Cum de a crește economiile de pensii și a economisi bani pe Impozite

Home » Retirement » Cum de a crește economiile de pensii și a economisi bani pe Impozite

Cum de a crește economiile de pensii și a economisi bani pe Impozite

Nimeni nu îi place să plătească mai multe taxe pentru Unchiul Sam decât este absolut necesar. Din fericire, codul fiscal IRS prevede anumite avantaje fiscale pentru participarea la diverse conturi de economii de pensionare pentru a ajuta la reducerea taxelor noastre. Dar, ca la sfârșitul anului se apropie de opțiunile noastre de reducere fiscală pentru anul fiscal 2015 să devină un pic mai limitat.

Iată câteva alternative în ultimul minut, care pot ajuta la reducerea taxelor dumneavoastră acum (sau mai târziu), în timp ce ramping economii pentru pensie:

Aduce contribuții ultimul minut la 401 (k) sau 403 (b) planul de pensii.  O metodă de reducere a taxelor pe venit în timp ce de economisire pentru pensie este de a crește contribuțiile de pre-impozitare la un 401 (k) sau 403 (b) în cazul în care planul pe care sunt acoperite de una dintre aceste planuri de pensii la locul de muncă. Limita IRS pentru 401 (k) și 403 (b) planuri este de 18.000 $ în 2015 (24.000 $ pentru vârstele de 50 sau mai mari) , iar această limită nu include nici o contribuție de potrivire. Dacă nu sunt în măsură să contribuie cu până la valoarea maximă a acestui an, cel puțin asigurați – vă că sunt obtinerea meciul pe deplin angajator în cazul în care unul este furnizat. Contactați departamentul de resurse umane pentru a vedea cum puteți pune mai mulți bani în până la sfârșitul anului.

Contribuie la un cont de retragere individual (IRA).  O altă strategie comună de reducere a taxei care poate fi utilizată pentru pensionare este de a face o contribuție deductibilă la un IRA. Limita de contribuție este de 100% din compensații de până la 5.500 $ ($ 6.500 de dacă sunteți 50 sau mai mari) sau venitul impozabil obținut pentru anul în cazul în care remunerația dvs. este mai mică decât aceste limite.

Rețineți că, dacă deja participă într-un plan de pensii prin intermediul angajatorului dumneavoastră, capacitatea de a deduce aceste contribuții este limitată în funcție de venitul tau. Pentru anul fiscal 2015, capacitatea de a face contribuții deductibile IRA nu este o opțiune dacă sunteți un singur filer cu venitul brut ajustat modificat (MAGI) de 71.000 $ sau mai mult (118.000 $ pentru cuplurile căsătorite depunerea în comun).

Dacă sunteți căsătorit de depozit împreună cu un soț acoperit de un plan, dar nu ești, puteți face, de asemenea, contribuții deductibile IRA în cazul în care Magi este sub $ de 193.000.

Profitați de alte opțiuni de economii de pensionare , dacă sunteți o persoană care desfășoară activități independente.  Posibilități suplimentare de pensionare retrase din circuitul agricol active în conturile avantajate-fiscale există pentru întreprinzători și persoane care desfășoară activități independente. SEP IRAs, IRAS simplu, și Solo 401 (k) s sunt populare opțiuni de economisire de pensionare pentru lucrătorii independenți. IRAS simple trebuie să fie de configurare înainte de termenul limită 01 octombrie și Solo 401 (k) planurile trebuie să fie înființate până în decembrie 31. Cu toate acestea, SEP-IRAS poate fi stabilită până la 15 aprilie a anului următor (15 octombrie în cazul depunerii unei prelungiri.

Conturile Roth poate ajuta la reducerea taxelor pe venit viitoare.   În cazul în care angajatorul oferă un Roth 401 (k) sau Roth 403 (b) opțiunea poate doriți să ia în considerare posibilitatea de a contribui la aceste conturi , dacă nu aveți nevoie de o deducere de impozit anul curent. Contribuțiile pre-impozitare la un plan de pensii sponsorizate de angajator sau de la o IRA deductibilă poate fi mai puțin avantajoasă dacă vă aflați într – o categorie de impozitare mai mici, care nu sunt în contul dvs. de ani de vârf de câștig, sau dacă anticipa a fi într – o categorie de impozitare mai mare marginal în viitor.

În aceste situații, se poate face mai mult sens pentru a contribui la un cont Roth pentru a profita de creșterea veniturilor duty-free. Rețineți că IRAS Roth au diferite limite de venit decât IRAS deductibile, dar valoarea contribuției este aceeași.

Luați în considerare anularea de fonduri într – un cont de economii de sănătate (HSA). Dacă sunteți înscris într – un plan de sănătate ridicat , Fransiza, HSAs sunt avantajate fiscal, o modalitate de a ajuta la plata pentru cheltuieli viitoare legate de sănătate cu beneficii fiscale imediate. HSAs face , de asemenea , o excelenta strategie de economii ultimul minut pentru a ajuta la reducerea impozitelor pe venit. În 2015 limitele de contribuție HSA sunt $ pentru o acoperire de 3.350 individuale si 6650 $ pentru o acoperire de familie.

Dacă sunteți 55 de ani sau mai în vârstă, există o contribuție aditionala de 1000 $ catch-up până la eligibilitate Medicare incepe la 65 de ani.

Conturile de economii de sanatate sunt unice prin faptul că acestea oferă scutire de taxe triplu. Banii pe care ai pus în HSAs scade venitul impozabil curent, crește amânat-fiscale, și vine din contul dvs. duty-free, atâta timp cât îl utilizați pentru cheltuieli legate de sănătate. HSA sunt adesea considerate un important vehicul de pensionare de economii, deoarece nu există sancțiuni pentru utilizarea acestor conturi pentru cheltuieli non-medicale o dată ce ajunge la vârsta de 65 de ani (retrageri care nu sunt calificați, după 65 de ani sunt impozitate la rate de impozit pe venit ordinare.)

Contribuțiile HSA pot fi făcute până la 15 aprilie, 2016, pentru anul fiscal 2015. Comoditatea și simplitatea de a face contribuții prin deduceri automate de salarizare este o caracteristică atrăgătoare HSAs. Cu toate acestea, mulți participanți HSA nu sunt conștienți de timp suplimentar permis să facă contribuții pentru anul fiscal 2015 în afara deduceri de salarizare regulate. Ai până la termenul limită pentru depunerea declarației fiscale (nu inclusiv prelungirile) pentru a aduce contribuții suplimentare la HSA dacă nu ați făcut -o deja maxim din contribuțiile prin deduceri de salarizare până în decembrie 31. Pentru a profita de această oportunitate de economisire fiscală, v – ar trebuie să aducă contribuții directe la un cont HSA scriind direct un cec sau configurarea transferurilor automate din contul bancar.

Un avantaj suplimentar al deducerii fiscale pentru contribuțiile HSA este că nu trebuie să enumera deduceri pentru a solicita deducerea. În scopuri fiscale, contribuțiile HSA sunt considerate o deasupra liniei deducere. Acest lucru înseamnă că pot ajuta la scăderea venitul brut ajustat (AGI) și potențial ajuta să vă calificați pentru alte deduceri fiscale și credite, care sunt dependente de venit.

Dacă ești sănătos sau nu au nevoie de acces la fondurile tale HSA nu există nici o „folosești sau pierzi“ dispoziție, astfel cum este cazul pentru conturile de cheltuieli flexibile (FSA). Ca rezultat, puteți continua să lase fonduri HSA în contul dvs. și lăsați soldul să crească în anii de pensionare. conturile de economii de sănătate oferă, de asemenea opțiuni de investiții diversificate prin diverse fonduri mutuale, care oferă un potențial de creștere pe termen lung.

Spre deosebire de contribuțiile la un IRA, conturi de economii de sanatate nu au limite de venit. Doar să fie conștienți de faptul că trebuie să fie acoperite de un plan de mare deductibile de asigurări de sănătate, cu o economie de sănătate cont atașat la acesta în cursul anului fiscal 2015. Termenul limită pentru a face contribuții HSA este de 15 aprilie, chiar dacă depunerea o extensie.

Estimați economiile fiscale.  Dacă sunteți curioși să vedeți taxele estimate pentru ultimul an taxa nu trebuie să aștepte până când nu ați depus declarația de înregistrare fiscală. Acest economii calculator înainte de impozitare poate fi utilizată pentru a estima implicațiile fiscale ale contribuțiilor suplimentare la un plan de pensii sponsorizate de angajator, IRAS deductibile, planuri care desfășoară activități independente, sau HSAs.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.