Clever strategioita, joiden avulla valloittaa Velka

Home » Budgeting » Clever strategioita, joiden avulla valloittaa Velka

Päästä pois alta, että kasa velkaa näitä nopeita vinkkejä

Clever strategioita, joiden avulla valloittaa Velka

Yritätkö maksaa useita velkoja?

Ehkä sinulla on opintolaina, luottokortti velka, ja autolainan. Ehkä olet velkaa rahaa ystävälle tai perheenjäsenelle. Ehkä sinulla henkilökohtainen pankista.

Riippumatta velan teillä, olet todennäköisesti yrittää selvittää, miten käsitellä useita velkoja.

Saatat olla sellainen vaikutelma, että paras tapa maksaa velkaa on hyökkäämällä se, jolla on korkein korko ensin.

Esimerkiksi Sanotaan sinulla on neljä velkoja:

  • Luottokortilla, 10% korko, $ 24000 saldo
  • Opintolaina, 7% korkoa, $ 6000 saldo
  • Autolainan, 3% korolla, $ 12000 saldo
  • Lainan äitisi, 0% korko, $ 10000 saldo

Tarkasteltaessa tämä luettelo veloista, ehkä olettaa sinun pitäisi maksaa 10% lainasta ensin. Se tekee eniten taloudellista järkeä, eikö?

Ei välttämättä.

On itse asiassa kolme, joilla voisit lähestyä velkaa. Mikään niistä ei ole “oikein” tai “väärin” – sinun täytyy valita yksi, joka toimii sinulle.

Kolme lähestymistapaa maksaa velkansa

Lähestymistapa # 1: Maksa velkasi perustuu tasapainoon, pienimmästä suurimpaan. Yllä olevassa esimerkissä, opintolaina (pienin saldo) saa maksaa pois ensin, joka antaa sinulle psykologinen trilleri voiton, joka pitää sinut motivoituneita.

2. tapa: Maksa velkasi perustuu eniten emotionaalisesti ärsytä. Yllä olevassa esimerkissä, ehkä se rahaa lainattu äitisi tekee sinusta tuntuu syyllinen ja masentunut.

Tämä saattaa olla ensin pitäisi maksaa, vaikka se on korotonta.

Lähestymistapa # 3: Maksa velkasi korkeimmasta etua matalimpaan edun.

Ei ole “paras” lähestymistapa. Valita joka toimii sinulle.

Minun ainoa neuvo on, että jos olet jo kokeillut yhtä näistä taktiikkaa ja huomaat, että et tehdä paljon edistystä velan strategian, että olet valinnut, ottaa toisenlainen.

Eräs ystäväni, esimerkiksi vuosia yrittänyt maksaa velkansa perustuvat korot ja useita vuosia ei tee paljon edistystä tahansa velkojaan. Minuutin että hän siirtyi strategiat ja alkoi priorisoida velan pienimmän tasapaino, hänen elämänsä muuttui.

Joka kerta hän kirjoittaa yksi hänen velkojaan pois hänen luettelosta, hän tunsi pientä jännitystä, hieman psykologinen voitto. Tämä antoi hänelle motivaatiota jatkaa.

Vietettyään vuotta kamppailee kykene maksamaan kaikki velkansa, hän pystyi tulla täysin velaton vuoden kuluessa, kiitos täysin siirtymässä hänen strategia, kun se tulee joka velan hän priorisointia takaisinmaksun ensin.

Mutta jälleen kerran, tämä lähestymistapa toimi hänelle. Se voi tai ei toimi sinulle.

Sinun täytyy vilkaista velat ja päättää, mitä on tulossa ensisijainen tavoite. Tee vähintään maksut kaikki velat, tietenkin, ja sitten heittää kaiken vapaa penniäkään tuohon YKSI velan tavoite.

“Minulla ei ole mahdollista ylimääräistä Dimes!”

Oletko kamppailee keksiä tarpeeksi rahaa maksaa enemmän kuin-the-minimi? Nämä seuraavat vinkit voivat auttaa.

Ensinnäkin on otettava kova katsomassa budjetin. Leikkaa irti valtaosa oman harkinnanvaraisten menojen.

Peruuta kaapelin, lopettaa syömisen ravintoloissa, ja supistamista pienempään kotiin tai asunto jos olet vuokralaisena.

Jos olet asunnonomistaja tai et voi helposti siirtyä uuteen kotiin, ottaa kämppäkaveri tai avopuoliso.

Käytettävä kirpputorilta vaatteita. Korvaa autosi vanhempi käytetty auto – tyyppiä, lukiolainen voi ajaa – ja kävele, aja polkupyörällä, ja ottaa joukkoliikenteessä aina kun mahdollista.

Etsi tietyntyyppinen puolella touhu, kuten ansaita rahaa verkossa iltaisin ja viikonloppuisin, ja tallentaa jokaisen penniäkään tästä lisätuloja verojen jälkeen.

Sitten ottaa kaikki tämä lisää rahaa, että olet niin ansaita ja säästämisen ja heittää se yksi velkaa, johon olet kohdistanut. Voit alkaa katsoa tämän tasapainon heikkeneminen ja lasku, kunnes lopulta se viipaleet pois kokonaan.

Silti ei voi maksaa velkojaan?

Jos olet yrittänyt maksaa velkojaan ja tarvitset apua, tässä on kolme organisaatioita A + luokitukset Better Business Bureau.

Kaksi näistä kolmesta eivät hyväntekeväisyyteen (ei-voittoa) järjestöt.

InCharge on 501 (c) yleishyödyllinen järjestö, ja on A + Better Business Bureau luokitus. Niiden avulla voit konsolidoida luotto laskut yhdeksi kuukausierä. Ne voivat auttaa suunnittelemaan, miten maksaa pois teidän velka nopeammin, alentaa korkoja, lopeta perintäpuheluita, ja rakentaa realistinen talousarvio ja rahoitussuunnitelma. Mukaan InCharge verkkosivuilla, ”asiakkaita, jotka täydentävät Velka Management Program maksaa velkansa 3-5 vuodessa.” Ne tarjoavat ilmainen neuvonta, budjetti neuvonta ja taloudellinen koulutuspalvelut.

Pioneer luotto neuvontaa on A + Better Business Bureau velkaneuvonnan yritys, joka on myös 501 (c) voittoa tavoittelematon järjestö. Ne nimenomaan tarjota opintolainaa velkaneuvonnan ja ne he sattuvat olemaan myös palveluntarjoajan vapaalle mobiilisovelluksella nimeltään Trusted auttavien puhelimien joka tarjoaa taloudellista tukea ja neuvoja kaikille elämän taloudellisiin vaikeuksiin.

ClearOne Advantage on toinen A + Better Business Bureau yritys, joka on hyvä valinta velkajärjestelyihin. Ne eivät peri mitään alkumaksut, mutta joudut maksamaan kerran olet pois velkaa ja tehdä niiden ohjelma. Huomaa, että ClearOne etu ei ole voittoa tavoittelematon järjestö.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.