Cum de a bugetului pe Mirelui dvs.

Home » Budgeting » Cum de a bugetului pe Mirelui dvs.

Ia-soțul pe aceeași pagină financiară ca tine

Cum de a bugetului pe Mirelui dvs.

Ești entuziasmat despre crearea unui buget și gestionarea banilor cu atenție. Soțul tău geme la ideea. Ce poti face?

Mulți oameni se găsesc în această situație dificilă exact în fiecare zi. Un soț sau partener tinde să fie fiscal minte, în timp ce celălalt acordă nici o atenție la bani și bate joc de la ideea de a drastic de tăiere înapoi.

Cum poate voi doi ajunge la armonie financiară? Iată câteva sfaturi care ar putea ajuta la soțul sau partenerul la bord cu ideea de a bugetului.

1. Setați un obiectiv comun

Nu deschideți conversația prin a spune: „Dragă, cred că trebuie să taie din nou pe X.“ O afirmație ca aceasta frames ideea de a bugetului și salvarea în termeni negativi. Acest lucru face ca aspect de management financiar ca un șir de comenzi și privațiuni.

În schimb, deschideți conversația prin a spune: „Dragă, hai să vorbim despre unele dintre scopurile pe care le dorim să le obținem în următorii 5 la 10 ani. Ceea ce am dori să facem?“

Cei doi ar trebui să aveți o conversație lungă despre ceea ce viața ta ideală arată împreună. Nu discuta despre bani în acest moment – trebuie doar să vorbim despre viziunea. Iată câteva idei pentru a obține ai început:

  • Doriți să-și petreacă o luna care călătoresc prin Europa împreună?
  • Doriți să cumpere o barcă cu pânze și petrece câteva luni în Caraibe?
  • Doriți să efectuați o plată în jos pe o casa, sau de comerț de la demaror actual acasă la o acasă pentru totdeauna mai plăcut?
  • Doriți să plătească ipoteca în întregime, sau să plătească în numerar pentru urmatorul vehicul?
  • Ai vrea fonduri colegiu copilului să fie de 25.000 $ Fuller?
  • Ai vrea sa se pensioneze de 55 de ani, începe propria afacere, sau de a crea o nouă organizație non-profit din comunitatea ta?

Discutați despre obiectivele fără a atinge pe aspectul financiar. Află ce viziuni și obiective voi doi acțiune pentru viitor.

2. Atașați valori monetare pentru obiectivele dvs.

După ce ați convenit obiectivele pentru viitor, să introducă conceptul de bani și fraza aceasta în estimări realiste.

O plată în scădere cu 20% pe o casa de 200.000 $, de exemplu, vine la $ 40.000. O excursie de o lună în Europa pentru două persoane s-ar putea ajunge la 4.000 de $ – 10.000 $, în funcție de nivelul de lux căutați.

Plată în numerar pentru următoarea dvs. de vehicul ar putea costa intre 8.000 $ si 20.000 $, în funcție de ce tip de vehicul pe care doriți.

Pensionarea timpurie ar putea depinde asupra maxing dvs. 401 (k) în fiecare an.

În acest moment, aveți numere și aveți un interval de timp. diviziune simplă vă poate ajuta să înțelegeți cât de mult bani ai nevoie să pună deoparte în fiecare lună, în scopul de a atinge scopul.

Salvarea $ de 40.000 de in urmatorii cinci ani, de exemplu, necesită 8.000 de economisire $ pe an, sau 665 $ pe lună. Dacă doriți să salvați această sumă pentru plata în jos pe o casa, acum știu cât de mult va trebui să pună deoparte în fiecare lună.

3. Discuție Despre salvarea

Acum, că aveți un obiectiv specific de economii lunare, ar trebui să discute cum să găsească acești bani. Sugerează tăiere înapoi la câteva cheltuieli, câștigând bani în plus pe partea, sau o combinație a celor două, în scopul de a atinge obiectivul de economii lunare.

Soțul dumneavoastră poate fi un pic mai mult la bord acum, deoarece conversația nu este încadrată în termeni de tăiere înapoi.

Conversația este încadrată în termeni de tranzacționare o cheltuială pentru alta. Puteți fie cheltui 600 $ pe lună de la restaurante și mese afară, sau puteți avea suficienți bani pentru a face o plată în jos pe o casă în termen de cinci ani. La nivelul actual de venit, nu poți avea în mod necesar atât, astfel încât ceea ce ați prefera?

Prin încadrarea conversației în ceea ce privește compromisurile, mai degrabă decât sacrificii, soțul dumneavoastră este mult mai probabil să fie receptivi – mai ales dacă lucrați spre obiectivele partenerul tau este entuziasmat.

În cazul în care voi doi nu au decis asupra cărora obiectiv să se concentreze, să soțul vorbească despre ceea ce el sau ea prevede. Vei putea să-i spun ce sunt mai incantati de obiectivul care aduce cel mai des. Acest obiectiv este probabil cel care va fi cel mai fericit pentru a salva pentru.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.