Cum de a investi în obligațiuni pentru portofoliul dvs.

Home » Investing » Cum de a investi în obligațiuni pentru portofoliul dvs.

Ghidul tau de înțelegere și de a investi în obligațiuni

 Ghidul tau de înțelegere și de a investi în obligațiuni

Vrei să înveți cum să investească în obligațiuni, dar nu știu de unde să încep. Ai venit la locul potrivit. Am pus această pagină împreună pentru a vă oferi o imagine de ansamblu de bază a procesului, precum și un link către unele resurse minunate care pot explica, în profunzime, diferite zone s-ar putea dori să exploreze. Lucrând drum prin ea, veți găsi link-uri la multe dintre mele articole de obligațiuni de investiții. Puteți face clic pe fiecare link, citiți articolul, și apoi reveniți aici, până când ați terminat.

Până când ai terminat, ar trebui să știi suficient despre investiții de obligațiuni pentru a pune întrebări de brokerul dumneavoastră, consilier financiar, consilier de investiții înregistrate, sau societate de administrare a activelor. Cel mai mare beneficiu este că este mai puțin probabil să se simtă emoțională cu privire la deciziile de investiții atunci când înțelegeți limba și riscurile.

Înainte de a începe, aici o scurtă prezentare: Obligatiunile sunt un tip de investiție care are ca rezultat un împrumut de bani investitorilor emitentului de obligațiuni în schimbul plăților de dobânzi. Obligatiunile sunt una dintre cele mai importante investiții disponibile pentru cei care urmează o filozofie de investiții venit, în speranța de a trăi pe banii generate de portofoliul lor. Cu diferitele opțiuni disponibile pentru dvs., inclusiv obligațiuni municipale, obligațiuni comerciale, obligațiuni de economii și titluri de stat, trebuie să știți care este potrivit pentru situația dvs. unic, precum și pericolele prezentate de deținerea diferite tipuri de obligațiuni.

Noțiuni de bază cu Obligatiuni

Primul loc pentru a începe este Obligațiuni 101 – Ce sunt și cum funcționează. Această piesă mare va explica modul în care, în calitate de investitor, face bani în obligațiuni, ce obligațiuni sunt, de ce emite obligațiuni, companii și multe altele. Dacă sunteți în căutarea pentru un răspuns mai rapid și nu doriți toate detaliile, puteți citi Ce este un Bond?

Cât de mult a portofoliului ar trebui investit în Obligatiuni?

O întrebare foarte frecventă este cât de mult din portofoliul dumneavoastră ar trebui să fie investite în obligațiuni. Există o regulă ușor și rapid, care nu te va uita după ce ați citit-o!

Modalitățile de a investi în obligațiuni

Există mai multe tipuri de obligațiuni în care poți investi și chiar mai multe modalități prin care puteți deține aceste obligațiuni. Iată câteva resurse și articole pe care le poate doriți să ia în considerare. Din păcate, răspunsul nu este atât de clar. Benjamin Graham credea că investitorii defensive nu ar trebui să aibă mai puțin de 25% din portofoliul lor în obligațiuni, dar și termeni de preț contează; de exemplu, uita-te la nebunie investitorilor care investesc în obligațiuni cu randamente și scadențe de 50 la 100 de ani fix scăzut record.

Investiția în obligațiuni corporative : împrumutând bani companiilor, vă puteți bucura de multe ori randamente mai mari decât obține pe alte tipuri de obligațiuni. Pentru majoritatea investitorilor care sunt în mijloc de a paranteze fiscale mai mari, este mai bine să cumpere acestea într – un adăpost de impozitare , cum ar fi un Rollover IRA.

Investiția în obligațiuni municipale: Acest ghid începător complet de a investi în obligațiuni municipale, care sunt scutite de anumite taxe de stat în anumite situații.

Este un loc minunat pentru a începe dacă vă aflați într-un mijloc de consola fiscală ridicată. Investind în școli locale, spitale, și municipalități, vă poate ajuta nu numai comunitatea ta, dar, de asemenea, face bani.

Economii emise de SUA : Ia o educație largă pe obligațiuni de economii, istoria lor, considerații înainte de a le adăuga la portofoliul dumneavoastră, și note fiscale.

Seria EE Economii Obligațiuni : Aceste obligațiuni unice oferă avantaje fiscale pentru finanțarea educației, garantarea Trezoreriei Statelor Unite, o rată fixă de rentabilitate de până la treizeci de ani, și mai mult.

Seria I Obligațiuni de economii : Seria I obligațiuni de economii dispun de o rată a dobânzii bazată, în parte, pe modificările inflației, sunt garantate pentru a nu pierde bani, și sunt susținute de puterea de impozitare a Guvernului Statelor Unite ale Americii.

Această colecție de articole vă va învăța cum să investească în seria I obligațiuni de economii, vă spun cine este eligibil pentru a le proprii, și să explice limitele anuale de achiziție.

Fondurile Bond vs. Obligațiuni : Multe noi investitori nu știu dacă acestea ar trebui să dețină direct obligațiuni sau să investească în obligațiuni printr – un tip special de fond mutual cunoscut ca un fond de obligațiuni. Care sunt diferențele, beneficii și avantaje? Luați câteva momente pentru a citi articolul pentru a descoperi răspunsuri.

Obligațiuni nedorită : Unul dintre tipurile cele mai ademenitoare de obligațiuni noi investitori de multe ori la fața locului este ceva cunoscut ca o legătură nedorită. Cu randamente ridicate, cu două cifre în timpul ratei dobânzii medii obișnuite, aceste legături periculoase vă puteți atrage cu promisiunea de controale mari în e – mail, dar lasa de mare si uscat , atunci când companiile care le emit dor de plăți sau intră în faliment. Stick la obligațiuni grad de investiții, în schimb. Dacă nu știi ce faci, fie în condiții de siguranță suplimentare și rezervă exploatațiile dvs. pentru obligațiuni evaluat Triple A.

Cele mai multe arome de stoc preferate : Stocul preferat al multor companii este de fapt foarte comparabil cu investiții de obligațiuni , deoarece ambele tipuri de investiții tind să se comporte în același mod. Pentru a înțelege investiții de obligațiuni, aveți nevoie pentru a înțelege stocurile preferate , deoarece legile fiscale permit să plătească între 0% și 23,6% pe veniturile din dividende primite de la stocurile preferate, în comparație cu întregul 39,6% + în funcție de consola de montare de impozit pe veniturile din dobânzi la obligațiuni.

Pericolele de a investi în obligațiuni

Deși obligațiunile au o reputație care face ca oamenii cred ca sunt mai sigure decât stocuri, există unele pericole reale care pot răni noi investitori care nu stiu cum de a reduce riscul.

Cum Spread – urile Bond pot răni Investitorii : Spread sunt un comision ascuns încărcată când vă cumpărați sau să vândă obligațiuni. Ei pot , uneori , costa sute de dolari de fiecare dată când cumperi o legătură simplă! Aflați cum să le identifice și moduri în care pot fi reduse la minimum.

Înțelegerea Bond Durata: Acest termen aparent simplu, de fapt, se referă la faptul că, dacă ați cumpărat o legătură care ajunge la maturitate în 30 de ani, s-ar putea fluctua cu mult mai violent decât o legătură care se maturează în doi ani. În unele cazuri, obligațiuni cu durate mari pot fluctua de fapt, la fel de mult ca și stocuri! Aflați ce durata de obligațiuni este și modul în care se poate calcula în acest articol de important.

Pericolul de a investi în obligațiuni străine : Când cumpărați obligațiuni ale altor țări, sau chiar companii situate în alte țări, există pericole reale care nu sunt expuse la atunci când achiziționați în țara de origine. Dacă deținut obligațiuni în companii petroliere cu sediul în Venezuela, de exemplu, v – ar fi găsit bunurile tale nationalizate si confiscate de dictatorul Hugo Chavez , fără nici un fel de a recupera ceea ce ai pierdut. Acest articol explică aceste pericole și unele dintre lucrurile pe care le puteți face pentru a le reduce.

Avansată Bond Investiții Subiecte

Bond prețurile sunt adesea folosite ca un instrument de evaluare pentru a ajuta investitorii profesioniști determina modul în care stocurile scumpe și alte active sunt. Acest lucru se face prin compararea randamentelor obligațiunilor pe anumite tipuri de obligațiuni guvernamentale pentru a randamentului câștigurilor pe stoc.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.