sută din prețul de achiziție de acasă pentru a acoperi cheltuielile de acasă. De exemplu, în cazul în care casa ta costa 200.000 $, pus deoparte 2.000 $ pe an, sau 166 $ pe lună, într-o „viitoare reparații acasă“ cont de economii.

Nu va cheltui 2.000 $ în fiecare an. Unii ani vei fi foarte norocos și petrece alături de zero. Alți ani, cu toate acestea, va trebui să înlocuiască acoperișul, care vă va costa $ 8.000.

Pe termen lung, cheltuielile de 1% din prețul de achiziție de casa ta este o estimare rezonabilă.

Câteva probleme

Desigur, există unele defecte cu această ipoteză. La urma urmei, prețul de achiziție de casa ta se bazează pe o varietate de factori. Cartierul, școlile din apropiere, precum și orice parcurile din apropiere toate au un efect asupra prețului casei tale.

De exemplu, districtul dvs. școlar poate îmbunătăți în mod dramatic și cauza valorilor de origine din zona dvs. să crească. Acest lucru va avea nici un efect asupra cantității de reparații sau întreținere, care casa ta va avea nevoie.

De asemenea, partea din țara în care se află casa ta are un mare efect asupra prețului. Două case identice de calitate identice, una din California de Sud, iar celălalt în Kansas City, va avea foarte diferite prețuri de achiziție. Aceasta este, indiferent de faptul că acestea au cea mai mare parte aceleași nevoi de întreținere și reparații – și orice diferențe de nevoile lor de reparații se vor baza în jurul valorii de condițiile meteorologice și climatice, mai degrabă decât prețul.

Cu alte cuvinte, „1 la sută din prețul de achiziție“ ipoteza este o strategie greșită în mod inerent.

Din păcate, este unul dintre cele mai bune pe care le-am luat.

Ca proprietar al unei case, cel mai probabil, nu știu cât de mult proprietarul anterior cheltuite pentru reparații și întreținere. Dacă ați avut fapte și date, ai putea face o aproximare mai informată.

În absența datelor respective, cu toate acestea, regula de 1 la suta din degetul mare va trebui să suficientă.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.